2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Hamilelik başından beri 3 kilo almışım sizce cokmu almışım kızlar 65 kilo olmuşum

Bana magvital verdi kramplar için
Konturole gitim kiloma baktılar 3 kilo almışım toplam tansiyonum da 10/6 çıktı magnezyum istedim sisteminde sorun varmış burdahaki sefer yazarım dedi anca sinir oldum

Merhaba ben sabah erken uyanıp aç karnına içip tekrar uyuyorum böylece ciddi etkisi olmuyor denemeni tavsiye ederim .

Merhaba ben sabah erken uyanıp aç karnına içip tekrar uyuyorum böylece ciddi etkisi olmuyor denemeni tavsiye ederim .
Bende de aynı sıkıntı var, tüm vitaminlerimi alışkanlık akşam saatlerinde içiyorum. Aslında çok mantıklı dediğiniz zaten bu aralar 6.30'da dikiliyorum ayağa iş için 7.30 da kalkıyorum tekrar 8 gibi de kahvaltı yapıyorum. En iyisi 6.30'da içivereyim.

Benim bugün 21+3
İlk dört ayda sadece bir buçuk kilo almıştım. Bugün bir ölçtüm tam tamına 4 kilo almışım hedefim en fazla 10 kilo. Sizce normal mi ?

Kızlar selam bişey sorucam. Son günlerde sabahları ellerim uyuşuk ve şiş uyanıyorum. Yumruk falan yapamıyorum bayağı bi karıncalanıyor öyle geçiyor. Bu normal midir acaba?

Doğru söylüyorsun kuşum 4 aylıkken ne güzel daha 5 ay var diyordum şimdi 5 ay bitti 4 ay kalması hafiften korkutuyor ama dediğin gibi iyi olsunda minnoşlar halledicez bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…