Kuzum benimki dürmeden anlamıyor çikolata ve çilek yiyince coşuyor bide kahve dene istersenKızlarrr bebiş hareket etsin hissedeyim diye karnınızı dürtüklüyo musunuz hiç. Ben yapiyorum ama bana misin demiyor
Bence normal bende de alerji var hapşırıp duruyorum kaçıyor benimde sürekli bez koydum bendeKızlar size bişey sorucam 2 gündür altıma kaçırıyorumtam iş çıkışı 6 da kahve çay su vs. Çok tükettiğim için mi acaba polene alerjim var sürekli hapşırıyorum fakat gün sonu kaçıyor 2 oldu normal mi bu
Benimki bugün hareketsiz yaa kahve de ictimKuzum benimki dürmeden anlamıyor çikolata ve çilek yiyince coşuyor bide kahve dene istersenbi kere bu şekilde dışarıdan bile gördük hareketini çok şükür
Kendine rahat edecegi bir pozisyon bulmusturBenimki bugün hareketsiz yaa kahve de ictim
Ya ben de wc den cikamiyorum bir anda geliyor hem de ne gelmek hemen yapmasam altıma yapacagimBence normal bende de alerji var hapşırıp duruyorum kaçıyor benimde sürekli bez koydum bende
Bende ped mi koysam dedimBence normal bende de alerji var hapşırıp duruyorum kaçıyor benimde sürekli bez koydum bende
Demek ki rahatı yerinde yatmış uyuyorBenimki bugün hareketsiz yaa kahve de ictim
Hadi inşallah canm değişmesinBence degısmez kız dese belkı degısırdı ama erkekte sanmıyorum
Bildim mi bilemedim mi anlayamadım canım hayırlısı olsun inşallah çok sevindim öğrenmene
Rabbim yardımcısı olsun, inşallah bebiş sağlıkla zamanında sağlıkla doğar. Allahım hiçbir hamileye, anneye evlat acısı yaşatmasınDuanızı istiyoruz
Ablamın eltisi 22 haftalık hamile şeker hastası riskli gebe başka problemlerde olduğu için sabah kanaması olmuş hastanede yatıyor bebek kesesi sarkmış 9 cm açılması var doğarsa yaşamaz burda imkânlar kısıtlı sevk edemiyoruz yolda doğurma ihtimali var bebek doğacak 10 dakika içinde kalbi durur demişler adı Gülcan çelebi hepimiz hamileyiz hamilenin duası kabul olur lütfen dua edermisiniz 12 yıldır çocuğu olmuyordu 1 tane çocuğu var ama 2. Beklenen bebekti çok üzgünüm şuan doğum bekliyorlar
Zamanını beklemeyecekmiş maalesef 9 cm açılması var şuan bebek doğmak üzere sadece bebeği kaybetmemek amacımız kuvezde kalip sagliklica kucağına almayi nasip etsin yüce rabbim Allah'tan ümit kesilmezRabbim yardımcısı olsun, inşallah bebiş sağlıkla zamanında sağlıkla doğar. Allahım hiçbir hamileye, anneye evlat acısı yaşatmasınAllahım ikisini de korusunn.
Çok bunaltıcı bi hava var zaten evde bile bunalıyorum ya kıyafet hele hiç giymek istemiyorum bütün gün pijamayla oturasım varBende ped mi koysam dedimhavalarda çok sıcak
Bencede kuşum ıdrardan sonra oluyor herhalde. Bir de nedense şundan kaynaklıyorum önceden daha net hissederdim hareketlerini şimdi daha az ve şiddetsiz hissediyorum. 19. Haftayız ya normaldir herhalde çoğu kişi 20 22 de hissediyor. Ben evhamlanıyor olabilirim. Kızçem çok hareketliyordu nazar ettim herhaldeBenim de salı kontrolüm var, dilersen sen salı günü doğrudan doktoruna anlat hayatım muhtemelen gayet normal bir akıntı olduğunu söylecektir. İçini sıkma hiç, bence hem sıcaklardan hem de bebiş idrar kesemize ufaktan baskı yapıyor ve çişcağzımızla ilgili sızıntı yaşıyor olabiliriz, ya da doğrudan benim gibi bol akıntılı bir hamişlik yaşıyor olabilirsin
Evet balımm evet. Yürüdüğümde ve çok ayakta kalktığımda temizzz su akıntı geliyor. Pazar yürüdüm geldi salıda yürüdüm geldi. Uyurken tık yokkk. İyiyim panik olmuyorum. Kızçem az hareketli sadece dürtüyorum minik seyriyor sonra kesiliyor.Canım akıntı artması anladığım kadarıyla normal benimde oylr çünkü . Doktorum bi önceki kontrolümde artar demişti . Ayakts çok kalınca sanıyorum daha çok artıyor onunla ilgilidir hiç canını sokma
Fotoğraf verdi mi canım minik gösterdi mi yüzünüSelammm kızlar biz bugün detaylıyı da atlattık çok şükür herşey yolunda sıkıntısız devam ediyoruzÇok keyifçiydi şekerli Nescafe, çikolata yiyip gitmemi istemişlerdi ona rağmen asla uyanmadı ama pozisyon güzeldi ve çok rahat ölçümlerini yaptı doktor. Gece hiç durmuyordu orda uyuyası geldi hanfendinin, kız olduğunuda kesin olarak öğrenmiş olduk Darısı size inşallah en güzeliyle atlatıp gelinn Doktorum Beylikdüzü Medilife Zeynep gedik özköse çokkk memnun kaldım keşke yakın olsam hep muayeneye ona girsem dedim