2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Senin nasıl oluyordu tam olarak canım
Sabah uyandığımda özellikle midem boşken karnım çok şişmemişken sırt üstü yattığımda sağ alt ve ya sol altta böyle sertlik oluyordu yumru gibi top gibi hatta ultrasonu gezdirirken de doktorla paylaştım bunu o uterus dedi

G
Kızlar bir sorum da şu bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben çok aşağıda göbek deliğimin altında minik seyirmeler hissediyorum kaşığımın üstünde normal mi?
Bugüne kadae göbek deliğimin iki üç parmak altında hissediyodum. Bugün ilk defa daha yukarda hissettim :)

Evet ben 20 haftalığım hâlâ bazen göbek deliğinin bayağı altında, bazen göbeğin bi tık alt sol tarafında. Belki kafası yukarıda ayağı aşağıda olduğundandır canım
Bende 20+4 haftalıgım göbek deliğimin hafif altı ve etrafından tepikler yiyorum artık baya baya hatta dün babamızında eli göbegimin üstündeyken bi tepikte babişine attı ilk temas gerçekleşti ben genelde soldan yiyorum tepikleri bi maşallahınızı alırım teyzeleri

Hurma maydanoz soğan bitki çayları , ananas tarzı şeyler yeme. Bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…