Canım hiç acımıyor ama ben ister istemez pa ik oluyorum neden kanıyor bu diyeVallahi bende kime sorsam olur normal falan diolar. Ama yani bence de bi çözümü bişeyi olması lazım diorum. Sonra aklıma hastanede kan alırkenki faciaları geliyoe. Yılların kan alıcısı bile kanatıyorsaglıklı olsunlar da varsın kanasın diorum sonra
Evet biraz fazlaymış cnm dikkat etmen gerek9 kilo 5. aya yeni girdim fazla
Benim acıyor bazen yaa. Heşe bazen acayip yakıyor.Canım hiç acımıyor ama ben ister istemez pa ik oluyorum neden kanıyor bu diye
NSıl aldın canımBen devlete günü aldım bile özel ler ücretli
Normal konturole gittim doktor git al dedi bende aldım doktor yönlendiriyor zaten hemen randevu sistemine danışmadan gidip alıyorsunNSıl aldın canım
Aynen birileri konusuyordu liste eğer görürseniz banada örnek olursa sevinirimEvet biraz fazlaymış cnm dikkat etmen gerek
Yakması var evet canım her daim o.İlaç yakıyor malesef.ilerleyen dönemlerde bacaktan yaparız artıkBenim acıyor bazen yaa. Heşe bazen acayip yakıyor.
Evet karnın cok kötü olursa bacaga gecersin toparlayınca geri karna donersin dedi ozamanda doktoruöYakması var evet canım her daim o.İlaç yakıyor malesef.ilerleyen dönemlerde bacaktan yaparız artık
Ben daha bir kilo almışım herkez hiç kilo almamissin diyor nazarlari değecekAynen birileri konusuyordu liste eğer görürseniz banada örnek olursa sevinirim
Arada cocuguma toraman olacak bu gidişle bile dedi doktorum disipline olmamız lazım
Maşallah ya ne güzel ben hamilelik başlangıcından beri 4 kilo vermişim ya dün tartıldım çok moralim bozulduBen daha bir kilo almışım herkez hiç kilo almamissin diyor nazarlari değecek
Karın iyice büyüse yapılmaz ama demi canım orayaEvet karnın cok kötü olursa bacaga gecersin toparlayınca geri karna donersin dedi ozamanda doktoruö
Yalnız değilsin canım bende vermişim zaten zayıfım kollar kemik olduMaşallah ya ne güzel ben hamilelik başlangıcından beri 4 kilo vermişim ya dün tartıldım çok moralim bozuldu
Aynen bende öyle ya ama napayım yiyemiyorum bulantıdan resmen aç geziyorum galeta aldım eve onlardan atıştırıyorum o kadarYalnız değilsin canım bende vermişim zaten zayıfım kollar kemik oldu
Karın iyice büyüse yapılmaz ama demi canım oraya
Ne o kızlar kemik olmayanı karar verdinizYalnız değilsin canım bende vermişim zaten zayıfım kollar kemik oldu
Aynen bende öyle ya ama napayım yiyemiyorum bulantıdan resmen aç geziyorum galeta aldım eve onlardan atıştırıyorum o kadar
Hiçbişey yiyemiyorum canım koku bulantı beni tetketmihor 2 aydır netNe o kızlar kemik olmayanı karar verdiniz
İlk öğrendiğimde avokado yumurta tüketirdim ne güzeldi sonra bulantı başlayınca bittAynen bende öyle ya ama napayım yiyemiyorum bulantıdan resmen aç geziyorum galeta aldım eve onlardan atıştırıyorum o kadar
İnşallah kısa sürede toparlanirsin cnm benim de sabahları bogurmem oluyor başkada yok çok şükür tez zamanda seninde öyle olur inşallahHiçbişey yiyemiyorum canım koku bulantı beni tetketmihor 2 aydır net
İnşallah canım benimİnşallah kısa sürede toparlanirsin cnm benim de sabahları bogurmem oluyor başkada yok çok şükür tez zamanda seninde öyle olur inşallah
Bende de bildin canim erkek demistinKendimde de tuttu biliyos bu işleri dermişim