- 5 Mart 2024
- 19
- 28
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa evet maşallah bizee❤Oyy maşallahh Günlerimiz yakın olduğundan ileriki haftalarda birbirimize çoook sorular sorarız
Yok canım pek bir sorun olmaz nadiren başımıza böyle şeyler geldigi için korkuyoruz mecburen. Bende dün batık tırnagımı çıkartmaya gittim pediküre başta kastım kendimi sonra rahatlatmaya çalıştım acıdı baya terledim ama iyiyim yani olur okadarBişey sorucam ağdaya gittim bugün yaptırırken karnımı biraz fazla kastım bişey olur mu ya aklıma takıldı çok
Amin canımm Günaydın hepinize kandiliniz mübarek olsunnnGünaydın annislerim hepinizin kandil günü mübarek olsun ettiğimiz dualar kabul oluşum
Evet fetal yaptırdık ya orda soledilerSizin cinsiyet belli ama demi erkek diye okudum sanki
Amin nAmin canımm Günaydın hepinize kandiliniz mübarek olsunnn
Ben spiral taktıramıyorum bana uymuyo e doğum kontrol hapı kullanırken de hamile kaldım düşük yaptım malesef e eşime de güvenemiyorum malum paşalar da korunmuyolar herşeyi kadından bekliyolar o yüzden en iyisi tüpleri bağlatmak diye düşündüm. Aslında normal doğumla da bağlıyolar tüpleri am yine karından kesi açılıyor bende dedim hem suni sancılar hem alttan dikişler bide krından kesi olucak mahvolurum en iyisi tek seferde sezeryanla yaptırmak diye düşündüm am çok korkuyorum sezeryandan çok zor yaa Allah yardımcımız olsunBende bağlatmak istiyorum ama sezeryanida hiç istemiyorum sprail taktiriyim barin
Kuzum gebelikte akıntı hep olur yani benim öyle günlük ped takıyorum ben sürekli kokulu olmdığı sürece korkma Allah'ın izniyle bişeycik olmaz. Bu arada senin kontrol ne zaman kuzum bayramdan sonraya mı kaldı yoksaArkadaşlar sizde de şeffaf ve sıvı akıntı var mı?
Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallahGünaydın annislerim hepinizin kandil günü mübarek olsun ettiğimiz dualar kabul oluşum
Zaten kadınlardan beklemeseler şaşarım zaten bizim ki geldi çocukla az ilgilen dedim bir saat ilgilenemedi sabah markete gittim baklava acicam malzeme almaya gittim nerdesin nerdesin die arayıp durdu zaten durmamış çocuk onda amin cnm hepimizin duasını kabul etsin inşallahBen spiral taktıramıyorum bana uymuyo e doğum kontrol hapı kullanırken de hamile kaldım düşük yaptım malesef e eşime de güvenemiyorum malum paşalar da korunmuyolar herşeyi kadından bekliyolar o yüzden en iyisi tüpleri bağlatmak diye düşündüm. Aslında normal doğumla da bağlıyolar tüpleri am yine karından kesi açılıyor bende dedim hem suni sancılar hem alttan dikişler bide krından kesi olucak mahvolurum en iyisi tek seferde sezeryanla yaptırmak diye düşündüm am çok korkuyorum sezeryandan çok zor yaa Allah yardımcımız olsun
Kuzum gebelikte akıntı hep olur yani benim öyle günlük ped takıyorum ben sürekli kokulu olmdığı sürece korkma Allah'ın izniyle bişeycik olmaz. Bu arada senin kontrol ne zaman kuzum bayramdan sonraya mı kaldı yoksa
Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
Bende dün oğlanı uyuttum öğlende eşimde izinli evde bana diyoki sen çık biraz dolaş da gel ben bakarım çocuğa Allahım dedim ya çocuk zaten uyuyo uyuyan çocuğa mı bakıcaksın sonrada ben çocuğa baktımda gezdin bilmem ne diye bir yıl söylersin dedimZaten kadınlardan beklemeseler şaşarım zaten bizim ki geldi çocukla az ilgilen dedim bir saat ilgilenemedi sabah markete gittim baklava acicam malzeme almaya gittim nerdesin nerdesin die arayıp durdu zaten durmamış çocuk onda amin cnm hepimizin duasını kabul etsin inşallah
Aynen valla soyleniyolar baktım ettim seni rahatlatım demeleri yokmu birde en meşhur lafları su sanki hiç çocuğa bakmıyorum oluyorBende dün oğlanı uyuttum öğlende eşimde izinli evde bana diyoki sen çık biraz dolaş da gel ben bakarım çocuğa Allahım dedim ya çocuk zaten uyuyo uyuyan çocuğa mı bakıcaksın sonrada ben çocuğa baktımda gezdin bilmem ne diye bir yıl söylersin dedim
Kızlar şu cicilere bakar mısınız ya
Eki Görüntüle 3411833 Eki Görüntüle 3411834 Eki Görüntüle 3411835 Eki Görüntüle 3411836 Ayyyy ölürüm kızzzz o çoraplar neeeee
Az bi mutfağı topliyim 2 dkka ilgilen diyorum daha arkamı dönmeden " anneeeğğsiiiii " diye bi ses yükseliyoAynen valla soyleniyolar baktım ettim seni rahatlatım demeleri yokmu birde en meşhur lafları su sanki hiç çocuğa bakmıyorum oluyor
Banada 2. Dozu da ol dediBanada doktorum 20. hafta ve 32. hafta arasında sadece 1 doz vurulman yeterli dedi. Bende 1 doz olucam
Kesinlikle, ay yapamaz algısıyla hep uzak tutuyorlar babaları. Onlar da yapamayacağına inanıyo artık. Bir arkadaşımın kocası emzirmek hariç her şeyini yapıyo bebeğin. Altını alıyo emziriyo yıkıyor her şeyi yapabiliyorAz bi mutfağı topliyim 2 dkka ilgilen diyorum daha arkamı dönmeden " anneeeğğsiiiii " diye bi ses yükseliyo
Burdan taze anniş adaylarına sesleniyorum bizim yaptığımız hataları yapmayın daha bebekken atın kucaklarına babaların verin uyutsunlar gazını çıkarsınlar hani tutamaz yapamaz edemez giydiremez demeyin verin çocuklar alışsın babalarına işte sensiz uyumuyo falan deyin gaza getirin valla bak yoksa çocuklar babaya alışmıyo babayla durmuyolar ilerde biz zorlanıyoruz..
Amin canım hayırlı kandillerGünaydın annislerim hepinizin kandil günü mübarek olsun ettiğimiz dualar kabul oluşum
İşte bundan bahsediyorum biz anneler içgüdüsel olarak çok korumacı oluyoruz sanki bizden başkası tutamicak canını acıtıcak yediremicek ne bileyim bakamicak zannediyoruz tabiki anneden daha güzel kimse bakamaz ama onlar da babası sadece sevmek için almasınlar kucaklarına ki onda bile "aman şöyle tut aman böyle tut beline dikkat et " falan diye müdahale ediyoruz. Etmemek lazım sonuçta bu çocuğun bakımı ihtiyaçları var ve hem ev işleri hem bebek bakımı bizleri yoruyor o yüzden çocuk biraz büyüyünce iki dkka ilgilen diye yalvarıyoruz ama bu sefer de çocuk babayla durmuyo. Ben çok pişmanım bu yüzden bu sefer öyle yapmicam. Yeni anne olacaklara da tavsiye olsun sizde yapmayın hanımlar bırakın babalarda ilgilensin fırsat verelim.Kesinlikle, ay yapamaz algısıyla hep uzak tutuyorlar babaları. Onlar da yapamayacağına inanıyo artık. Bir arkadaşımın kocası emzirmek hariç her şeyini yapıyo bebeğin. Altını alıyo emziriyo yıkıyor her şeyi yapabiliyor
SAol cnm seninde kandilin mübarek olsunAmin canım hayırlı kandiller
Evet bir değişik benim görüntüler herkesin nep net 20. Haftaya kadar öğrenemezsem doğumda öğrenirimBen kız diyorum ama emin olamıyorum özellikle karından olandan emin olamıyorum çünkü görüntünün nerden çekildiği belli değil nerden bakacağımo kestiremedim