Bende oluyor ya saniyelik vajinaya kramp girer gibi de oluyor normal heraldeKızlar size de zaman zaman vajinada batma gibi ağrılar oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oluyor ya saniyelik vajinaya kramp girer gibi de oluyor normal heraldeKızlar size de zaman zaman vajinada batma gibi ağrılar oluyor mu?
Şöyle uygulama 21+3 olunca 22 diye gösteriyor bende onu anlamadım 21+1 de 21 diye gösteriyor 3 olunca direk hafta atlıyor sanırım bi sonrakini söylicezKızlar şimdi 21+1 olunca 22 haftalık mı oluyoruz 21 mi soranlara ne diyorz
Benim anladığım kadarıyla 21. hafta bitmiş 22 den gün almış oluyoruz.Kızlar şimdi 21+1 olunca 22 haftalık mı oluyoruz 21 mi soranlara ne diyorz
Ben kimseye haftamı söylemiyorum şuan 4 buçuk aylık diyorum yeterliBenim anladığım kadarıyla 21. hafta bitmiş 22 den gün almış oluyoruz.
Evet yeter fazlasını bilmelerine gerek yok ben de 5 aylık oldum diyorumBen kimseye haftamı söylemiyorum şuan 4 buçuk aylık diyorum yeterli
Benim anladığım kadarıyla 21. hafta bitmiş 22 den gün almış oluyoruz.
Peki şu hafta olayı niye böyle bazı aylarda 5 hafta varŞöyle uygulama 21+3 olunca 22 diye gösteriyor bende onu anlamadım 21+1 de 21 diye gösteriyor 3 olunca direk hafta atlıyor sanırım bi sonrakini söylicez
Sanırım onlar trimesterler için. Bazı kritik eşikler var onunla ilgili sanırım canım..Peki şu hafta olayı niye böyle bazı aylarda 5 hafta var
Ben tam olarak haftasını ayını söylemiyorum hep fazla söylüyorum nazar olmasın kimse bilmesin diyeKızlar şimdi 21+1 olunca 22 haftalık mı oluyoruz 21 mi soranlara ne diyorz
Belki tesadüf de olabilir ama şu müziği dinlettim bebişime maşallah hareketliydi bugün. Kızlar bi denesenize işe yarayacak mı
Belki tesadüf de olabilir ama şu müziği dinlettim bebişime maşallah hareketliydi bugün. Kızlar bi denesenize işe yarayacak mı
Yaa benim kardeşim doktor gecen hafta 18+5 falandı 19 dedim hayır 18 dedi. İnatlaştık hayır 18+5 sin dediKızlar şimdi 21+1 olunca 22 haftalık mı oluyoruz 21 mi soranlara ne diyorz
Canım ben yaşıyordum onu doktora sordum uterus dedi korkacak bir şey yok dediYa benim arada hep karnımın sağ aşağısında bi toplanma oluyor şişlik, yumru gibi. Bebeğim mi o? Böyle olan var mı?
Kız bazar cıkmıstır ben ilk hamileligimde bole seyler yasamıstım bardagı dusumeden makinada kırılmıstı falanAy bugün herşeyim ters gidiyor gündüz ütü yaptım ütünün suyu ayağıma damladı ayağım yanık izi oldu o yetmedi bulaşık makinasını çalıştırdım baktım takır tukur ses geliyor açtım ne göreyim tencerenin cam kapağı sıcaktan heralde patlamış paramparça makinayı durdurdum su gitmedi o kadar cam kırığı var ki hep ellerime battı ya
Evet ben 20 haftalığım hâlâ bazen göbek deliğinin bayağı altında, bazen göbeğin bi tık alt sol tarafında. Belki kafası yukarıda ayağı aşağıda olduğundandır canımKızlar bir sorum da şu bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben çok aşağıda göbek deliğimin altında minik seyirmeler hissediyorum kaşığımın üstünde normal mi?
Eczane veya medikallerde canım. Rengi nasıl beyaz mı? Akıntın sulu mu?Kızlar ben bugün 18+6 oldum ama kahvaltıdan yemek yedikten ya da çok su içtikten sonra özellikle akıntım çok oluyor ya valla çok tedirginim doktora her söylediğimde kokusuz ve kaşıntısızsa bir şey yoktur diyor ama kaygılanıyorum bu testleri nerden aldınız amniyon suyu mu geliyor ayırt etmek için olanları