2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Yarın mutlaka haber vereceğim kızlar içimi o kadar rahatlattınız ki 🌺 iyi ki varsınız. Gebelik inişli çıkışlı ve duygusal kaygısal bir süreç. Birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyoruz,bu çok kıymetli. Sıpalar sağlıkla doğsunlar da gülüp geçelim hepsine inşallah 🥰🙏🏻
Bende de şeker yok onceki gebeligimde de olmadı. Zaten bu haftalarda olursa da belli olmuyor. Belli haftalardan sonra ölçümlere başlıyorlar ( şeker yuklemesi.aclık tkluk beya cihazla belli aralıklarla olcüm ) hani bu yontem sekeri olanlara değil olmayanlar içinde böyle tuketmek daha saglıklı diye genelde kefir sevmeyenlere daha zor geliyorda ben artık meyve aklıma geldiginde kefirde koyuyorum yanına normalde aklıma meyve gelmez hiç ya da kefir hatta🙈🙈🙈 yarın doktora sorunca benide etiketle merak ederim ben de. Ama bence de gönlünü rahat tut gerçekten gebelikte vucut alt ust oluyor. Hatta iki dogum arası en az 1 yıl dediklerinde herkes bunu kesi yerinin gec iyileşmesi olaeak yorumluyor ama asıl sebep bu vucudumuzdaki degerlerin yerine gelmesi için diger bebege yetebilecek depo dolulugu olsun diye. Gerçekten annelerin hakkı ödenmiyor cok zor bir süreç yaşadıkça öğreniyoruz
Doktor önemli değil diyecek gör bak canım, yazarsın bize de😊
bir de benim doktorum hormonal değerlere sağlık ocağında değil de kendi labı olan hastahanelerde bakılmasını önerdi. Kan bekledikçe hormon değerleri sapma yapabiliyormuş. 🌸 Hiç stres yapma

Eklentiler

• IMG_2891.jpeg
    IMG_2891.jpeg
    164,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2890.jpeg
    IMG_2890.jpeg
    116,7 KB · Görüntüleme: 50
6+6 olan vajinal
6+1 olan karından bunlarda pek belli değil 😞
Buna göre kız sanırım, ben kendi ultrason kağıdımı buna göre yorumlamıştım tuttu benim 😊

Eklentiler

• Screenshot_20240212-101213_Chrome.jpg
    Screenshot_20240212-101213_Chrome.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 54
Evet harika bir duygu içimizde bebeğimizi büyütmek ama zormuş, kaygı dolu bir süreçmiş. Konfor alanından uzaklaşmak değil mi zaten annelik. Şimdiden o kadar iyi anlıyorum ki analarımızı. Allah onlardan bin kere razı olsun.
Bu süreci kolaylıkla bitirmek, kucağımıza almak, sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah 🙏🏻
Gerçekten öyle ve annelerimizin hakkı ödenmez gerçekten bu dönemde iyice anlamış olduk, inşallah nasip olsun canım 🙏🏻

bir de benim doktorum hormonal değerlere sağlık ocağında değil de kendi labı olan hastahanelerde bakılmasını önerdi. Kan bekledikçe hormon değerleri sapma yapabiliyormuş. 🌸 Hiç stres yapma
Aynen öyle bu durumdan dolayı tsh benim aşırı yüksek çıktı kendi labı olan klinikte baktırdıgımda gayet normal çıktı

Bugün çok canım istedi 1 dilim ananas yedim yarin da 1 dilim yiyecegim bir sey olmaz degil mi

Bişey sorucam ağdaya gittim bugün yaptırırken karnımı biraz fazla kastım bişey olur mu ya aklıma takıldı çok

Geçen yazmıştım su gibi akıntım oluyordu. Benim idrar yaparken ağrım da vardı bebeğim suyu mu diye doktora gittim hemen. Vajinal mantar aynı zamanda idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Ambiyotik ve fitil başladık. Ben de bebeğin suyu sandım doktor gayet güzel dedi
Canım özel mesajdan atmıştım sana erkek ama konumu değişebilir yazmıştın bugün öğrendim kızım oluyomuşş 💖 yorum yazdıklarım dönüş yapsın dediğin için yazdım bizde pek tutmadı ama muallakta kalmışsın zaten😊

X