2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Kızlar şimdi 21+1 olunca 22 haftalık mı oluyoruz 21 mi soranlara ne diyorz
Şöyle uygulama 21+3 olunca 22 diye gösteriyor bende onu anlamadım 21+1 de 21 diye gösteriyor 3 olunca direk hafta atlıyor sanırım bi sonrakini söylicez

Eklentiler

• images.jpeg
    18,5 KB · Görüntüleme: 77
Ay bugün herşeyim ters gidiyor gündüz ütü yaptım ütünün suyu ayağıma damladı ayağım yanık izi oldu o yetmedi bulaşık makinasını çalıştırdım baktım takır tukur ses geliyor açtım ne göreyim tencerenin cam kapağı sıcaktan heralde patlamış paramparça makinayı durdurdum su gitmedi o kadar cam kırığı var ki hep ellerime battı ya

Ya benim arada hep karnımın sağ aşağısında bi toplanma oluyor şişlik, yumru gibi. Bebeğim mi o? Böyle olan var mı?

Kızlar ben bugün 18+6 oldum ama kahvaltıdan yemek yedikten ya da çok su içtikten sonra özellikle akıntım çok oluyor ya valla çok tedirginim doktora her söylediğimde kokusuz ve kaşıntısızsa bir şey yoktur diyor ama kaygılanıyorum bu testleri nerden aldınız amniyon suyu mu geliyor ayırt etmek için olanları

Kız bazar cıkmıstır ben ilk hamileligimde bole seyler yasamıstım bardagı dusumeden makinada kırılmıstı falan

Kızlar bir sorum da şu bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben çok aşağıda göbek deliğimin altında minik seyirmeler hissediyorum kaşığımın üstünde normal mi?

Kızlar bir sorum da şu bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ben çok aşağıda göbek deliğimin altında minik seyirmeler hissediyorum kaşığımın üstünde normal mi?
Evet ben 20 haftalığım hâlâ bazen göbek deliğinin bayağı altında, bazen göbeğin bi tık alt sol tarafında. Belki kafası yukarıda ayağı aşağıda olduğundandır canım

Eczane veya medikallerde canım. Rengi nasıl beyaz mı? Akıntın sulu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…