Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o saatlerde gittim ama yoktu bi tek tulumlar çoraplar taytlar vardı ya gelmedi hiç yada bitirdiler kısmetime artıkAa çok üzüldüm ben denk geldim saat 4 de gitmiştim belki daha da güzel şeyler gelmiş olabilir
Sor canım bende soracağım doktora gittiğimde iyice sinirlerim bozuldu ya ağladım ettim hatta hiç ilaç kullanan ve hastalanan biri olmadım hamilelikte hastalanıyorum vitaminler falan derken sarstı beni zorlanmaya başladım bunlardan dolayıEvet, tiroit de çok önemli gebelikte. Mutlaka baktırmalıyız. Sabahtan beri okumadığım forum uygulama kalmadı. Alt, Ast ve Demir yüksek benim sadece. Bir çoğu multivitamini ve diğer ilaçları da kesince düzeliyor diyor ama komplike sebepli olanlar da var.
Yarın doktorun söylediklerini yazacağım.
Aslında iyiymiş takviye markası da. Birde meyve yerken insulin olcuyorlar ya sadece meyve baya yukseltiyor şekeri süt ürünleriyle dengeliyor. Bende olcumleri gorumce mesela meyve yerken yanında kefir içiyorum artık ya da yogurt süt diolar.Sanmıyorum referans aralığı 0-33. Benimki 129.
4 katı neredeyse. Meyveyi de gündüz bir kaç çeşit yiyorum abartmadan. Muz+elma+armut gibi örneğin. Suya da çok dikkat ediyorum. Hazır paketli ve yasaklı yediğim hiç bir şey de yok.
İçtiğimiz her ilaç karaciğerde metabolize edilip süzülüyor. 3-4 gündür el parmaklarım şiştiği için alyansımı takamıyorum şiştiler. Multivitamine de başlayalı da 1 hafta oldu. Ocean mummy. En büyük şüphe onda. Bakalım çıkacak inşallah ortaya.
Alerjidir belki. Bende hava cok sıcak diye camı acarak uyuyorduk baktım sabahları acayip hapsırıyorum dün kapattım aksam . Baktım sabah hapsırmadım. Tam bahar zamanınpolen cokYa kızlar iki gündür dinmeyen bi burun akıntısı var ve sürekli hapşırıyorum ama hasta değilim anlamadım burnumun yukarısı deli gibi yanıyor ne yapabilirim anlamadım hapşırmaktan mahvoldum artık
Canım tam bilmiyorum ama bu dediklerin kolestrol değerleri mi oluyor, öyleyse gebelikte bu değerlerin yüksek çıkması normal, benim ilk gebeliğimde yüksek çıkmış doktor bu değerlere bakmaya bile gerek yok demişti çünkü gebelikte bazı değerlerin yüksek veya düşük çıkması normalmiş, doktoruna danışmadan kaygılanma hiçEvet, tiroit de çok önemli gebelikte. Mutlaka baktırmalıyız. Sabahtan beri okumadığım forum uygulama kalmadı. Alt, Ast ve Demir yüksek benim sadece. Bir çoğu multivitamini ve diğer ilaçları da kesince düzeliyor diyor ama komplike sebepli olanlar da var.
Yarın doktorun söylediklerini yazacağım.
Tetanozda bende kararsızım ilk gebelikte tek doz oldum şimdi sağlık ocağı 2 tane vurulmanız lazım diyor, bakalım benim doktor ne diyecekBanada doktorum 20. hafta ve 32. hafta arasında sadece 1 doz vurulman yeterli dedi. Bende 1 doz olucam
Geçen yazmıştım su gibi akıntım oluyordu. Benim idrar yaparken ağrım da vardı bebeğim suyu mu diye doktora gittim hemen. Vajinal mantar aynı zamanda idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Ambiyotik ve fitil başladık. Ben de bebeğin suyu sandım doktor gayet güzel dediArkadaşlar sizde de şeffaf ve sıvı akıntı var mı?
Alerji gibi duruyor hiç böyle olmamıştım bir an önce geçer inşallahAlerjidir belki. Bende hava cok sıcak diye camı acarak uyuyorduk baktım sabahları acayip hapsırıyorum dün kapattım aksam . Baktım sabah hapsırmadım. Tam bahar zamanınpolen cok
Evet harika bir duygu içimizde bebeğimizi büyütmek ama zormuş, kaygı dolu bir süreçmiş. Konfor alanından uzaklaşmak değil mi zaten annelik. Şimdiden o kadar iyi anlıyorum ki analarımızı. Allah onlardan bin kere razı olsun.Sor canım bende soracağım doktora gittiğimde iyice sinirlerim bozuldu ya ağladım ettim hatta hiç ilaç kullanan ve hastalanan biri olmadım hamilelikte hastalanıyorum vitaminler falan derken sarstı beni zorlanmaya başladım bunlardan dolayı
Evet markası iyi ama bakalım kestim deneyeceğim. Bir hafta sonra tekrar ölçtüreceğim. Düşerse yazarım son durumu. Umarım başka bir sebep yoktur, hep böyle avuttum kendimi.Aslında iyiymiş takviye markası da. Birde meyve yerken insulin olcuyorlar ya sadece meyve baya yukseltiyor şekeri süt ürünleriyle dengeliyor. Bende olcumleri gorumce mesela meyve yerken yanında kefir içiyorum artık ya da yogurt süt diolar.
Çok sağol canım içimi ferahlattınız hepiniz bu değerler karaciğer enzimleri kolestrol değiller. Biraz yüksek olması normal diye duydum ama benimki 4 katı diye çok kaygılandım önce. Sonra daha önce yaşayanları da okuyunca biraz daha rahatladım. Yarın sabah 9’da da doktor kontrolüm var. Sabahı ederim artık. Güzel haberler alırım umarımCanım tam bilmiyorum ama bu dediklerin kolestrol değerleri mi oluyor, öyleyse gebelikte bu değerlerin yüksek çıkması normal, benim ilk gebeliğimde yüksek çıkmış doktor bu değerlere bakmaya bile gerek yok demişti çünkü gebelikte bazı değerlerin yüksek veya düşük çıkması normalmiş, doktoruna danışmadan kaygılanma hiç
Canım benimkine de bakar mısın 8+6 burada. Devlete gittiğim için henüz öğrenemem.Şu ana kadar sadece iki kişi de tutmadı onun dışında hep tuttu ayyy valla sevindim saol haber verdiğin için
Yaaaa teşekkürler valla kapanmaya on beş dakika kala koşarak gidip aldımKızlar bugün a101e çok sevimli şeyler gelmiş fiyatlar piyasaya göre uygun bakabilirsiniz
Bende de şeker yok onceki gebeligimde de olmadı. Zaten bu haftalarda olursa da belli olmuyor. Belli haftalardan sonra ölçümlere başlıyorlar ( şeker yuklemesi.aclık tkluk beya cihazla belli aralıklarla olcüm ) hani bu yontem sekeri olanlara değil olmayanlar içinde böyle tuketmek daha saglıklı diye genelde kefir sevmeyenlere daha zor geliyorda ben artık meyve aklıma geldiginde kefirde koyuyorum yanına normalde aklıma meyve gelmez hiç ya da kefir hatta yarın doktora sorunca benide etiketle merak ederim ben de. Ama bence de gönlünü rahat tut gerçekten gebelikte vucut alt ust oluyor. Hatta iki dogum arası en az 1 yıl dediklerinde herkes bunu kesi yerinin gec iyileşmesi olaeak yorumluyor ama asıl sebep bu vucudumuzdaki degerlerin yerine gelmesi için diger bebege yetebilecek depo dolulugu olsun diye. Gerçekten annelerin hakkı ödenmiyor cok zor bir süreç yaşadıkça öğreniyoruzEvet markası iyi ama bakalım kestim deneyeceğim. Bir hafta sonra tekrar ölçtüreceğim. Düşerse yazarım son durumu. Umarım başka bir sebep yoktur, hep böyle avuttum kendimi.
Şeker ise çok şükür yok benim. Açlık/tokluk hepsi normal. Umarım da olmaz ilerleyen haftalarda da. Kefiri de çok sık tüketiyorum, sütten çok daha yararlı. Bağışıklık için sade kefir mutlaka içilmeli.
Çok sağol canım içimi ferahlattınız hepiniz bu değerler karaciğer enzimleri kolestrol değiller. Biraz yüksek olması normal diye duydum ama benimki 4 katı diye çok kaygılandım önce. Sonra daha önce yaşayanları da okuyunca biraz daha rahatladım. Yarın sabah 9’da da doktor kontrolüm var. Sabahı ederim artık. Güzel haberler alırım umarım
Doktor önemli değil diyecek gör bak canım, yazarsın bize deEvet markası iyi ama bakalım kestim deneyeceğim. Bir hafta sonra tekrar ölçtüreceğim. Düşerse yazarım son durumu. Umarım başka bir sebep yoktur, hep böyle avuttum kendimi.
Şeker ise çok şükür yok benim. Açlık/tokluk hepsi normal. Umarım da olmaz ilerleyen haftalarda da. Kefiri de çok sık tüketiyorum, sütten çok daha yararlı. Bağışıklık için sade kefir mutlaka içilmeli.
Çok sağol canım içimi ferahlattınız hepiniz bu değerler karaciğer enzimleri kolestrol değiller. Biraz yüksek olması normal diye duydum ama benimki 4 katı diye çok kaygılandım önce. Sonra daha önce yaşayanları da okuyunca biraz daha rahatladım. Yarın sabah 9’da da doktor kontrolüm var. Sabahı ederim artık. Güzel haberler alırım umarım
6 ve 7 haftalık varmıCanım benimkine de bakar mısın 8+6 burada. Devlete gittiğim için henüz öğrenemem.
Dayanamadım yarına randevu aldım 16 haftalığız cinsiyet belli olur mu Tali6 ve 7 haftalık varmı
Evet markası iyi ama bakalım kestim deneyeceğim. Bir hafta sonra tekrar ölçtüreceğim. Düşerse yazarım son durumu. Umarım başka bir sebep yoktur, hep böyle avuttum kendimi.
Yaa bende aradım buradaki ozel poliklinigi tam gidcem doktor amelyatta dediler yarın gidiyım diorum 17 olucaz bayramdan sonra randevum dayanamıcam zaten 3 haftayı gectiDayanamadım yarına randevu aldım 16 haftalığız cinsiyet belli olur mu Tali