- 27 Şubat 2024
- 318
- 430
- 34
Yarın mutlaka haber vereceğim kızlar içimi o kadar rahatlattınız ki iyi ki varsınız. Gebelik inişli çıkışlı ve duygusal kaygısal bir süreç. Birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bildiklerimizi paylaşıyoruz,bu çok kıymetli. Sıpalar sağlıkla doğsunlar da gülüp geçelim hepsine inşallah
Bende de şeker yok onceki gebeligimde de olmadı. Zaten bu haftalarda olursa da belli olmuyor. Belli haftalardan sonra ölçümlere başlıyorlar ( şeker yuklemesi.aclık tkluk beya cihazla belli aralıklarla olcüm ) hani bu yontem sekeri olanlara değil olmayanlar içinde böyle tuketmek daha saglıklı diye genelde kefir sevmeyenlere daha zor geliyorda ben artık meyve aklıma geldiginde kefirde koyuyorum yanına normalde aklıma meyve gelmez hiç ya da kefir hatta yarın doktora sorunca benide etiketle merak ederim ben de. Ama bence de gönlünü rahat tut gerçekten gebelikte vucut alt ust oluyor. Hatta iki dogum arası en az 1 yıl dediklerinde herkes bunu kesi yerinin gec iyileşmesi olaeak yorumluyor ama asıl sebep bu vucudumuzdaki degerlerin yerine gelmesi için diger bebege yetebilecek depo dolulugu olsun diye. Gerçekten annelerin hakkı ödenmiyor cok zor bir süreç yaşadıkça öğreniyoruz
Doktor önemli değil diyecek gör bak canım, yazarsın bize de
bir de benim doktorum hormonal değerlere sağlık ocağında değil de kendi labı olan hastahanelerde bakılmasını önerdi. Kan bekledikçe hormon değerleri sapma yapabiliyormuş. Hiç stres yapma