2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Allah muhtaç etmesin ama bulundugum yerdeki hastanede hiçbir işleme girmem inşallah muayeneye bile gitmiyorum çok kötü burası. İlk dogumumda da da fazlaca ihmal oldu ve bebegim yanımda değil.
Ayy evet hastane den hastaneye fark ediyor demekki benim olduğum hastane eğitim araştırma ben çok memnunum ilk başlarda bende çok tereddüt etmiştim ilk doğum özelde olduğu için tedirgindim ama çok şükür herşey güzel gitti o yüzden yine Allah nasip ederse devlette yapıcam..
Burdada aynı şekilde ama tek farkı refakatçi alınıyor doğum haneye annemi almışlardı zaten oda yarım saat bile surmemisti doğum anında çıkardılar sonra hemen geri aldılar annemi sonra giyinip çıkardılar zaten yatış yerine bir gece kalıp donmustum şimdi oglanda doğumdan sonra üç gün sancı çekmeye devam etmiştim bunda dört gün nasıl dayanicam bilmiyorum ağrı kesiciye dayanicam
Aaa ne güzel refakatçi alınması keşke benimde annemi alsalar çok isterim... Doğumdan sonra mı sancı çektin canım anlamdım ynş bende 22 saat suni sancı aldım sürekli ama doğumdan sonra geçti yani doğumdan sonra bikaç saat çektim aynı sancıyı sonra geçti senin niye öyle günlerce sürdü ki normal doğummu sezeryan mı senin kuzum

Bebeğimden msj varmış 🥰
Screenshot_2024-04-04-11-10-40-911_app.elika.jpg

Ayy evet hastane den hastaneye fark ediyor demekki benim olduğum hastane eğitim araştırma ben çok memnunum ilk başlarda bende çok tereddüt etmiştim ilk doğum özelde olduğu için tedirgindim ama çok şükür herşey güzel gitti o yüzden yine Allah nasip ederse devlette yapıcam..

Aaa ne güzel refakatçi alınması keşke benimde annemi alsalar çok isterim... Doğumdan sonra mı sancı çektin canım anlamdım ynş bende 22 saat suni sancı aldım sürekli ama doğumdan sonra geçti yani doğumdan sonra bikaç saat çektim aynı sancıyı sonra geçti senin niye öyle günlerce sürdü ki normal doğummu sezeryan mı senin kuzum
Cnm ilk gebelikte ağrım olmadı ikinci doğumdan sonra iki gün sancı çektim son doğumda üç gün sancı çektim doğumdan sonra normal doğum benim kisi cnm bundada yine normal olucak kendimi hazirliyorum dört gün doğumdan sonra ara ara doğum sancısı cekicem

Hiç buz koymadık🤷 kmse demedi😂 sende hiç morarma olmuyor mu ozaman peki
Ben de burdan bi arkadaştan öğrendim sonra eczacı da aynı şekilde tarif etti. Yok canım hiç morarma yaşamıyorum buzdan beri. Sadece önceki gün telefonla konusurken vurayım cıksın aradan diye dikkatsiz vurduğum için çok kanattım. Yavaş yavaş sakince vurup 10dk kesintisiz buz uygularsan tertemiz olur. Morarınca 3 hafta geçmiyor cunku buyuk bir alan morardıgı icin yer de kalmıyor yeni iğneye :)

Ben de burdan bi arkadaştan öğrendim sonra eczacı da aynı şekilde tarif etti. Yok canım hiç morarma yaşamıyorum buzdan beri. Sadece önceki gün telefonla konusurken vurayım cıksın aradan diye dikkatsiz vurduğum için çok kanattım. Yavaş yavaş sakince vurup 10dk kesintisiz buz uygularsan tertemiz olur. Morarınca 3 hafta geçmiyor cunku buyuk bir alan morardıgı icin yer de kalmıyor yeni iğneye :)
Bende durum aynı bole

Bende durum aynı bole
Evet tahmin edebiliyorum altında yumru olunca göbekte eğilip doğrulunca bile ağrı yapıyo bir hafta. Jel buzun çok faydası olacaktır direkt tene koyun ama. Zor bir süreç evet ama inşallah sonu güzel olacak rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin her şey yavruşlar için 🌸🙏🏻🐣

Cnm ilk gebelikte ağrım olmadı ikinci doğumdan sonra iki gün sancı çektim son doğumda üç gün sancı çektim doğumdan sonra normal doğum benim kisi cnm bundada yine normal olucak kendimi hazirliyorum dört gün doğumdan sonra ara ara doğum sancısı cekicem
Allah Allah peki bunun sebebi ne acaba benimkilerde normal doğum ama hiç böyle bişey yaşamadım Allah yardımcın olsun kuzum. Ben bu sefer sezeryan olucam ya tüpleri bağlatmak için ama çok korkuyorum sezeryandan ya 🥺

Allah Allah peki bunun sebebi ne acaba benimkilerde normal doğum ama hiç böyle bişey yaşamadım Allah yardımcın olsun kuzum. Ben bu sefer sezeryan olucam ya tüpleri bağlatmak için ama çok korkuyorum sezeryandan ya 🥺
Bende bağlatmak istiyorum ama sezeryanida hiç istemiyorum sprail taktiriyim barin

Kızlar dün verdiğim kan testinde alt ve ast değerlerim yüksek çıktı. Özellikle alt 129. Progestan kullanıyorum bir aydır ve iğnesini. Multivitamin de başladım bir haftadır. Bu ilaçlar mı yapıyor bilemiyorum ama çok kaygılıyım, çok korktum. Gebeliğin başında 7. Haftada yapılan tahlillerde tüm değerler normaldi oysaki. Başına gelen bilgisi olan var mı ?
Yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek. Enginar zamanı şimdi, derin dondurucuya da stoklamayı düşünüyorum. Aklınızda bulunsun, kan değerlerine doktor demese de sık sık baktırmalıyız sanırım.

X