Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olumsuz yorumlar değilde gereksiz olduğunu eskiden doğumların pek steril olmayan ortamlarda olması sonucu yapılıyormuş ağrı ateş fln yapiyomus bebeğim ve bnm için çok da bı şey ifade etmiyormusBen yarın olacağım doktorum olmam gerektiğini söyledi. Duyduğun olumsuz yorumlar nedir ki acaba
Biz gördük ilk defa yüzünü ilerleyen haftalarda daha belli olur bence baya uğraştık bizde cinsiyeti görmek için o orada yüzünü de gorebildik çok şükürmerhaba kızlar, dün doktor kontrolümüz vardı oğluşum yine yüzünü göstermedi ama iyi olsun yeter buna çok şükür :) sizde durumlar nedir
Hahahahah geçen haftaydı galiba bir gün boyunca hissedemedim akşamına çocuğu dürtük dürtük ettim hiiiiç ses seda yok. En son uyudum, gerginlikten saat sabah 5 te uyandım uyanır uyanmaz tık etti, hareket etmeye başladı. Dedim evladım mizacını şimdiden belli etmesen de olurduKızlarrr bebiş hareket etsin hissedeyim diye karnınızı dürtüklüyo musunuz hiç. Ben yapiyorum ama bana misin demiyor
Durtmuyorum ama elimi koyuyorum belki hissedip hareket eder diye uzaninca hissediyorum yine de çok uzun surmeseddKızlarrr bebiş hareket etsin hissedeyim diye karnınızı dürtüklüyo musunuz hiç. Ben yapiyorum ama bana misin demiyor
Boğmaca aşısıyla birlikte olan tek doz tetanozdan olacağım ben de. Çünkü bebeklere 2 aya kadar boğmaca yapılamıyormuş ve bu aralar boğmaca tekrar hortlamış. Bebeğim için olmayı düşünüyorum ben de.Olumsuz yorumlar değilde gereksiz olduğunu eskiden doğumların pek steril olmayan ortamlarda olması sonucu yapılıyormuş ağrı ateş fln yapiyomus bebeğim ve bnm için çok da bı şey ifade etmiyormus
Bunu ilk defa duydumBoğmaca aşısıyla birlikte olan tek doz tetanozdan olacağım ben de. Çünkü bebeklere 2 aya kadar boğmaca yapılamıyormuş ve bu aralar boğmaca tekrar hortlamış. Bebeğim için olmayı düşünüyorum ben de.
22 hafta aşısı diye geçiyor canım sağlık ocağında yapmıyorlar bunu hastanede yaptırıyorsun. Doktoruna sorabilirsin. Aslında önceki sayfalarda bir bildiri de paylaşmışlardı linkini atayım incele sen de kafana yatarsa yaptırırsın.Bunu ilk defa duydum
Sadece ameliyat, doğum olarak düşünme canım bilmeden elimizi paslı ya da başka birşeye sürtüp çizebiliriz, kesebiliriz.Olumsuz yorumlar değilde gereksiz olduğunu eskiden doğumların pek steril olmayan ortamlarda olması sonucu yapılıyormuş ağrı ateş fln yapiyomus bebeğim ve bnm için çok da bı şey ifade etmiyormus
Evet ihtimal var tabi ki büyük ihtimalle yaptiricam ama bakalımSadece ameliyat, doğum olarak düşünme canım bilmeden elimizi paslı ya da başka birşeye sürtüp çizebiliriz, kesebiliriz.
Bı bakayım saol22 hafta aşısı diye geçiyor canım sağlık ocağında yapmıyorlar bunu hastanede yaptırıyorsun. Doktoruna sorabilirsin. Aslında önceki sayfalarda bir bildiri de paylaşmışlardı linkini atayım incele sen de kafana yatarsa yaptırırsın.
Biz gördük ilk defa yüzünü ilerleyen haftalarda daha belli olur bence baya uğraştık bizde cinsiyeti görmek için o orada yüzünü de gorebildik çok şükür
İnşallah sende görebilirsin bı daha ki kontrolde annesini merakta bırakmasınoyy maşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz yerim ben onların yüzünü :)
Ay ben korkuyorum dürtmeye bişey olur diye korkuyorum ne bileyim Maşallahı var ama pıtır pıtır 1 haftadırHahahahah geçen haftaydı galiba bir gün boyunca hissedemedim akşamına çocuğu dürtük dürtük ettim hiiiiç ses seda yok. En son uyudum, gerginlikten saat sabah 5 te uyandım uyanır uyanmaz tık etti, hareket etmeye başladı. Dedim evladım mizacını şimdiden belli etmesen de olurdu
Çok güzelElif Adaaaa
Doktorum da bebisim hareket etmedi karnima elindeki ultrason cihaziyla hizli hizli vurdu bacakları acti minnosumHahahahah geçen haftaydı galiba bir gün boyunca hissedemedim akşamına çocuğu dürtük dürtük ettim hiiiiç ses seda yok. En son uyudum, gerginlikten saat sabah 5 te uyandım uyanır uyanmaz tık etti, hareket etmeye başladı. Dedim evladım mizacını şimdiden belli etmesen de olurdu
sağ ol kuzum da hiç fark etmez yeter ki sağlıklı olsun paşam :) <3İnşallah sende görebilirsin bı daha ki kontrolde annesini merakta bırakmasın
Tabi ki inşallah sağlıkla kavuşuruz minnoslarimizasağ ol kuzum da hiç fark etmez yeter ki sağlıklı olsun paşam :) <3