2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
merhaba kızlar, dün doktor kontrolümüz vardı oğluşum yine yüzünü göstermedi ama iyi olsun yeter buna çok şükür :) sizde durumlar nedir
Biz gördük ilk defa yüzünü ilerleyen haftalarda daha belli olur bence baya uğraştık bizde cinsiyeti görmek için o orada yüzünü de gorebildik çok şükür

Kızlarrr bebiş hareket etsin hissedeyim diye karnınızı dürtüklüyo musunuz hiç. Ben yapiyorum ama bana misin demiyor
Hahahahah geçen haftaydı galiba bir gün boyunca hissedemedim akşamına çocuğu dürtük dürtük ettim hiiiiç ses seda yok. En son uyudum, gerginlikten saat sabah 5 te uyandım uyanır uyanmaz tık etti, hareket etmeye başladı. Dedim evladım mizacını şimdiden belli etmesen de olurdu

Olumsuz yorumlar değilde gereksiz olduğunu eskiden doğumların pek steril olmayan ortamlarda olması sonucu yapılıyormuş ağrı ateş fln yapiyomus bebeğim ve bnm için çok da bı şey ifade etmiyormus
Boğmaca aşısıyla birlikte olan tek doz tetanozdan olacağım ben de. Çünkü bebeklere 2 aya kadar boğmaca yapılamıyormuş ve bu aralar boğmaca tekrar hortlamış. Bebeğim için olmayı düşünüyorum ben de.

Olumsuz yorumlar değilde gereksiz olduğunu eskiden doğumların pek steril olmayan ortamlarda olması sonucu yapılıyormuş ağrı ateş fln yapiyomus bebeğim ve bnm için çok da bı şey ifade etmiyormus
Sadece ameliyat, doğum olarak düşünme canım bilmeden elimizi paslı ya da başka birşeye sürtüp çizebiliriz, kesebiliriz.

Ay ben korkuyorum dürtmeye bişey olur diye korkuyorum ne bileyim Maşallahı var ama pıtır pıtır 1 haftadır

Doktorum da bebisim hareket etmedi karnima elindeki ultrason cihaziyla hizli hizli vurdu bacakları acti minnosum

Kızlar bi merak içindeyim 17.haftamda 2doktorda erkek dedi ama sizce cinsiyet değişir mi biri arastırma hastanesi'ndeki doktor biri özelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…