2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Merhaba bizim regl tarihlerimiz aynı benimde 12 Ekim başlangıç uygulama 11 Kasım diyo 🤭
Benimde 10 Kasım ne zaman test yapacaksınız 🤗
[/QUOTE]
Bende bilmiyorum çok karışık kafam uygulamada gösterilen yumurtlama üzerinden 12 gün geçince 8 Kasım 14 gün geçince 10 Kasım yapiyor kesin sonuç almak için 8 ve 10 unda yapmak istiyorum öncesi yaparsam çıkmaz biliyorum 😂 ortada kaldım ne zaman yapayım siz ne Zaman yapacaksınız tahmini 🥰❤️🌹

Benimde 10 Kasım ne zaman test yapacaksınız 🤗
Bende bilmiyorum çok karışık kafam uygulamada gösterilen yumurtlama üzerinden 12 gün geçince 8 Kasım 14 gün geçince 10 Kasım yapiyor kesin sonuç almak için 8 ve 10 unda yapmak istiyorum öncesi yaparsam çıkmaz biliyorum 😂 ortada kaldım ne zaman yapayım siz ne Zaman yapacaksınız tahmini 🥰❤️🌹
[/QUOTE]
8 Kasım da yapmayı düşünüyorum bende , daha önce yapınca çıkmayabilir diye düşünüyorum aynı şekilde 😅 8 inde güzel haberlerinizi bekliyorum ozaman 🥰

8 Kasım da yapmayı düşünüyorum bende , daha önce yapınca çıkmayabilir diye düşünüyorum aynı şekilde 😅 8 inde güzel haberlerinizi bekliyorum ozaman 🥰
[/QUOTE]
Amin amin 🥰 hayırlısı olsun 🤲 haberlesiriz burdan artık 🫠

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@skyngelin335 Ekim1 Kasım
@Melek34191 Ekim2 Kasım16 Ekim
@Sevdagunesim6 Ekim2 Kasım
@bernailker7 Ekim7 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
@hello0612 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
pinkflowers1 pinkflowers1 15 Ekim10 Kasım
B bilemedimkine 12 Ekim12 Kasım
S slaslasla 12 Ekim11 Kasım
@nazarsor9 Ekim14 Kasım29 Ekim
@patrawa19 Ekim15 Kasım30 Ekim
@canancetin17 Ekim17 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
@CinnamonQueen19 Ekim18 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
@Daydi26 Ekim22 Kasım
@bademlicikolata26 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
@Arzu_Azra27 Ekim23 Kasım
94bassuk 94bassuk 29 Ekim24 Kasım
kittenlyy kittenlyy 26 Ekim25 Kasım
@espressoc31 Ekim25 Kasım
@seklla30 Ekim26 Kasım
@incim117 Eylül19 Ekim
@papatya55711 Ekim29 Ekim
@tilyam24 Ekim18 Kasım
@Caglisko1 Kasım4 Aralık
gkogkogko gkogkogko 31 Ekim5 aralık

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
Merhaba benide ekler misiniz sat sat 15ekim bak 15 Kasım inşallah bu ay olur 🤍

Merhaba benimde
SAT 12 Ekim
Tahmini adet 12 Kasım
Hadi inşallah bu sefer
Rabbim isteyen herkesin duasını kabul etsin♥️
Merhaba bizim regl tarihlerimiz aynı benimde 12 Ekim başlangıç uygulama 11 Kasım diyo 🤭
[/QUOTE]
Yumurtlamamız büyük ihtimal aynıydı inşallah olur bu ay güzel suprızler

Üye 🫂Son Adet 🩸Beklenen AdetOvulasyon testi (pik)Çift Çizgi?
@skyngelin335 Ekim1 Kasım
@Melek34191 Ekim2 Kasım16 Ekim
@Sevdagunesim6 Ekim2 Kasım
@bernailker7 Ekim7 Kasım
@melis717110 Ekim8 Kasım
@hello0612 Ekim8 Kasım
@kizilsaclikiz131313 Ekim8 Kasım
@asiliris4 Ekim9 Kasım
pinkflowers1 pinkflowers1 15 Ekim10 Kasım
B bilemedimkine 12 Ekim12 Kasım
S slaslasla 12 Ekim11 Kasım
@nazarsor9 Ekim14 Kasım29 Ekim
aylemakk aylemakk 15 Ekim15 Kasım
@patrawa19 Ekim15 Kasım30 Ekim
@canancetin17 Ekim17 Kasım
@sey0620 Ekim17 Kasım
@CinnamonQueen19 Ekim18 Kasım
Eldorin Eldorin 23 Ekim19 Kasım
@Tugce924220 Ekim20 Kasım
@parla121224 Ekim21 Kasım
@lilya 025 Ekim22 Kasım
@Daydi26 Ekim22 Kasım
@bademlicikolata26 Ekim22 Kasım
@loveinnovember30 Ekim22 Kasım
@Arzu_Azra27 Ekim23 Kasım
94bassuk 94bassuk 29 Ekim24 Kasım
kittenlyy kittenlyy 26 Ekim25 Kasım
@espressoc31 Ekim25 Kasım
@seklla30 Ekim26 Kasım
@incim117 Eylül19 Ekim
@papatya55711 Ekim29 Ekim
@tilyam24 Ekim18 Kasım
@Caglisko1 Kasım4 Aralık
gkogkogko gkogkogko 31 Ekim5 aralık

Selam Kızlar 🥰

Kasım ve Aralık ayı boyunca hamilelik planlayanlar ve deneyenler ile burada buluşuyoruz.

Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim ❤️

Bir değişiklik olarak ovulasyon testi kullananlar için pik tarihini de ekledim. Eğer isterseniz onu da takip ediyorsaniz yazabilirsiniz.

Herkesin birbirini destekleyeceği, yargısız, samimi bir ortam kuralım ❤️

Haydi bakalım 2024'ün son gebelik haberleri gelsin 🥰
Merhaba. SAT 19 Ekim, BAT 18 Kasım. Ekleyebilir misiniz rica etsem? İnşallah hayırlı haberler alırız

[/QUOTE]
Amin amin 🤭Sizin hangi gündü yumurtlama ya siz ovulasyon testi kullandınız sanırım öyle okudum ben uygulamadan baktım oda çoğu zaman yanlış oluyormuş benimde olmasa bende alicam test hiç bilmiyorum almadım daha önce deneyimliyicem

Amin amin 🤭Sizin hangi gündü yumurtlama ya siz ovulasyon testi kullandınız sanırım öyle okudum ben uygulamadan baktım oda çoğu zaman yanlış oluyormuş benimde olmasa bende alicam test hiç bilmiyorum almadım daha önce deneyimliyicem
[/QUOTE]
28 ekimdi ben hiç ovülasyon testi yapmadım bu güne kadar kızımda öyle tahmini ovulasyonda hamile kalmıştım aslında nasip artık

Bir gebenin günlüğü nasıl? Onu aldım ben kaset olan vardı stokta sadece
Ay canım ya ben kullanıyorum onu ama pek memnun değilim açıkçası. T çizgisi yarım cikiyo yarışı koyu yarışı açık renk cikiyo mesela emin olmakta zorlanıyorum pik mı değil mi diye 🤦 bitmedi de elimdekiler bitse başka marka alacağım
Merhaba benide eklermisiniz sat 17 Ekim bat 16 Kasım ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım ilk defa sonuç bekliyorum bu arada 2.cocuk için bir oğlum var benim rabbim isteyen dileyen umutla bekleyen herkese nasip etsin hayırlı evlat 🤲🏼😘
Yumurtlama pik tarihini de yazsana canım ❤️ onu da ekleyelim 🙂
Merhaba. SAT 19 Ekim, BAT 18 Kasım. Ekleyebilir misiniz rica etsem? İnşallah hayırlı haberler alırız
Ekledim canım
Sat 20 ekim
Bat 20 kasım
Ovulasyon testi yapıyorum
#eldorin
Canım tedtte yumurtlama görünce de yaz onu da ekleyelim listeye ❤️

günaydııın kızlar benim de bugün reglim bitti. ben hiç ovülasyon testi vs yapmıyorum ya takvim takip ediyorum :KK70: sizden duydum böyle bişeyin varlığını okadar alakam yok konuyla ashdkjsa

Merhaba, beni de ekler misiniz, sat 7 ekim, bat 4 kasım, daha önce 2 düşüğüm var umarım 3. denememde sağlıkla kucağıma alabilirim, hepimiz için hayırlısı olsun :KK70:

X