2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
[/QUOTE]
Kızlar yarın bebegimi görmek istedigimi söyledim doktora. Şehir dışına gidicem kafam rahat gideyim dedim. İnsallah iyidir minnoş
Ya özel hastanelerde doktor varmı ben resmi tatil yoktur diye sonuç için gidemicem diyordum hemen bakiyim randevu yarına

Ben de 4 gün önce verdim. Hemogram normal benim, karaciğer demir sonuçları iyi gelmedi benim de. Sadece hemograma mı bakıldı ? Yanında başka tetkikler de istiyorlar genelde birlikte değerlendiriyorlar.
Bu tabloda WBC-lökosit (bağışıklık sistemi hücreleri miktarı), RBC-erisrosit (kırmızı kan hücreleri miktarı) olduğunu biliyorum, tek bildiğim bunlar benim. Referans aralığına çok yakın gözüküyor hepsi ama yorumlayacak bilgim ve uzmanlığım da yok ne yazık ki.
Bir de şimdi eklediklerime bakıldı kanda. Onlarda sorun olmadığı için hemogramı ekledim. İdrar da sorunsuz çıktı.
Yarın doktora yorumlatacağım bakalım ne diyecek. Endişelendim ister istemez. Umarım sorun çıkmaz. Karaciğer demir dediğiniz tahlildeki isimleri ne acaba?

Ya özel hastanelerde doktor varmı ben resmi tatil yoktur diye sonuç için gidemicem diyordum hemen bakiyim randevu yarına
[/QUOTE]
Randevusu dolu diye gel giriş yaptir cagiralim dedi canım. Bayram önü diye doludur bence sen de giriş yaptir sabah gidip

Bir de şimdi eklediklerime bakıldı kanda. Onlarda sorun olmadığı için hemogramı ekledim. İdrar da sorunsuz çıktı.
Yarın doktora yorumlatacağım bakalım ne diyecek. Endişelendim ister istemez. Umarım sorun çıkmaz. Karaciğer demir dediğiniz tahlildeki isimleri ne acaba?
Ben de 4 gün önce verdim. Hemogram normal benim, karaciğer demir sonuçları iyi gelmedi benim de. Sadece hemograma mı bakıldı ? Yanında başka tetkikler de istiyorlar genelde birlikte değerlendiriyorlar.
Bu tabloda WBC-lökosit (bağışıklık sistemi hücreleri miktarı), RBC-erisrosit (kırmızı kan hücreleri miktarı) olduğunu biliyorum, tek bildiğim bunlar benim. Referans aralığına çok yakın gözüküyor hepsi ama yorumlayacak bilgim ve uzmanlığım da yok ne yazık ki.

Eklentiler

• IMG_7375.jpeg
    IMG_7375.jpeg
    227 KB · Görüntüleme: 36
Ast alt karaciger degerleridir. Demir genelde demir olarak yazıyor

Sorun olacak gibi gözükmüyor, iyi haberler bekliyoruz inşallah 🙏🏻 İdrar da iyiymiş
Karaciğer ALT, AST.
Demirin özel bir ismi yok, demir olarak yazıyor.

Linakiz Linakiz bazı özel hastanelerde 24 saat boyunca nöbetçi kadın doğumcu oluyor canım benim gittiğim hastanede her gün farklı bir doktor nöbete kalıyor bazen kendi doktorumda denk geldiği oluyor sadece gece mesai dışı olarak olduğu için ücret alınıyor bayram boyunca da olacağı söylendi bana sormuştum sende yakınındaki bi özeli arayıp sorabilirsin

Karın ultrasonu ise kız vajinal ise erkek canım telefon kafayı yedi yazamadım bir türlü

X