2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
çok teşekkür ederim 😪 amiiin inşallah. hiç ayağa kalkmıyorum tuvalet haricinde. aileden biriyle konuşunca ağladığım için konuşmamayı tercih ediyorum ama buradan gelen mesajlar o kadar moral oluyor ki ❤️‍🩹❤️
Birbirimize destek olmak ve rahatlatmak bu süreçte en kıymetlisi diye düşünüyorum❤️
Yaşayan bir insan olarak seni anlıyorum. Yoksa ne yapıyoruz aşkolsun, keşke fazlası gelebilse elimden.
Allahım hepsini bizlere sağlıkla bağışlasın. Gerisi hallolur.

amiiinn amin Allah hiçbirimizi bu korkularla, çaresizlikle sınamasın. hepimiz hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥲
Çok geçmiş olsun canım, buralarda rahim ağzı kısalan, serklaj olan hatta çok fazla arkadaşın sağlıkla bebeğini kucağına aldığını gördük duyduk. Sen de onlardan olacaksın inşallah içini ferah tut, bebeğinle bol bol konuş :KK200:

Ben hastahaneye annem kayınvalidem kızkardeşim ve yetişebilirse eşimden başka kimseyi istemiyorum

Belki bebek mevlüdü yapabilirim onun için bu tarz bi hediyelik olabilir
Bizimde öyle olucak sadece maksat boş olmasın eve getiririm kalanları yine öyle veririm misafir gelince

çok teşekkür ederim 😪 amiiin inşallah. hiç ayağa kalkmıyorum tuvalet haricinde. aileden biriyle konuşunca ağladığım için konuşmamayı tercih ediyorum ama buradan gelen mesajlar o kadar moral oluyor ki ❤️‍🩹❤️
Kuzum çok geçmiş olsun ama bu problemi yaşayan o kadar çok kişi varki ama tosun gibi bebişleri var şimdi sen bize göre daha dikkat edeceksin o kadar kendini ağlayıp üzme karnındaki bıdığıda strese sokma bak 20 hafta bitti bile kocaman bir bebişin var ve çok şükür seninle ❤️ inşallah birdahaki muayenende güzel haberler alacaksın ve bizimle paylaşıp bizide mutlu edeceksin 🥰🥰🥰

Çok geçmiş olsun canım, buralarda rahim ağzı kısalan, serklaj olan hatta çok fazla arkadaşın sağlıkla bebeğini kucağına aldığını gördük duyduk. Sen de onlardan olacaksın inşallah içini ferah tut, bebeğinle bol bol konuş :KK200:
ahhh ah inşallah şu birkaç günü sağ salim atlatırsam umudum daha da artacak. ben de o arkadaşlar gibi size güzel haber veririm inşallah 🥲❤️❤️ bebeğimle her gün konuşuyordum ama bugün kaybetme ihtimaliyle bu kadar karşı karşıya kalınca suskunlaştım. haklısın konuşmalıyım belki de 💕

Kuzum çok geçmiş olsun ama bu problemi yaşayan o kadar çok kişi varki ama tosun gibi bebişleri var şimdi sen bize göre daha dikkat edeceksin o kadar kendini ağlayıp üzme karnındaki bıdığıda strese sokma bak 20 hafta bitti bile kocaman bir bebişin var ve çok şükür seninle ❤️ inşallah birdahaki muayenende güzel haberler alacaksın ve bizimle paylaşıp bizide mutlu edeceksin 🥰🥰🥰
innnnşallah en kısa zamanda ben de güzel haberler veririm gönülden teşekkür ediyorum bütün dualarınıza ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹🥲

Venüs benim de tıpkı senin gibi oldu şu an. gece hastanede kaldım. 26 mm e düşmüş rahim boyu. doktor o kadar umutsuz geldi ki bana...
arkadaşlar kahroluyorum. bir yandan ağlamamaya çalışıyorum ama elimden gelmiyor. Bebek kafasıyla sürekli rahime baskı yapıyor dedi doktor. daha 20. haftadayız. hiçbir şey anlamıyorum neden böyle oldu. artık tükenmeye başladım 😭😭😭 lütfen bana dua edin. eve geldim sadece yatıyorum şu an ve ilaç kullanıyorum.
Aklına olumsuzlukları getirme asla canım, kanamayla bi özel hastaneye gittim. Benimki 22mm ölçüldü prulatan iğne vuruldum. Bi tane endol kullandım makattan. Sonra bi eğitim araştırmaya yönlendirdi dr. Çapaya gittim. Ve bana sadece antibiyotik tedavisi yaptılar. Hergün usg kontrolü ve kan aldılar. Crp yüksekti. 12 gün hastanede yattım. Çıkmadan 1 gün önce 34mm ölçüldü kısalık. İstirahat çok önemli. 3 güne bir kontrole gidiyorum usg ve kan tahlili yapıyorlar. Hastanede hep "La ilahe illa ente sübhaneke inni küntüminezzalimin" çekip ardından duamı ettim. Çok etkili bir dua. Sen de bu zikri çek lütfen. Senin için de dua edeceğim. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah Allahın izniyle 🤲

Aklına olumsuzlukları getirme asla canım, kanamayla bi özel hastaneye gittim. Benimki 22mm ölçüldü prulatan iğne vuruldum. Bi tane endol kullandım makattan. Sonra bi eğitim araştırmaya yönlendirdi dr. Çapaya gittim. Ve bana sadece antibiyotik tedavisi yaptılar. Hergün usg kontrolü ve kan aldılar. Crp yüksekti. 12 gün hastanede yattım. Çıkmadan 1 gün önce 34mm ölçüldü kısalık. İstirahat çok önemli. 3 güne bir kontrole gidiyorum usg ve kan tahlili yapıyorlar. Hastanede hep "La ilahe illa ente sübhaneke inni küntüminezzalimin" çekip ardından duamı ettim. Çok etkili bir dua. Sen de bu zikri çek lütfen. Senin için de dua edeceğim. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah Allahın izniyle 🤲
Kuşum sende son durum nedir? rahim uzunluğun ne durumda iyi mi durumunuz?

Kuşum sende son durum nedir? rahim uzunluğun ne durumda iyi mi durumunuz?
Dün gittim canım kontrole.Dün rahim ağzını ölçmediler ama 34mm olmuştu en son. Şimdi evde yatmaya devam. Perşembe yine gideceğim. 🙂 Bi test yapmışlardı ilk gün bebeğin suyu gelmiş mi diye pozitif çıkmıştı.🥺 Her gittiğimde suyu nasıl diye soruyorum normal diyorlar. İnşallah böyle devam eder.. 🤲

Buda çok tatlıymış 🌸 Kurabiye tarzı eklicem bende yanına poşetlerde 💕

Kızlar yaa sizin bebişlerin resmi değişmiş🥲 artık karında yukarda. Buyuduler yaa

Dün gittim canım kontrole.Dün rahim ağzını ölçmediler ama 34mm olmuştu en son. Şimdi evde yatmaya devam. Perşembe yine gideceğim. 🙂 Bi test yapmışlardı ilk gün bebeğin suyu gelmiş mi diye pozitif çıkmıştı.🥺 Her gittiğimde suyu nasıl diye soruyorum normal diyorlar. İnşallah böyle devam eder.. 🤲
Her şey normal devam edecek hiç merak etme. İnşallah kritik kısmı atlattın :KK200:

Kızlar hareketleri hissetmeye basladınız mı artık ben 21.haftaya yeni girdim. (20+1) Sadece derinden kıpırtılar hissediyorum o da her zaman değil. Düzensiz. İlk gebeliğim. Normal mi
Belki tesadüf de olabilir ama şu müziği dinlettim bebişime maşallah hareketliydi bugün. Kızlar bi denesenize işe yarayacak mı 🤗

X