2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Bende aldım eşyalarını da beşiği babam aldı o mağazada bekliyor evde erkenden yer kaplasın istemedim siz yazınca şaşırdım bende 32 de yıkar hazırlarız artık inşallah
Hepsi hazır da evde durmuyo depo var aşağıda oraya yığdık hepsini:) hayırlısıyla o zamanlar bi gelsin de

Park besiklere pamuk yatak almayın kızlar bebek mağazası çalışanı olarak söylüyorum pamuk yataklarda pamuk zamanla bir yerde toplanıyor bebeğin sırtını rahatsız ediyor siz duzeltseniz de surekli toplanıyor sıvı geçirirse eğer yikayamaz silemezsiniz tavsiyem sünger yatak olur hem bebegin yataga gomulmesini engeller hem rahat olur visco yataklarda tavsiye edilmiyor en iyisi sünger olanlar

Park besiklere pamuk yatak almayın kızlar bebek mağazası çalışanı olarak söylüyorum pamuk yataklarda pamuk zamanla bir yerde toplanıyor bebeğin sırtını rahatsız ediyor siz duzeltseniz de surekli toplanıyor sıvı geçirirse eğer yikayamaz silemezsiniz tavsiyem sünger yatak olur hem bebegin yataga gomulmesini engeller hem rahat olur visco yataklarda tavsiye edilmiyor en iyisi sünger olanlar
Bizim yataklar gibi bişi alsak nasıl olur acaba

Kızlar 2 gündür kursağım yanıyor resmen, nasıl geçer çaresini bilen var mı?😧

Canım ama sünger çok terletiyor dediler bilemedim şimdi ne alayım

Aslında wellmatt diye bir marka var özel ölçüde bile yapıyorlar yatak.bi sormak lazım yapısını

Benim aldığım bu şekilde sünger yatak 10 cm civari kalınlığı var gayet güzel ve sağlam
Screenshot_2024-04-23-00-05-04-98_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg

Kızlar şuna benzer krem rengi ahşap beşik görürseniz beni etiketler misiniz ya çok beğeniyorum bu rengi ama asla bulamadım hepsi ya boyasız ahşap yada beyaz

Eklentiler

• IMG-20240422-WA0031.jpg
    IMG-20240422-WA0031.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 50
@Hortkuluk Fatmaben Fatmaben @Simsimm92 @Brcmommy @BB_Queen @lilyrosey
Canlarım hepinizin güzel yüreğinden öpüyorum Allah razı olsun desteğinizi yüreğimde hissettim iyiki varsınız 🤲
Bugün daha iyiyim çocuklarıma odaklandım uzaklaştırma var zaten davamı da açtım bi kaç haftaya duruşma olur nafaka da hemen bağlanır zaten ailemde destek bana şükürler olsun.. Şuan eşimin ailesinin apartmanındayım eşimle burda oturuyorduk üst katımda ailesi var o yüzden biraz endişeliyim ister istemez insan korkuyor ama kilidimi falan değiştirdim zaten onlarda hayatlarında ilk defa polis hakim savcı uzaklaştırma falan gördüler bide benim ailem baya tepkili geldiler ortalığı yıktılar desem yeridir. O yüzden bişey yapmaya cesaret de edemezler zaten karakoldan sürekli arıyolar bi sıkıntı varmı diye haftada bir de eve ekip yollayıp bakıp gidiyolar Allah devletimizden de razı olsun.
Demekki bu tür şeyler yaşayan kadınnlarımız kararlarının arkasında durursa devlette her türlü destek oluyormuş bunu öğrendim.
Şimdi şikayetinden vazgeçmem için yalvarıyolar ama asla vazgeçmem maddi manevi tazminat davasını da açıcam hemen zaten boşanma dilekçede hepsini belirttim.
Şimdilik yoluma böyle kararlı bi şekilde devam edicem zamanla toparlarım inşallah evlatlarım yanımda olduktan sonra atlatırım Allah büyüktür..
Boşandıktan sonrada taşınırım zaten burdan bi süre annemin evinde nafakayla idare ederim annemde emekli olunca ben çalışırım oda çocuklara bakar böyle konuştuk şuan kafamda herşey net sizlerinde duası ve desteğiyle bu zamanları atlatıcam kızlar hepinizden Allah razı olsun ismini etiketleyemediğim yoldaşlarımdanda Allah razı olsun iyiki varsınız kızlar...
Ve şunu söylemek istiyorum sakın korkmayın kendi gücünüzün farkına varın biz kadınlar muhteşem varlıklarız evet erkekler bedenen güçlü olabilir ama bizim başardıklarımızın yarısını bile başaramaz..
Mesajları Yeni okudum canım çok üzüldüm İnanki. Pislik hamile karısına çocuğunun yaninda utanmadan şiddet uyguluyor. Az bile olmuş daha çok yatar inşallah içerde o kadar sinir oldum ki anlatamam. Seni de tebrik ederim kararlı dik duruşundan dolayı. Çocuklarınla bir ömür mutlu olursun inşallah , hiç üzülme daha kötüsü olmadan kurtulmusun ondan .

canim evet gittim cok. garip doktor kanama alani yok dedi yine önlem amaçli dedi prulton vuralm dedi yok dedi kaç kez bakti devletr bida gitmicem ya kanama alani var diyip o kdr üzdü bni çok üzülmüştüm
Çok sevindim. Hiçbir sorun yokmuş, önemli olan o. Gebeliğin tadını çıkar o zaman. Takılacak bir sorunun yok. Çok geçmiş olsun. 🌺💕

X