Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz once iğneyi vurduk eşim bile çok şaşırdı nasıl morarmıs diye sag ve sol kocaman kocaman morardı karnım. Bide altında yumru gibi şeyler oldu. Doktor normal dedi ama. Hatta krem verdi morluklar için. Ama şu sıra anormal morarıyo sankiKarın iyice büyüse yapılmaz ama demi canım oraya
Vurur vurmaz buz uygulamıyor musunuz 10dk kadar? Alttaki yumrular ecopirin kaynaklı. İğneyi çeker çekmez buz koyarsanız morarmayacaktır ama baya soğuk koymak lazım araya kumassız filan. Bir de kanama kılcal damara denk gelince bazen olabiliyor benim dün 20dk durmadı mesela göbekten sızıntı şeklinde. Korkulacak bir şey yok yan etkiler bunlar :)Biraz once iğneyi vurduk eşim bile çok şaşırdı nasıl morarmıs diye sag ve sol kocaman kocaman morardı karnım. Bide altında yumru gibi şeyler oldu. Doktor normal dedi ama. Hatta krem verdi morluklar için. Ama şu sıra anormal morarıyo sanki
Canım ağlayacak kadar gerildiysen bence ye baskılama kendiniCanım aşırı köfte ekmek istedi ama kokoreccilerde olandan saat de cok gec oldu bu saatte yemek istemiyorum aglayacak gibi oldum ya asiri gerildim
Hiç buz koymadık kmse demedi sende hiç morarma olmuyor mu ozaman pekiVurur vurmaz buz uygulamıyor musunuz 10dk kadar? Alttaki yumrular ecopirin kaynaklı. İğneyi çeker çekmez buz koyarsanız morarmayacaktır ama baya soğuk koymak lazım araya kumassız filan. Bir de kanama kılcal damara denk gelince bazen olabiliyor benim dün 20dk durmadı mesela göbekten sızıntı şeklinde. Korkulacak bir şey yok yan etkiler bunlar :)
Suyunuz bittiğinde hiç belirtiniz oldu muBenim de oyle oldu canim suyu btti 20.haftada ogrendim 29da gebelik kaybm oldu suyum hic geri gelmedi. 16 eylul son tarihm.
Bende öyle güzel kahvaltı hazırlıyordum tabak ama şimdi nerdeeeİlk öğrendiğimde avokado yumurta tüketirdim ne güzeldi sonra bulantı başlayınca bitt
Oksoparla benim sınavım çok zor geçti ama çözüm buldum ben kendimce. İğneyi aşırı yavaş yapıyorum canım ben. Böyle bi 3 dk fln sürüyordur. Ne morarıyor ne iz kalıyor. Biraz yavaş ve dikkatli yapınca hiç acıtmıyor ve iz kalmıyor. İğne yapacağın yeri biraz genişten alıp hafif sık oraya yavaşça batır. Benim eşim yapardı önce morardı hep şimdi çok şükür olmuyor.Oksapar kullanan kızlar sizinde göbek kanıyor mu.2 gündür kanıyor ya canım sıkıldı.Normalde hep göbekten yaparım böyle bişey olmamıştı
Ben de 16+4 üm 3 gündür çok hissediyorum bebişi böyle içim gıdıklanıyor gibi çok değişik bir his Allahım sağlıkla kucağımıza alıp sevmeyi de nasip etsinBen iyice bebeği hissetmeye başladım pıtır pıtır karnım iki üç günden beri çok net anlamaya başladım
Bende çok net olarak dün akşamüzeri hissetmeye başladım karnımın içinde bişeyler patlar gibi his geldi böyle tık tıkBen de 16+4 üm 3 gündür çok hissediyorum bebişi böyle içim gıdıklanıyor gibi çok değişik bir his Allahım sağlıkla kucağımıza alıp sevmeyi de nasip etsin
Katılıyorum iyiyim dedikçe daha çok beklenti oluyor biraz naz yapmak lazım galibakızlar selamlar bugün kontrol vardı iyi geçti çok şükür.
Bebeğin şuan haftasına göre iri olduğunu ve bu hafta da yapılan tahminler tutar ve böyle giderse kilolu doğar sende cok kilo aldın dedin ve kızdı
Liste olanlar vardı elınde banada yol göstermesi için paylaşmanız mumkun mu?
İlk gebeliğiniz mi acabaBen de 16+4 üm 3 gündür çok hissediyorum bebişi böyle içim gıdıklanıyor gibi çok değişik bir his Allahım sağlıkla kucağımıza alıp sevmeyi de nasip etsin
Evet ilk gebeliğim çok ilginç geldi bana bu his kız kardeşime sordum o da ilkini bu haftalarda böyle hissetmiş. Sanırım zayıflar hissedebiliyormuş doktorum söylemişti.İlk gebeliğiniz mi acaba
16larda ben de hissettim, seninle tarihlerimiz aynı. Bikaç gündür bende hissetmiyorum, belki bebişlerin pozisyonlarından dolayı anlamıyoruzdur, ya da biz iş falan yaparken farkına varmıyoruzdur kim bilirKızlar bugün 17+4 ilk gebeligim sayılır ilki cok kucuk kaybetmistim. Kilolu da degilim ya neden bebegimi hissetmiyorum 20. Haftaya dogru hissedilmesi normal biluyorum ama burada 16 da hissettigini yazan ilk gebeliklerini oldugunu soyleyenler beni şaşırtıyor endiseleniyorum bebegim iyi mi diye
Canım daha ilk gebeliği olanlarımız için çok erken 18 den sonra her an beklenti içinde olabiliriz. Ama şuan daha değil, olanlarda gerçekten zayıf yahut iç karnı dar olanlarda oluyor. Hiç daha böyle şeyleri kuruntu yapma kendine hareketlerini takip etmekle geçecek bir 20 haftamız daha olacak dur erkenden yemeyelim kendimizi benim de 16+3 daha bir iki hafta gelen giden olmaz gözüyle bakıyorumKızlar bugün 17+4 ilk gebeligim sayılır ilki cok kucuk kaybetmistim. Kilolu da degilim ya neden bebegimi hissetmiyorum 20. Haftaya dogru hissedilmesi normal biluyorum ama burada 16 da hissettigini yazan ilk gebeliklerini oldugunu soyleyenler beni şaşırtıyor endiseleniyorum bebegim iyi mi diye