@Hortkuluk Fatmaben @Simsimm92 @Brcmommy @BB_Queen @lilyrosey Canlarım hepinizin güzel yüreğinden öpüyorum Allah razı olsun desteğinizi yüreğimde hissettim iyiki varsınız
Bugün daha iyiyim çocuklarıma odaklandım uzaklaştırma var zaten davamı da açtım bi kaç haftaya duruşma olur nafaka da hemen bağlanır zaten ailemde destek bana şükürler olsun.. Şuan eşimin ailesinin apartmanındayım eşimle burda oturuyorduk üst katımda ailesi var o yüzden biraz endişeliyim ister istemez insan korkuyor ama kilidimi falan değiştirdim zaten onlarda hayatlarında ilk defa polis hakim savcı uzaklaştırma falan gördüler bide benim ailem baya tepkili geldiler ortalığı yıktılar desem yeridir. O yüzden bişey yapmaya cesaret de edemezler zaten karakoldan sürekli arıyolar bi sıkıntı varmı diye haftada bir de eve ekip yollayıp bakıp gidiyolar Allah devletimizden de razı olsun.
Demekki bu tür şeyler yaşayan kadınnlarımız kararlarının arkasında durursa devlette her türlü destek oluyormuş bunu öğrendim.
Şimdi şikayetinden vazgeçmem için yalvarıyolar ama asla vazgeçmem maddi manevi tazminat davasını da açıcam hemen zaten boşanma dilekçede hepsini belirttim.
Şimdilik yoluma böyle kararlı bi şekilde devam edicem zamanla toparlarım inşallah evlatlarım yanımda olduktan sonra atlatırım Allah büyüktür..
Boşandıktan sonrada taşınırım zaten burdan bi süre annemin evinde nafakayla idare ederim annemde emekli olunca ben çalışırım oda çocuklara bakar böyle konuştuk şuan kafamda herşey net sizlerinde duası ve desteğiyle bu zamanları atlatıcam kızlar hepinizden Allah razı olsun ismini etiketleyemediğim yoldaşlarımdanda Allah razı olsun iyiki varsınız kızlar...
Ve şunu söylemek istiyorum sakın korkmayın kendi gücünüzün farkına varın biz kadınlar muhteşem varlıklarız evet erkekler bedenen güçlü olabilir ama bizim başardıklarımızın yarısını bile başaramaz..