- 10 Kasım 2022
- 5.058
- 4.177
Hahah verilir cnm kilolar sıkıntı yapmiyorum hiçBi yandan korkarken bi yandan tek bebişlerimiz sağolsun kilo verilir diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahah verilir cnm kilolar sıkıntı yapmiyorum hiçBi yandan korkarken bi yandan tek bebişlerimiz sağolsun kilo verilir diyorum
Kuşum ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 1.5 kilo aldım ama ilk doktorum max 62-63 kilo almanı istiyorum demişti doktor değiştirdim 60 la tamamlayalım hamileliğini dedi yani 10 kilo almaya bile gerek yok benim iştahım çok açılmadı bakalım ne olacakBenim bugün 21+3
İlk dört ayda sadece bir buçuk kilo almıştım. Bugün bir ölçtüm tam tamına 4 kilo almışım hedefim en fazla 10 kilo. Sizce normal mi ?
2-3 kilo alanları okuyunca bana bi gülme geliyor ben 10 kilo aldım nerdeyse
Çalışıyorum bence devamlı hareket ediyorum bende göbek şişti sadece norlma aç Ken bile sallanır olduSen demekki kilo vermişsin bebeğe almışsın kuşum normal bence
Aynen ya devamlida yiyorum nasıl az aldım anlamıyorum ama lavaboya devamlı cikiyorum sistem hızlı calisiyor bende7 kg almışım siz niye az aldınız ya 48 le başlayıp 55 olmuşum 70e kadar yolu var be amannn bi de kiloyu mu düşüneceğiz elbet verilir bosverin
Elif AdaaaaKızlarrrrrrr
Elif isminin yanına ne isim gider. (Lina ismi hariç)
Ben isim konusunda düşüncelere kapıldım acaba erkenmi isim için buraya yazdırdım ama son an da tek veya başka isimde koya bilirim kararsızlık çok zorKızlarrrrrrr
Elif isminin yanına ne isim gider. (Lina ismi hariç)
Bende yeni başladım zaten ama bu şekilde en azından mide bulantısı yapmıyor direk uzanıyorum deneyin faydası olurBende de aynı sıkıntı var, tüm vitaminlerimi alışkanlık akşam saatlerinde içiyorum. Aslında çok mantıklı dediğiniz zaten bu aralar 6.30'da dikiliyorum ayağa iş için 7.30 da kalkıyorum tekrar 8 gibi de kahvaltı yapıyorum. En iyisi 6.30'da içivereyim.
Ben çok iştahlı bir insanım ya ne yapıcam bilmiyorumKuşum ben 52 kilo ile hamile kaldım şuan 1.5 kilo aldım ama ilk doktorum max 62-63 kilo almanı istiyorum demişti doktor değiştirdim 60 la tamamlayalım hamileliğini dedi yani 10 kilo almaya bile gerek yok benim iştahım çok açılmadı bakalım ne olacak
Ya bende 20+5 im. Bugün bi tartıldım toplamda 3,5 kiloya yakın bi kilo almışım ama bellide olmuyor birden mi şişmanlıcam acaba korktum biSen demekki kilo vermişsin bebeğe almışsın kuşum normal bence
Canım aynı yöne yatıyoruz ya ondan sanırım, bende de oluyor. Ama şişlik olmuyor onun için tansiyonunu takip et mutlaka. Eğer normalse bir sorun yok demektir. Tuzu ve paketli gıdayı da kesmeye çalışKızlar selam bişey sorucam. Son günlerde sabahları ellerim uyuşuk ve şiş uyanıyorum. Yumruk falan yapamıyorum bayağı bi karıncalanıyor öyle geçiyor. Bu normal midir acaba?
Ay ben de 20+6'yım ama bayramdan beri tartılmıyorum diyetin anasını ağlattım korkudan tartıya çıkamadım ve yarın kadın doğum kontrolüm var mecbur tartılacağımYa bende 20+5 im. Bugün bi tartıldım toplamda 3,5 kiloya yakın bi kilo almışım ama bellide olmuyor birden mi şişmanlıcam acaba korktum bi
Aa detaylıda mı çıktı?Hanımlar çoook şaşkınım %70 erkek dedikleri çocukum bu gün kııız çıktıı
İşte benim korkularım %90 kız dedi ama yine de ne olur ne olmaz az kaldı yarın belli olucaakkHanımlar çoook şaşkınım %70 erkek dedikleri çocukum bu gün kııız çıktıı
Nasıl sallanıyor ya benim karnım taş gibi gelip bakasım var göbeğineÇalışıyorum bence devamlı hareket ediyorum bende göbek şişti sadece norlma aç Ken bile sallanır oldu
Ay o zaman Doğurunca verirsin kuzum yapıcak bişey yok can boğazdan gelirBen çok iştahlı bir insanım ya ne yapıcam bilmiyorum
Herkes 5. Aydan sonra hızla kilo alınıyor diyor kuşum artık alma vaktimiz alıcaz yani bebişler büyüyorYa bende 20+5 im. Bugün bi tartıldım toplamda 3,5 kiloya yakın bi kilo almışım ama bellide olmuyor birden mi şişmanlıcam acaba korktum bi
Valla bende sürekli açlık var dakika başı ne yesem diye mutfakta gezip duruyorum yemek yiyorum bir saat sonra gene kurt gibi açım nerdeyse hiç doymuyorum bu gidişle doğurana kadar duba gibi olucamHerkes 5. Aydan sonra hızla kilo alınıyor diyor kuşum artık alma vaktimiz alıcaz yani bebişler büyüyor
Esim aksam yemeginde doydun mu diye soruyor, doymadim ama cok yedim yeterli diyorumValla bende sürekli açlık var dakika başı ne yesem diye mutfakta gezip duruyorum yemek yiyorum bir saat sonra gene kurt gibi açım nerdeyse hiç doymuyorum bu gidişle doğurana kadar duba gibi olucam