2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Çok sevindim. Hiçbir sorun yokmuş, önemli olan o. Gebeliğin tadını çıkar o zaman. Takılacak bir sorunun yok. Çok geçmiş olsun. 🌺💕
Ay evet göremedi kalp atişni falan dinledi kanama yok dedi olmamasi daha iyi ama bu remek değil ki yine kendimi yorayim gezeyim har gür 😊dikkat edeyim belki de vardi geçti kanama alanı 🧿🐣Cok tşk ederim desteğin için cok sağ ol canım🌸

Kızlar hareketleri hissetmeye basladınız mı artık ben 21.haftaya yeni girdim. (20+1) Sadece derinden kıpırtılar hissediyorum o da her zaman değil. Düzensiz. İlk gebeliğim. Normal mi

Kızlar hareketleri hissetmeye basladınız mı artık ben 21.haftaya yeni girdim. (20+1) Sadece derinden kıpırtılar hissediyorum o da her zaman değil. Düzensiz. İlk gebeliğim. Normal mi
Bence normal canım benim 2. Gebeliğim 18. Hafta , daha nadir hissettim bebeği, oğluma ultrason kağıtlarından bir defter tutmuştum orda 26. Haftada hareketlerini net hissediyorum artık yazmışım , birde hareket takibini bu haftalarda doktorlar önermiyor 32. Haftadan sonra hareketleri var mı 2 saatte bir mi önemli

17+6 haftalık cinsiyeti hala öğrenemedik😵‍💫 doktor secde pozisyonunda dedi.Kendini göstermedi ama kıza benzettiğini söyledi..
Sanırım 2.kızım geliyor 🫣🥲

17+6 haftalık cinsiyeti hala öğrenemedik😵‍💫 doktor secde pozisyonunda dedi.Kendini göstermedi ama kıza benzettiğini söyledi..
Sanırım 2.kızım geliyor 🫣🥲
Bende geçen hafta gittim aynı şekilde bacakları kapalı kıza benziyor ama kesin birşey söyleyemem dedi. Benimde bir kızım var 🙂

Evet enfeksiyon yapar canım.

Yataktan çıkma bi süre wc haricinde canım dinlen doktorların verdği ilaçları kullan. Düzelecektir. Benim de herşey yolundaydı. 22mm kadar düşmüş. Şuan 3.4mm diyorlar. İyi olacaksın 🤲
Şimdi nasılsın?
Venüs benim de tıpkı senin gibi oldu şu an. gece hastanede kaldım. 26 mm e düşmüş rahim boyu. doktor o kadar umutsuz geldi ki bana...
arkadaşlar kahroluyorum. bir yandan ağlamamaya çalışıyorum ama elimden gelmiyor. Bebek kafasıyla sürekli rahime baskı yapıyor dedi doktor. daha 20. haftadayız. hiçbir şey anlamıyorum neden böyle oldu. artık tükenmeye başladım 😭😭😭 lütfen bana dua edin. eve geldim sadece yatıyorum şu an ve ilaç kullanıyorum.

Venüs benim de tıpkı senin gibi oldu şu an. gece hastanede kaldım. 26 mm e düşmüş rahim boyu. doktor o kadar umutsuz geldi ki bana...
arkadaşlar kahroluyorum. bir yandan ağlamamaya çalışıyorum ama elimden gelmiyor. Bebek kafasıyla sürekli rahime baskı yapıyor dedi doktor. daha 20. haftadayız. hiçbir şey anlamıyorum neden böyle oldu. artık tükenmeye başladım 😭😭😭 lütfen bana dua edin. eve geldim sadece yatıyorum şu an ve ilaç kullanıyorum.
Allah yardımcın olsun canım🙏 düşüğe yol açan besinleri tüketme bol bol istirahat et dinlen pozisyonunu değiştirsin bebek

Hediyelik düşünenler varmı kızlar hastane için ben bu şişelerden aldırdım şimdi 25 tane gelen giden için kendim yapıcam bunun gibi 🌸 kız olduğu perşembe günü tamamen netleşince etiketi ve diğer malzemelerini de hallederim dedim 🙏🏻 internetten çok daha uyguna aldırdım Eminönünden aklınızda olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20240423-130338_1.jpg
    Screenshot_20240423-130338_1.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 57
Allah yardımcın olsun canım🙏 düşüğe yol açan besinleri tüketme bol bol istirahat et dinlen pozisyonunu değiştirsin bebek
aminn Allah razı olsun her bir duaya öyle ihtiyacım var ki 😞 düşüğe yol açan besinler ne mesela hiç duymadım. maydanozu filan biliyorum sadece. yazarsan dikkat edeyim. tek duam o, hiç pozisyon değişmiyor hep kafasıyla itiyor bebek

Bende geçen hafta gittim aynı şekilde bacakları kapalı kıza benziyor ama kesin birşey söyleyemem dedi. Benimde bir kızım var 🙂
Haftaya tekrar çağırdı netleştirmek için.Erkek olsaydı şimdiye kadar belli olurdu galiba.Hayırlısı artık☺Seni ne zaman çağırdı?

Kiyafet konusunda tecrübeli anneler bizi bilgilendirse çok güzel olur 🤩 0-3 iç atlet - tulum ne kadar almalı, 3-6 , 6-9 aynı şekilde. Benim bu konuda kafam çok karışık 🤓 0-3 5 tulum yeter deniyor çok çabuk büyüdükleri için. Ama 3-6 ve 6-9luk süreçte büyüme hızı nasıl oluyor bebislerin. Ben tulum işini hallettim sanırım baya bir şey almışım farkında olmadan ( kendimi kaybedip 😛) ama kaç adet olmalı hala kafam karışık.

Hediyelik düşünenler varmı kızlar hastane için ben bu şişelerden aldırdım şimdi 25 tane gelen giden için kendim yapıcam bunun gibi 🌸 kız olduğu perşembe günü tamamen netleşince etiketi ve diğer malzemelerini de hallederim dedim 🙏🏻 internetten çok daha uyguna aldırdım Eminönünden aklınızda olsun.
Ben hastahaneye annem kayınvalidem kızkardeşim ve yetişebilirse eşimden başka kimseyi istemiyorum

Belki bebek mevlüdü yapabilirim onun için bu tarz bi hediyelik olabilir

Kiyafet konusunda tecrübeli anneler bizi bilgilendirse çok güzel olur 🤩 0-3 iç atlet - tulum ne kadar almalı, 3-6 , 6-9 aynı şekilde. Benim bu konuda kafam çok karışık 🤓 0-3 5 tulum yeter deniyor çok çabuk büyüdükleri için. Ama 3-6 ve 6-9luk süreçte büyüme hızı nasıl oluyor bebislerin. Ben tulum işini hallettim sanırım baya bir şey almışım farkında olmadan ( kendimi kaybedip 😛) ama kaç adet olmalı hala kafam karışık.
Bana herkes önden bir yaş altı için kıyafet stoklama diyor.

Canım bol istirahat dinlen inşallah uzuyor o yine.daha önce çok denk geldim

Canım bol istirahat dinlen inşallah uzuyor o yine.daha önce çok denk geldim
inşallah canım inşallah her saniye dua ediyorum. 2 gündür progestan hem ağızdan hem fitil, iğne ve serum alıyorum. kasılmalar var onlar bir dursa... daha önce benim gibi olup sağ salim doğum yapanları duyunca çok rahatlıyorum ❤️‍🩹❤️‍🩹

Çok geçmiş olsun canım. Çok iyi olacaksınız Allah’ın izniyle atlatacaksınız. Çok var bu şekilde olup doğum yapanlar. Bir daha yaşatmasın inşallah, dualarım seninle 🤲 bol bol dinlen mümkün olduğunca ayağa bile kalkmamaya çalış.

Doktorun her şey yolunda diyorsa endişelenme hiç. Kişiden kişiye değişiyormuş hissetme olayı. Ben 18den beri hissediyorum kuzenim 6. Ayın sonunda hissetmiş mesela.

Çok geçmiş olsun canım. Çok iyi olacaksınız Allah’ın izniyle atlatacaksınız. Çok var bu şekilde olup doğum yapanlar. Bir daha yaşatmasın inşallah, dualarım seninle 🤲 bol bol dinlen mümkün olduğunca ayağa bile kalkmamaya çalış.
çok teşekkür ederim 😪 amiiin inşallah. hiç ayağa kalkmıyorum tuvalet haricinde. aileden biriyle konuşunca ağladığım için konuşmamayı tercih ediyorum ama buradan gelen mesajlar o kadar moral oluyor ki ❤️‍🩹❤️

X