Canım pardon iyice baktım plesenta ya karın ultrasonu ise erkek vajinal se kız son kararımSanırım şu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pardon iyice baktım plesenta ya karın ultrasonu ise erkek vajinal se kız son kararımSanırım şu canım
Karın canım , hayırlısı olsunCanım pardon iyice baktım plesenta ya karın ultrasonu ise erkek vajinal se kız son kararım
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Bugün doktorla görüşebilirsem haber veririm.Sorun olacak gibi gözükmüyor, iyi haberler bekliyoruz inşallah İdrar da iyiymiş
Karaciğer ALT, AST.
Demirin özel bir ismi yok, demir olarak yazıyor.
Evet çünkü başıma geldi 18+2yim geceleri baya pıt pıtlıyoruz artıkTecrübeli hamişler an itibariyle 17+0’ız ve ilk gebeliğim. Ben bu gece uyanıp su içtim geri yattım. Karnımın ortasında ve sol alt tarafında böyle tıktık vur kaç şeklinde bir şey hissettim. Bunun bebişkom olma ihtimali varmı?
Bence ögrenirsiniz ama tabi bebiş kendini gizlemediyseGünaydın kızlaar, bugün randevum var 15+1 im cinsiyeti öğrenir miyiz acaba
Gobek deliğinin alt taraflarına denk gelmesi lazım cok yukarı taraflardaki bagırsak hareketi olabilir ama altlarda ise olabilir. Şuanda gobek hizasına daha gelmedi galiba.Tecrübeli hamişler an itibariyle 17+0’ız ve ilk gebeliğim. Ben bu gece uyanıp su içtim geri yattım. Karnımın ortasında ve sol alt tarafında böyle tıktık vur kaç şeklinde bir şey hissettim. Bunun bebişkom olma ihtimali varmı?
Kız burada duphalaclar costipasslar havada ucarken sen nerelerdeydinhaftanın 2 günü konumuz kabızlık. Merak etme boyle durumlarda bazen çözmuyor hiçbişey duphalac muhtemelen yarar. Kullanılıyor merak etme. Bana doktorum constipass vermişti ama baktım işe yaramıyor onceki gebelikte duphalac verdiler diye onu almıstım sormaki muaaynede de kullanabilesin dedi zaten bitek magnesi calsi gibi bişey var onu kullanma mahveder seni dedi ama hamilelik açısından mı yoksa ishale doner diemi bilemiyorumGünaydın iki gündür bi kabızlık gidiyor ne yaptıysam geçmedi kuru üzümdür kayısı hepsini yaptım ama yok doktorumu aradım mecburen duphalac al dedi gece bi ölçek dedi şimdi gittim aldım eczaneden bu ilacı daha önce kullanan var mı ?
Oraları kaçırmışım ben heralde aslında hep okuyorum ama yazmasam da anlamadım demek ki. Doktor akşam içeceksin dedi ama ben karın ağrısından bitik durumdayım dört günden beri böyleyim böbreklerim ağrıyor artık. Cevap verdiğin için sağol mecbur akşamı beklicem galiba bide şurubun tadı nasıl bulantılar var inşallah geri çıkartmamKız burada duphalaclar costipasslar havada ucarken sen nerelerdeydinhaftanın 2 günü konumuz kabızlık. Merak etme boyle durumlarda bazen çözmuyor hiçbişey duphalac muhtemelen yarar. Kullanılıyor merak etme. Bana doktorum constipass vermişti ama baktım işe yaramıyor onceki gebelikte duphalac verdiler diye onu almıstım sormaki muaaynede de kullanabilesin dedi zaten bitek magnesi calsi gibi bişey var onu kullanma mahveder seni dedi ama hamilelik açısından mı yoksa ishale doner diemi bilemiyorum
Kızlar şöyle bir videoya denk geldim bence baha mantıklı artık yanlarım uyuşuyor
Ağrılar çok şiddetli değilse ve kanama eşlik etmiyorsa rahim büyümesinden kaynaklıdır diyor doktorlar. Eğer aşırı hale gelirse ya da kanamanız olursa doktorunuza sorun isterseniz ama minik ağrılar büyümeyle ilgili olabilirKızlaarr sol kasığımda hafif agri var ve orası kalp gibi atıyor seyiriyor gibi icten biri vakumla hafif cekiyor gibi biseyler oluyor normal midir
Cunku geceleri ev sesiz anne uyuyor oda harekleniyor annene karninda siz birde gece tatlı yiyin üstüne su için az uzan görürüm siziEvet çünkü başıma geldi 18+2yim geceleri baya pıt pıtlıyoruz artık
Göbeğin iki parmak altında hissedilen bebekGobek deliğinin alt taraflarına denk gelmesi lazım cok yukarı taraflardaki bagırsak hareketi olabilir ama altlarda ise olabilir. Şuanda gobek hizasına daha gelmedi galiba.
Ayy cok tatlı geliyo bana yaa sana da tadı kötü gelirse bişeyin içine katıp içersin. Neden aksma diolar biliyomusun sabaha kadar tuvalet olayını cozceklerine inandıkları için. Ben bazen sabah aksam içiyorum ama 2-3 güne anca çözdüğü de oluyor. Tuvalete cıkınca bırakıyorum hemen alışmayayım die probiyorik kullan dedi sürekli ama onlar da cok pahalı geliyor acıkcası. Şu sıra sabahları kefir ve çilek yiyorum o biraz rahatlatıyor ama genel olarak zorlanıyorum hep. Tahatlatıyor dediğimde 1 - 2 gün olunca tuvalete cıkabiliyor olmam zor da olsaOraları kaçırmışım ben heralde aslında hep okuyorum ama yazmasam da anlamadım demek ki. Doktor akşam içeceksin dedi ama ben karın ağrısından bitik durumdayım dört günden beri böyleyim böbreklerim ağrıyor artık. Cevap verdiğin için sağol mecbur akşamı beklicem galiba bide şurubun tadı nasıl bulantılar var inşallah geri çıkartmam
Ben bikaç defa şey yaşadım hatta dün mü ne bidaha oldu. Haftasonu uzanırken karnımda hareket oldu gibi yandan bastırdım hoop bi kıpırtı gibi gıdıklandım resmen bastırıncaGöbeğin iki parmak altında hissedilen bebek