2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Selam kızlar bikaç gündür karnımın sağ sol kenarları aşırı gergin ve ağrıyor benim gibi olan var mı :110:

Karın iyice büyüse yapılmaz ama demi canım oraya
Biraz once iğneyi vurduk eşim bile çok şaşırdı nasıl morarmıs diye sag ve sol kocaman kocaman morardı karnım. Bide altında yumru gibi şeyler oldu. Doktor normal dedi ama. Hatta krem verdi morluklar için. Ama şu sıra anormal morarıyo sanki

Biraz once iğneyi vurduk eşim bile çok şaşırdı nasıl morarmıs diye sag ve sol kocaman kocaman morardı karnım. Bide altında yumru gibi şeyler oldu. Doktor normal dedi ama. Hatta krem verdi morluklar için. Ama şu sıra anormal morarıyo sanki
Vurur vurmaz buz uygulamıyor musunuz 10dk kadar? Alttaki yumrular ecopirin kaynaklı. İğneyi çeker çekmez buz koyarsanız morarmayacaktır ama baya soğuk koymak lazım araya kumassız filan. Bir de kanama kılcal damara denk gelince bazen olabiliyor benim dün 20dk durmadı mesela göbekten sızıntı şeklinde. Korkulacak bir şey yok yan etkiler bunlar :)

Canım aşırı köfte ekmek istedi ama kokoreccilerde olandan saat de cok gec oldu bu saatte yemek istemiyorum aglayacak gibi oldum ya asiri gerildim

Vurur vurmaz buz uygulamıyor musunuz 10dk kadar? Alttaki yumrular ecopirin kaynaklı. İğneyi çeker çekmez buz koyarsanız morarmayacaktır ama baya soğuk koymak lazım araya kumassız filan. Bir de kanama kılcal damara denk gelince bazen olabiliyor benim dün 20dk durmadı mesela göbekten sızıntı şeklinde. Korkulacak bir şey yok yan etkiler bunlar :)
Hiç buz koymadık🤷 kmse demedi😂 sende hiç morarma olmuyor mu ozaman peki

Oksapar kullanan kızlar sizinde göbek kanıyor mu.2 gündür kanıyor ya canım sıkıldı.Normalde hep göbekten yaparım böyle bişey olmamıştı
Oksoparla benim sınavım çok zor geçti ama çözüm buldum ben kendimce. İğneyi aşırı yavaş yapıyorum canım ben. Böyle bi 3 dk fln sürüyordur. Ne morarıyor ne iz kalıyor. Biraz yavaş ve dikkatli yapınca hiç acıtmıyor ve iz kalmıyor. İğne yapacağın yeri biraz genişten alıp hafif sık oraya yavaşça batır. Benim eşim yapardı önce morardı hep şimdi çok şükür olmuyor.

IMG-20240313-WA0037.jpeg
T Tali89 cinsiyet tahminin nedir. Sanırım sormayan tek ben kaldım gruptan 😄 bende yollayayim dedim. Kontrolüm pazartesi ins öğreneceğim

kızlar selamlar bugün kontrol vardı iyi geçti çok şükür.
Bebeğin şuan haftasına göre iri olduğunu ve bu hafta da yapılan tahminler tutar ve böyle giderse kilolu doğar sende cok kilo aldın dedin ve kızdı :KK43:
Liste olanlar vardı elınde banada yol göstermesi için paylaşmanız mumkun mu?
Katılıyorum iyiyim dedikçe daha çok beklenti oluyor biraz naz yapmak lazım galiba

Kızlar bugün 17+4 ilk gebeligim sayılır ilki cok kucuk kaybetmistim. Kilolu da degilim ya neden bebegimi hissetmiyorum 20. Haftaya dogru hissedilmesi normal biluyorum ama burada 16 da hissettigini yazan ilk gebeliklerini oldugunu soyleyenler beni şaşırtıyor endiseleniyorum bebegim iyi mi diye🤔

Kızlar bugün 17+4 ilk gebeligim sayılır ilki cok kucuk kaybetmistim. Kilolu da degilim ya neden bebegimi hissetmiyorum 20. Haftaya dogru hissedilmesi normal biluyorum ama burada 16 da hissettigini yazan ilk gebeliklerini oldugunu soyleyenler beni şaşırtıyor endiseleniyorum bebegim iyi mi diye🤔
16larda ben de hissettim, seninle tarihlerimiz aynı. Bikaç gündür bende hissetmiyorum, belki bebişlerin pozisyonlarından dolayı anlamıyoruzdur, ya da biz iş falan yaparken farkına varmıyoruzdur kim bilir 🤷

Bence herkesin karın dokusu kas yapısı farklı ondandır. Doktorlar 20 hatta 22. Haftaya kadar bile normal karşılıyorlar. Ultrasonda gelişimde bir sıkıntı yoksa her şey normaldir bence kafaya takmamak lazım🥰

Canım daha ilk gebeliği olanlarımız için çok erken 18 den sonra her an beklenti içinde olabiliriz. Ama şuan daha değil, olanlarda gerçekten zayıf yahut iç karnı dar olanlarda oluyor. Hiç daha böyle şeyleri kuruntu yapma kendine hareketlerini takip etmekle geçecek bir 20 haftamız daha olacak dur erkenden yemeyelim kendimizi benim de 16+3 daha bir iki hafta gelen giden olmaz gözüyle bakıyorum :anneadayı:

X