Ben görmedim cnmBişey demediniz kızlar????
Maşallah canım senin bebişde ben burdayım diyor sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilBiraz öyle cnm bende ilk gebeliklerde geç hissediliyor 18+4 benimde ben hissediyorum belki ediyor kendinimerdivenden inerken göbeğim sallanması yokmu kopuyorum buna iş yerindekilerde halime gülüyor en sonunda bebeği uyutuyorum sesizlik diyorum
Yukarıda canımmmBen görmedim cnm
Bencede erkek gibi canımYukarıda canımmm Eki Görüntüle 3415912
Tansiyonun ne durumda canım geçmiş olsunSabahtan yine her zamanki gibi asiri bas agrim vardi. 2 parol ictim. Mide bulantim ve hafif burun kanamam oldu. Doktor tuzu kesmemi soyledi. 3 gundur mide bulantim var normalde yoktu.
Aynne öyle valla yeterki saglikli iyi olsun yeter geçen sene bu zamanda oğlanın herşeyini net hissediyordum mesela ama kız olunca fazla hissetmiyorumMaşallah canım senin bebişde ben burdayım diyor sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Evet bende öyle canım erkek bebiş hamileliğimde baya baya erken hissetmiştim bunda bekliyorum elimi koyuyorum bakıyorum tık yokAynne öyle valla yeterki saglikli iyi olsun yeter geçen sene bu zamanda oğlanın herşeyini net hissediyordum mesela ama kız olunca fazla hissetmiyorum
Aminn inşallah canım eksik olmaÇok sevindim canım değerlerinin düşmesine daha da düşer inşallah
Erkek değil mi ya bariz?Bişey demediniz kızlar????
Senin göbiş çok tatlı canım balon yutmuş gibisinBiraz öyle cnm bende ilk gebeliklerde geç hissediliyor 18+4 benimde ben hissediyorum belki ediyor kendinimerdivenden inerken göbeğim sallanması yokmu kopuyorum buna iş yerindekilerde halime gülüyor en sonunda bebeği uyutuyorum sesizlik diyorum
Kız erkekten ziyade bebeğin hareketli olmasıyla ve annenin yağ dokusuyla alakalı benceAcaba kız bebekleri mi biraz geç mi hissettiriyor kendisini
O çıkıntı yukarı doğru duruyor kordon da olabilir bilemedim şimdiYa be doktora gitmedim hemşireyim ve kendim ultrasondan bakıyorum sürekli bebişim bugünde pozisyon yakalayınca çektim hemen sanırım kesin erkek
Doktor bebeğin hareketleri çok iyi dedi acaba biraz hamileilkten önce göbeğim vardı ondan mı hissetmiyorumKız erkekten ziyade bebeğin hareketli olmasıyla ve annenin yağ dokusuyla alakalı bence
HahHahaha bakalim zaman ne gostericekEvet bende öyle canım erkek bebiş hamileliğimde baya baya erken hissetmiştim bunda bekliyorum elimi koyuyorum bakıyorum tık yok
Heheh mide balonu yuttum kesin önden durusuda komikSenin göbiş çok tatlı canım balon yutmuş gibisin
Arada bir duvar gibi düşünürsek bence öyle canımDoktor bebeğin hareketleri çok iyi dedi acaba biraz hamileilkten önce göbeğim vardı ondan mı hissetmiyorum
Göbişini sevsinlerr. Ahahaah gerçekten hem göbeğim çıksın istemiyorum hem de belli olursa benim mental rahatlayacak diye istiyorum. Some terazi burcu problems .