Ama felaket bir sey oldu benim kipkirmizi kabardi yandi resmen. Suan gecti şükürGerçi normalde de kuru yaptıgında bilt baya tahriş olur malum sıcaklarda geliyor yavaş yavaş
Talicim merhaba banada ilk fotografta kız demiştin daha sonra konumu degişmişti sana tekrar göndermiştim erkege dönmüş gibi demiştin. Kızım oluyormuş eğer değişmezse :)Hatırlamıyorum tekrar görmem lazım
Yaaa sağlıkla gelsin teyzesinin kuzusu maşallahKızlaaaar oğluşum geliyorUraz bebek ellerinizden öper teyzeleri, şükür bir sıkıntımız yok maşallah @BurcuYengec BB_Queen @Gncgm28 A adenliya
Ya özel hastanelerde doktor varmı ben resmi tatil yoktur diye sonuç için gidemicem diyordum hemen bakiyim randevu yarınaKızlar yarın bebegimi görmek istedigimi söyledim doktora. Şehir dışına gidicem kafam rahat gideyim dedim. İnsallah iyidir minnoş
Bir de şimdi eklediklerime bakıldı kanda. Onlarda sorun olmadığı için hemogramı ekledim. İdrar da sorunsuz çıktı.Ben de 4 gün önce verdim. Hemogram normal benim, karaciğer demir sonuçları iyi gelmedi benim de. Sadece hemograma mı bakıldı ? Yanında başka tetkikler de istiyorlar genelde birlikte değerlendiriyorlar.
Bu tabloda WBC-lökosit (bağışıklık sistemi hücreleri miktarı), RBC-erisrosit (kırmızı kan hücreleri miktarı) olduğunu biliyorum, tek bildiğim bunlar benim. Referans aralığına çok yakın gözüküyor hepsi ama yorumlayacak bilgim ve uzmanlığım da yok ne yazık ki.
Bir de şimdi eklediklerime bakıldı kanda. Onlarda sorun olmadığı için hemogramı ekledim. İdrar da sorunsuz çıktı.
Yarın doktora yorumlatacağım bakalım ne diyecek. Endişelendim ister istemez. Umarım sorun çıkmaz. Karaciğer demir dediğiniz tahlildeki isimleri ne acaba?
Ben de 4 gün önce verdim. Hemogram normal benim, karaciğer demir sonuçları iyi gelmedi benim de. Sadece hemograma mı bakıldı ? Yanında başka tetkikler de istiyorlar genelde birlikte değerlendiriyorlar.
Bu tabloda WBC-lökosit (bağışıklık sistemi hücreleri miktarı), RBC-erisrosit (kırmızı kan hücreleri miktarı) olduğunu biliyorum, tek bildiğim bunlar benim. Referans aralığına çok yakın gözüküyor hepsi ama yorumlayacak bilgim ve uzmanlığım da yok ne yazık ki.
Yok canım kullanmıyorum, multivitamin varBugün kontrolümde doktorum sordu kollarda uyuşma karıncalanma falan var mı diye ben de yok dedim. Özellikle sorduğuna göre beklenen bir durum olabilir. Magnezyum falan kullanıyor musun canım?
Ast alt karaciger degerleridir. Demir genelde demir olarak yazıyorBir de şimdi eklediklerime bakıldı kanda. Onlarda sorun olmadığı için hemogramı ekledim. İdrar da sorunsuz çıktı.
Yarın doktora yorumlatacağım bakalım ne diyecek. Endişelendim ister istemez. Umarım sorun çıkmaz. Karaciğer demir dediğiniz tahlildeki isimleri ne acaba?
Sorun olacak gibi gözükmüyor, iyi haberler bekliyoruz inşallahBir de şimdi eklediklerime bakıldı kanda. Onlarda sorun olmadığı için hemogramı ekledim. İdrar da sorunsuz çıktı.
Yatıştırıcı kremler var nemlendirici parfümsüz onlardan kullan toparlar çabucak dahadaAma felaket bir sey oldu benim kipkirmizi kabardi yandi resmen. Suan gecti şükür
Bana da yorum yapar mısın
Sanırım şu canım6-7 haftalık ultrason varmı yollar mısın Bi daha bakim merak ettim
Karın ultrasonu ise kız vajinal ise erkek canımSanırım şu canım