2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ben spiral taktıramıyorum bana uymuyo e doğum kontrol hapı kullanırken de hamile kaldım düşük yaptım malesef 🥺 e eşime de güvenemiyorum malum paşalar da korunmuyolar herşeyi kadından bekliyolar 😡 o yüzden en iyisi tüpleri bağlatmak diye düşündüm. Aslında normal doğumla da bağlıyolar tüpleri am yine karından kesi açılıyor bende dedim hem suni sancılar hem alttan dikişler bide krından kesi olucak mahvolurum en iyisi tek seferde sezeryanla yaptırmak diye düşündüm am çok korkuyorum sezeryandan çok zor yaa 🥺 Allah yardımcımız olsun

Kuzum gebelikte akıntı hep olur yani benim öyle günlük ped takıyorum ben sürekli kokulu olmdığı sürece korkma Allah'ın izniyle bişeycik olmaz. Bu arada senin kontrol ne zaman kuzum bayramdan sonraya mı kaldı yoksa

Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah 🤲🤲🤲
Yarın teyzesi yarın, kandilimiz mübarek olsun inşallah 🥰 Bakalım yarın sıpayı çooook uzun bir aradan sonra ilk defa göreceğiz nasipse. Çok heyecanlıyım önce sağlıklı olduğunu, sonra da cinsiyetini inşallah öğrenmek istiyorum. Herhalde çok az kişi kaldık öğrenmeyen

Selam hanımlar, hayırlı kandiller herkese 🌸
Ben kasım annelerinden geliyorum 8. Haftadayım şuan, fetal dna için laboratuvar araştırıyorum, sizlerden yaptıran ve tavsiye edebileceği bi yer olan var mı acaba?

Kızlar sütyenlerim hep yıprandı yıkanmaktan telleri çıktı hep. Hafta sonu bi alışveriş yapacağım sizce kendi bedenimi mi almalıyım yoksa bir beden büyük mü alsam ? Göğüsler bu aylarda büyür mü emin olamadım

Kızlar sütyenlerim hep yıprandı yıkanmaktan telleri çıktı hep. Hafta sonu bi alışveriş yapacağım sizce kendi bedenimi mi almalıyım yoksa bir beden büyük mü alsam ? Göğüsler bu aylarda büyür mü emin olamadım
Ben lcwdan kaplı atlet aldım çok rahat

Yok canım pek bir sorun olmaz nadiren başımıza böyle şeyler geldigi için korkuyoruz mecburen. Bende dün batık tırnagımı çıkartmaya gittim pediküre başta kastım kendimi sonra rahatlatmaya çalıştım acıdı baya terledim ama iyiyim yani olur okadar😏😊
İyi bari içim rahatladı ya çok sağol 😊

Ben kasım annelerinden geliyorum 8. Haftadayım şuan, fetal dna için laboratuvar araştırıyorum, sizlerden yaptıran ve tavsiye edebileceği bi yer olan var mı acaba?
Merhaba ben genoksta yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım şükür. 10.500 lira idi ücreti de

Eklentiler

• Screenshot_20240405-123322_Google.jpg
    Screenshot_20240405-123322_Google.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20240405-123306_Google.jpg
    Screenshot_20240405-123306_Google.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar ben de bugün kan tahlili vermiştim. Çok şükür iyi çıkmış sadece tsh düşük çıkmış baya, normalde iyiydi. İnternette gebelikte normal diyor ama bakalım doktor yarın ne diyecek.

Yarın teyzesi yarın, kandilimiz mübarek olsun inşallah 🥰 Bakalım yarın sıpayı çooook uzun bir aradan sonra ilk defa göreceğiz nasipse. Çok heyecanlıyım önce sağlıklı olduğunu, sonra da cinsiyetini inşallah öğrenmek istiyorum. Herhalde çok az kişi kaldık öğrenmeyen
Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel canım benim 🥰 herşeyden önemlisi sağlıklı olması sonrada bakalım bir beyefendi mi yoksa hanımefendi mi geliyor ben senin kız hissediyorum sanki 🌺 peki hareketlerini hissetmeye başladınmı benimki arada kıpırdaşıyo sende durumlar ne ☺️

Benim doktorum da tek doz bizim için yeterli ısrar edebilirler saglik ocagindakiler sakın 1 den sonra vurulma dedi
Benimki açıkçası biz çok gerekli bulmuyoruz ama siz bilirsiniz dedi ilk başta, ben de dedim ki hocam bana bırakmayın siz yönlendirin dedim siz ne derseniz onu dinlerim dedim, o zaman hiç boşuna yaptırmayın bi zararı olmayacaktır ama çok gerekli bi şey de değil boşuna canınız yanmasın diyince vazgeçtim

Yarın mutlaka haber vereceğim kızlar içimi o kadar rahatlattınız ki 🌺 iyi ki varsınız. Gebelik inişli çıkışlı ve duygusal kaygısal bir süreç. Birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyoruz,bu çok kıymetli. Sıpalar sağlıkla doğsunlar da gülüp geçelim hepsine inşallah 🥰🙏🏻
Merhaba, gidebildiniz mi acaba kontrole? Bir sıkıntı yok inşallah.

Merhabalar. Kadir Geceniz mübarek olsun sizin de. Ben de Genoksta yaptırdım, 9.500 TLydi ücreti. Antalya’dan yaptırdım. Yere göre fiyat değişiyor olabilir ama firmadan biz memnun kaldık. İstanbul’daki bi arkadaşımın da doktoru ona Genoksu önermiş, o da orada yaptırdı.

Ben eurofinste yaptırdı. Benim doktorumda hemen hemen hepsinin kiti vardı. Ense kalınlıgı biraz fazla cıkmıstı o sebeple o firmada yapalım dedi hiç yanıldıgı olmuyormus. Panaroma da vardı mesela o biraz daha pahalıydı istersen onuda yaparız ama gerek yok dedi. Genoksa da sekereteri şey dedi hani herşey normal seyrinde ama yinede yaptıralım rahat olalım diyen aileler onu yaptırıyor fiyatıda daha uygun dedi ense kalınlıgı süpheniz varsa doktor hanım digerine yonlendirir dedi.

Kızlar ben de bugün kan tahlili vermiştim. Çok şükür iyi çıkmış sadece tsh düşük çıkmış baya, normalde iyiydi. İnternette gebelikte normal diyor ama bakalım doktor yarın ne diyecek.
Benim de düşük çıktı bir hayli doktor herhangi bir şey yapmaya gerek yok dedi. Bakalım size ne dicek. Haberlerini bekliyorum.

X