- 10 Kasım 2022
- 5.055
- 4.177
Amin inşallah cnmTabi öyle canım sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cnmTabi öyle canım sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri
Kan ilaçları kabız yapıyor. O yüzden çok rahatsız olanlar tok karna içiyor. Sen sabah tok karnına portakal suyuyla iç daha çok etki eder. Mesela ıspanak yiyorsan yumurtalı ye yoğurtlu yeme. Çünkü kalsiyum demir emilimini azaltıyorKızlar bi sorum olucak kan hapı aç karnına diyor ama bulantı yaptığı için tok karna içiyorum o zaman da aynı şekilde oluyor doktorum gece yatmadan içebilirsin dedi fakat gece yatmadan içtiğimde bütün gece huzursuzluk oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum bi kere içmeyeyim dedim çok rahat uyudum ya ne yapmam lazım ki
Ben kahvaltıdan 1 buçuk 2 saat sonra içiyorum ne çok tok ne çok aç olmayınca bulantı yapmıyor. 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyor.Kızlar bi sorum olucak kan hapı aç karnına diyor ama bulantı yaptığı için tok karna içiyorum o zaman da aynı şekilde oluyor doktorum gece yatmadan içebilirsin dedi fakat gece yatmadan içtiğimde bütün gece huzursuzluk oluyor sabaha kadar uyuyamıyorum bi kere içmeyeyim dedim çok rahat uyudum ya ne yapmam lazım ki
Denicem yarın inşallah bulandırmaz ya gece çok sıkıntı oluyor sanki enerji içeceği içmişim de yatmışım gibi huzursuz oluyorumBen kahvaltıdan 1 buçuk 2 saat sonra içiyorum ne çok tok ne çok aç olmayınca bulantı yapmıyor. 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekiyor.
Neden acaba ya ben bi kaç kere unuttuğum için gece içtim bana öyle bi etki yapmadıDenicem yarın inşallah bulandırmaz ya gece çok sıkıntı oluyor sanki enerji içeceği içmişim de yatmışım gibi huzursuz oluyorum
Bilmiyorum ki bende anlamadım acaba ilaç yan etki mi yapıyor yaNeden acaba ya ben bi kaç kere unuttuğum için gece içtim bana öyle bi etki yapmadı
Benim sağ kalçama giriyo sürekli yer etti her sabah topallıyorumDün bütün gece ayaklarıma kirap girdi sabah kalkınca kirap yüzünden yuruyemedim işte zor çalıştım ben gibi olanınız varmı doktora magnezyum yazdiriyim diyorum sağlık ocağında sabah kontrolum var
Yönünü degis cnm sağ sol yap yatarken aynı yönde yatınca kiramp çok giriyor ilk kizimds bu kiraplar yüzünden haftanede yatmistim sancı çıkarıyor nst de gerçi bizim nst olayimiza da fazla birşey kalmadı 33 haftada aliyolar burda nst yeBenim sağ kalçama giriyo sürekli yer etti her sabah topallıyorum
Aslında sağ tarafıma çok az yatıyorum ama yine de neden oluyo anlamadım. Cuma detaylıya gidince unutmazsam sorcam doktoraYönünü degis cnm sağ sol yap yatarken aynı yönde yatınca kiramp çok giriyor ilk kizimds bu kiraplar yüzünden haftanede yatmistim sancı çıkarıyor nst de gerçi bizim nst olayimiza da fazla birşey kalmadı 33 haftada aliyolar burda nst ye
Aynen sor cnm bizim ayrintiliya var daha inşallah güzel haberler alırsınAslında sağ tarafıma çok az yatıyorum ama yine de neden oluyo anlamadım. Cuma detaylıya gidince unutmazsam sorcam doktora
Ne dikkatlisin kız şaka maka büyüttük bebişleriKızlar yaa sizin bebişlerin resmi değişmiş artık karında yukarda. Buyuduler yaa
İlişki sonrası uzun süren oldu canım son 2-3 seferde onun harici olmadı bendeKızlar size de zaman zaman vajinada batma gibi ağrılar oluyor mu?
Şaka gibi 7 hafta sonra 3. Trimestere giriyoruz şuan resimde farkettim ve çok az kalmış en zor zamanlar diyorlar korktumPeki şu hafta olayı niye böyle bazı aylarda 5 hafta var
Hiç korkmayalım bence bebeklerimiz yaşam sınırını geçecekler, korktuğumuzdan korusun Allah ama bebeklerimizin sağlıkla doğma ihtimali artıyor geri kalan her şey analıktan bir şekilde çekilir herhaldeŞaka gibi 7 hafta sonra 3. Trimestere giriyoruz şuan resimde farkettim ve çok az kalmış en zor zamanlar diyorlar korktum
Bana magvital verdi kramplar içinDün bütün gece ayaklarıma kirap girdi sabah kalkınca kirap yüzünden yuruyemedim işte zor çalıştım ben gibi olanınız varmı doktora magnezyum yazdiriyim diyorum sağlık ocağında sabah kontrolum var
Ama ben de merak ediyorum yani. Ya da doktorların boyle bi belirteci yokNeyse biz 18 yazıyorsa 18 diyelim napalm
Gec bile kalmısım en buyuk zevkim bu yazıları okumakNe dikkatlisin kız şaka maka büyüttük bebişleri