2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ayy cok tatlı geliyo bana yaa sana da tadı kötü gelirse bişeyin içine katıp içersin. Neden aksma diolar biliyomusun sabaha kadar tuvalet olayını cozceklerine inandıkları için. Ben bazen sabah aksam içiyorum ama 2-3 güne anca çözdüğü de oluyor. Tuvalete cıkınca bırakıyorum hemen alışmayayım die probiyorik kullan dedi sürekli ama onlar da cok pahalı geliyor acıkcası. Şu sıra sabahları kefir ve çilek yiyorum o biraz rahatlatıyor ama genel olarak zorlanıyorum hep. Tahatlatıyor dediğimde 1 - 2 gün olunca tuvalete cıkabiliyor olmam zor da olsa
Kefir felan ben içemiyorum ya sanırım 2. Trimester böyle geçecek idare edicez ne yapalım bide bulantılardan dolayı da hep katı yediğim için de oluyor sanırım

Bir takım kargolarım geldi 🥹
9D824838-6130-4995-89E1-B0477DA34963.jpeg

Bu kargoda emzik dikkatimi çekti 😂Kızlar farklı görüşlere saygım var ama ilk çocukta mükemmel annelik kafasıyla emzik vermedim😅 Bin pişmanım 2. De vereceğim, emzik verin kızlar bende vermedim meme reddi dedim bana bağlansın dedim vs vs ama hele tek çocuk bakıyorsanız çok zor, meme delisi bi oğlum var 4 ay bitti hamilelikte doktor sütün tadı değişir bırakmadı mı dedi siz düşünün, buna yanlış bebek bilmez diyorlar ama bebek sizi emzik yapıyor lafı doğru oğlumun sakinleştiricisi uyku arkadaşı hepsi meme , vermeyene helal olsun derim ama ben elendim arkadaşlar ,
2. Tutmazsa diye şimdiden korkuyorum 😂

Bu kargoda emzik dikkatimi çekti 😂Kızlar farklı görüşlere saygım var ama ilk çocukta mükemmel annelik kafasıyla emzik vermedim😅 Bin pişmanım 2. De vereceğim, emzik verin kızlar bende vermedim meme reddi dedim bana bağlansın dedim vs vs ama hele tek çocuk bakıyorsanız çok zor, meme delisi bi oğlum var 4 ay bitti hamilelikte doktor sütün tadı değişir bırakmadı mı dedi siz düşünün, buna yanlış bebek bilmez diyorlar ama bebek sizi emzik yapıyor lafı doğru oğlumun sakinleştiricisi uyku arkadaşı hepsi meme , vermeyene helal olsun derim ama ben elendim arkadaşlar ,
Ya normalde veririm emzik inşallah tutar tabi ama biberon konusunda çok meme reddi olur diye düşünüyorum öyle duymuştum ek olarak kaşık biberon alıcam eğer ki emmezse hiçbir türlü diye aldım biberonu bulunsun en azından

Kefir felan ben içemiyorum ya sanırım 2. Trimester böyle geçecek idare edicez ne yapalım bide bulantılardan dolayı da hep katı yediğim için de oluyor sanırım
Ben de ona yordum ama benşm kayısı falanda yesem işe yaramıyor. Sabah akşam tuvalete cıksam bile cok alırı zorlanarak oluyor

Ben de ona yordum ama benşm kayısı falanda yesem işe yaramıyor. Sabah akşam tuvalete cıksam bile cok alırı zorlanarak oluyor
Aynen benim de öyle hiçbişey fayda etmedi önceki hamileliğimde magnesia calcinee kullanmıştım ama çok az kullanmıştım faydasını da gördüm ama içmesi çok zor oluyor onu meyve suyuna katıyordum ama kireç gibi oluyordu

Ben iki çocuğumda da uğraştım ama emzik istemediler katiyen. Oğlum kısmen emzik aldı ama 1 yaşına kadar. Onda da ağzından düşse uyanıyor du. Yine ona ramen meme bağımlılığı da vardı emzik işi de şans. Her türlü emziği denedim ama Fatoş emzik var bir milyoncu lar da onu çocukların genellikle kabullendiğini duyup oğlumu o şekilde alıştırmış tım. Başka emzik tutmadı Fatoş emzik alın dursun kenarda denersiniz

Bi de bende miyom vardı o da büyümüş kızlar rahim içinedoğru büyüyen çeşidinden 2.5 cm.Bu şekilde olan varmı

Kızlar bebeğinizin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz?16.haftaya giriyorum.İkinci gebeliğim.
İkincide erken hissedilirmiş..
Sol rarafımda hareketleri hissetmeye başladım ama emin değilim

Sonunda detaylıya randevumu aldım 25 Nisan. Tekirdağ'dan İstanbul'a gelicem sırf bunun için mecbur Beylikdüzü Medilife 3500 TL fiyat verdiler İstanbul'da olanlar bilgisi olsun. 🙏🏻

Ya normalde veririm emzik inşallah tutar tabi ama biberon konusunda çok meme reddi olur diye düşünüyorum öyle duymuştum ek olarak kaşık biberon alıcam eğer ki emmezse hiçbir türlü diye aldım biberonu bulunsun en azından
Benim oğlan hele biberonu hiç almadı canım başta ben zaten hiç vermedim sonra arada dışarda falan sağdığım sütü içsin diye denedim bir kaç marka hiç sevmedi geçen bi gene denedim ağzına almıyor biberonu, bazı çocuk hiçbirini sevmiyor yani😅

Ben iki çocuğumda da uğraştım ama emzik istemediler katiyen. Oğlum kısmen emzik aldı ama 1 yaşına kadar. Onda da ağzından düşse uyanıyor du. Yine ona ramen meme bağımlılığı da vardı emzik işi de şans. Her türlü emziği denedim ama Fatoş emzik var bir milyoncu lar da onu çocukların genellikle kabullendiğini duyup oğlumu o şekilde alıştırmış tım. Başka emzik tutmadı Fatoş emzik alın dursun kenarda denersiniz
Bazı çocukta öyle ama arkadaşlarımda görüyorum en azından uykuya emzikle dalıyorlar o bile büyük kolaylık geliyor bana benim ki memesiz dalmadığı için, bide yolculukta falan çok iyi oluyor yoksa oto koltuğunda da oturmuyorlar, bips gibi emzikte güzel onuda tutan çok var

Benim oğlan hele biberonu hiç almadı canım başta ben zaten hiç vermedim sonra arada dışarda falan sağdığım sütü içsin diye denedim bir kaç marka hiç sevmedi geçen bi gene denedim ağzına almıyor biberonu, bazı çocuk hiçbirini sevmiyor yani😅
Ay inşallah bizimki de sevmez bence emmesi daha rahat olur sen daha iyi bilirsin çocuk var yani gece kalkıp mama yapması daha zor olur öbür türlü aç ver doyur geri yat herşey daha pratik gibi bide mamalar çocuğu şişiriyor maddi anlamda da zorluyor

X