Senin nasıl oluyordu tam olarak canımCanım ben yaşıyordum onu doktora sordum uterus dedi korkacak bir şey yok dedi
Bende oluyor canım normaldir diye düşünüyorum. Doktoruma sordugumda normal demistiKızlar size de zaman zaman vajinada batma gibi ağrılar oluyor mu?
Evet rengi beyaz ve sulu bir akıntı yani beyaz şeffaf arası gibi diyeyimEczane veya medikallerde canım. Rengi nasıl beyaz mı? Akıntın sulu mu?
Sabah uyandığımda özellikle midem boşken karnım çok şişmemişken sırt üstü yattığımda sağ alt ve ya sol altta böyle sertlik oluyordu yumru gibi top gibi hatta ultrasonu gezdirirken de doktorla paylaştım bunu o uterus dediSenin nasıl oluyordu tam olarak canım
Dün bişeyler paylaşmıştım wp de nazara geldim galiba hoşafım çıktı bugünKız bazar cıkmıstır ben ilk hamileligimde bole seyler yasamıstım bardagı dusumeden makinada kırılmıstı falan
Benim dün oldu 17 haftalik daha ama bebekti sanirim sonra normale döndüYa benim arada hep karnımın sağ aşağısında bi toplanma oluyor şişlik, yumru gibi. Bebeğim mi o? Böyle olan var mı?
Bebek galiba o benim de öyle çünkü hatta bazen sağa sola kayıyo yer değiştiriyor :)Ya benim arada hep karnımın sağ aşağısında bi toplanma oluyor şişlik, yumru gibi. Bebeğim mi o? Böyle olan var mı?
Ben 21.hafta hala aşağıda hissediyorum hepKızlar bir sorum da şu bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben çok aşağıda göbek deliğimin altında minik seyirmeler hissediyorum kaşığımın üstünde normal mi?
Ayy maşallahGncgm28 göbeklerimiz yarışır galiba artık 20. Haftada böyleysem sonlara doğru davul gibi olcam ben galiba
Neyse biz 18 yazıyorsa 18 diyelim napalmYaa benim kardeşim doktor gecen hafta 18+5 falandı 19 dedim hayır 18 dedi. İnatlaştıkhayır 18+5 sin dedi
Bugüne kadae göbek deliğimin iki üç parmak altında hissediyodum. Bugün ilk defa daha yukarda hissettim :)Kızlar bir sorum da şu bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben çok aşağıda göbek deliğimin altında minik seyirmeler hissediyorum kaşığımın üstünde normal mi?
Biri yarismi dedi ben kendimi hiç düşünemiyorum kiGncgm28 göbeklerimiz yarışır galiba artık 20. Haftada böyleysem sonlara doğru davul gibi olcam ben galiba
Kaç haftalık sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallahG
Bugüne kadae göbek deliğimin iki üç parmak altında hissediyodum. Bugün ilk defa daha yukarda hissettim :)
Tam 20 haftalık. Hep beraber inşKaç haftalık sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yok kız yetişememişim sana halaBiri yarismi dedi ben kendimi hiç düşünemiyorum ki
Deli kızYok kız yetişememişim sana hala
Bende 20+4 haftalıgım göbek deliğimin hafif altı ve etrafından tepikler yiyorum artık baya bayaEvet ben 20 haftalığım hâlâ bazen göbek deliğinin bayağı altında, bazen göbeğin bi tık alt sol tarafında. Belki kafası yukarıda ayağı aşağıda olduğundandır canım
Tabi öyle canım sağlıkla gelsin hepimizin bebekleriDeli kızaman sağlıklı olsunlar da isterse göbek hiç büyümesin
Hurma maydanoz soğan bitki çayları , ananas tarzı şeyler yeme. Bol su içaminn Allah razı olsun her bir duaya öyle ihtiyacım var kidüşüğe yol açan besinler ne mesela hiç duymadım. maydanozu filan biliyorum sadece. yazarsan dikkat edeyim. tek duam o, hiç pozisyon değişmiyor hep kafasıyla itiyor bebek