Konturole gitim kiloma baktılar 3 kilo almışım toplam tansiyonum da 10/6 çıktı magnezyum istedim sisteminde sorun varmış burdahaki sefer yazarım dedi anca sinir oldumBana magvital verdi kramplar için
Merhaba ben sabah erken uyanıp aç karnına içip tekrar uyuyorum böylece ciddi etkisi olmuyor denemeni tavsiye ederim .Kızlar bi sorum olucak kan hapı aç karnına diyor ama bulantı yaptığı için tok karna içiyorum o zaman da aynı şekilde oluyor doktorum gece yatmadan içebilirsin dedi fakat gece yatmadan içtiğimde bütün gece huzursuzluk oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum bi kere içmeyeyim dedim çok rahat uyudum ya ne yapmam lazım ki
Bende de aynı sıkıntı var, tüm vitaminlerimi alışkanlık akşam saatlerinde içiyorum. Aslında çok mantıklı dediğiniz zaten bu aralar 6.30'da dikiliyorum ayağa iş için 7.30 da kalkıyorum tekrar 8 gibi de kahvaltı yapıyorum. En iyisi 6.30'da içivereyim.Merhaba ben sabah erken uyanıp aç karnına içip tekrar uyuyorum böylece ciddi etkisi olmuyor denemeni tavsiye ederim .
Ben de 2bucuk kilo almisim 65 kiloyum. Hedefim doguma kadar 70di ama annem en az 75 olursun diyoHamilelik başından beri 3 kilo almışım sizce cokmu almışım kızlar 65 kilo olmuşum
Aynen 75 bulucazBen de 2bucuk kilo almisim 65 kiloyum. Hedefim doguma kadar 70di ama annem en az 75 olursun diyo
Bi yandan korkarken bi yandan tek bebişlerimiz sağolsun kilo verilir diyorumAynen 75 bulucazpenguen gibi yuruycez zaten
7 kg almışımAynen 75 bulucazpenguen gibi yuruycez zaten
Elif DoğaKızlarrrrrrr
Elif isminin yanına ne isim gider. (Lina ismi hariç)
Benim de sol da oluyor bebek bemceYa benim arada hep karnımın sağ aşağısında bi toplanma oluyor şişlik, yumru gibi. Bebeğim mi o? Böyle olan var mı?
Elif İlke duydum ben. Çok beğenmiştim. Değerlendir istersen canım.Kızlarrrrrrr
Elif isminin yanına ne isim gider. (Lina ismi hariç)
Benim de kalça ile bel boşluğu arası acıyor sanırım biraz pilates i5i gelirBenim sağ kalçama giriyo sürekli yer etti her sabah topallıyorum
Doğru söylüyorsun kuşum 4 aylıkken ne güzel daha 5 ay var diyordum şimdi 5 ay bitti 4 ay kalması hafiften korkutuyor ama dediğin gibi iyi olsunda minnoşlar halledicez bir şekildeHiç korkmayalım bence bebeklerimiz yaşam sınırını geçecekler, korktuğumuzdan korusun Allah ama bebeklerimizin sağlıkla doğma ihtimali artıyor geri kalan her şey analıktan bir şekilde çekilir herhalde
Sen demekki kilo vermişsin bebeğe almışsın kuşum normal benceHamilelik başından beri 3 kilo almışım sizce cokmu almışım kızlar 65 kilo olmuşum