2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Evet çünkü başıma geldi 18+2yim geceleri baya pıt pıtlıyoruz artık

Gobek deliğinin alt taraflarına denk gelmesi lazım cok yukarı taraflardaki bagırsak hareketi olabilir ama altlarda ise olabilir. Şuanda gobek hizasına daha gelmedi galiba.

Günaydın iki gündür bi kabızlık gidiyor ne yaptıysam geçmedi kuru üzümdür kayısı hepsini yaptım ama yok doktorumu aradım mecburen duphalac al dedi gece bi ölçek dedi şimdi gittim aldım eczaneden bu ilacı daha önce kullanan var mı ?

Kız burada duphalaclar costipasslar havada ucarken sen nerelerdeydinhaftanın 2 günü konumuz kabızlık. Merak etme boyle durumlarda bazen çözmuyor hiçbişey duphalac muhtemelen yarar. Kullanılıyor merak etme. Bana doktorum constipass vermişti ama baktım işe yaramıyor onceki gebelikte duphalac verdiler diye onu almıstım sormaki muaaynede de kullanabilesin dedi zaten bitek magnesi calsi gibi bişey var onu kullanma mahveder seni dedi ama hamilelik açısından mı yoksa ishale doner diemi bilemiyorum

Oraları kaçırmışım ben heralde aslında hep okuyorum ama yazmasam da anlamadım demek ki. Doktor akşam içeceksin dedi ama ben karın ağrısından bitik durumdayım dört günden beri böyleyim böbreklerim ağrıyor artık. Cevap verdiğin için sağol mecbur akşamı beklicem galiba bide şurubun tadı nasıl bulantılar var inşallah geri çıkartmam

Kızlaarr sol kasığımda hafif agri var ve orası kalp gibi atıyor seyiriyor gibi icten biri vakumla hafif cekiyor gibi biseyler oluyor normal midir

Kızlaarr sol kasığımda hafif agri var ve orası kalp gibi atıyor seyiriyor gibi icten biri vakumla hafif cekiyor gibi biseyler oluyor normal midir
Ağrılar çok şiddetli değilse ve kanama eşlik etmiyorsa rahim büyümesinden kaynaklıdır diyor doktorlar. Eğer aşırı hale gelirse ya da kanamanız olursa doktorunuza sorun isterseniz ama minik ağrılar büyümeyle ilgili olabilir

Evet çünkü başıma geldi 18+2yim geceleri baya pıt pıtlıyoruz artık
Cunku geceleri ev sesiz anne uyuyor oda harekleniyor annene karninda siz birde gece tatlı yiyin üstüne su için az uzan görürüm sizi

Gobek deliğinin alt taraflarına denk gelmesi lazım cok yukarı taraflardaki bagırsak hareketi olabilir ama altlarda ise olabilir. Şuanda gobek hizasına daha gelmedi galiba.
Göbeğin iki parmak altında hissedilen bebek

Ayy cok tatlı geliyo bana yaa sana da tadı kötü gelirse bişeyin içine katıp içersin. Neden aksma diolar biliyomusun sabaha kadar tuvalet olayını cozceklerine inandıkları için. Ben bazen sabah aksam içiyorum ama 2-3 güne anca çözdüğü de oluyor. Tuvalete cıkınca bırakıyorum hemen alışmayayım die probiyorik kullan dedi sürekli ama onlar da cok pahalı geliyor acıkcası. Şu sıra sabahları kefir ve çilek yiyorum o biraz rahatlatıyor ama genel olarak zorlanıyorum hep. Tahatlatıyor dediğimde 1 - 2 gün olunca tuvalete cıkabiliyor olmam zor da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…