Ayy darısı bana inşallah 15+5 im bende zayıfım bayağı canımEvet ilk gebeliğim çok ilginç geldi bana bu hiskız kardeşime sordum o da ilkini bu haftalarda böyle hissetmiş. Sanırım zayıflar hissedebiliyormuş doktorum söylemişti.
Çok geçmiş olsun iyi misin şimdiDün gece az kalsın ölüyordum, aniden gelen bi kusma tuvalete zor yetiştim, çıkarırken soluk borum tıkandı öbür tarafa gittim geldim resmen
6 YA DA 7 haftalık anlıyorum canım benEki Görüntüle 3411355 T Tali89 cinsiyet tahminin nedir. Sanırım sormayan tek ben kaldım gruptanbende yollayayim dedim. Kontrolüm pazartesi ins öğreneceğim
Ayy inşallahAyy darısı bana inşallah 15+5 im bende zayıfım bayağı canım
Şu ana kadar sadece iki kişi de tutmadı onun dışında hep tuttu ayyy valla sevindim saol haber verdiğin içinBende de bildin canim erkek demistin
Ayy evet hastane den hastaneye fark ediyor demekki benim olduğum hastane eğitim araştırma ben çok memnunum ilk başlarda bende çok tereddüt etmiştim ilk doğum özelde olduğu için tedirgindim ama çok şükür herşey güzel gitti o yüzden yine Allah nasip ederse devlette yapıcam..Allah muhtaç etmesin ama bulundugum yerdeki hastanede hiçbir işleme girmem inşallah muayeneye bile gitmiyorum çok kötü burası. İlk dogumumda da da fazlaca ihmal oldu ve bebegim yanımda değil.
Aaa ne güzel refakatçi alınması keşke benimde annemi alsalar çok isterim... Doğumdan sonra mı sancı çektin canım anlamdım ynş bende 22 saat suni sancı aldım sürekli ama doğumdan sonra geçti yani doğumdan sonra bikaç saat çektim aynı sancıyı sonra geçti senin niye öyle günlerce sürdü ki normal doğummu sezeryan mı senin kuzumBurdada aynı şekilde ama tek farkı refakatçi alınıyor doğum haneye annemi almışlardı zaten oda yarım saat bile surmemisti doğum anında çıkardılar sonra hemen geri aldılar annemi sonra giyinip çıkardılar zaten yatış yerine bir gece kalıp donmustum şimdi oglanda doğumdan sonra üç gün sancı çekmeye devam etmiştim bunda dört gün nasıl dayanicam bilmiyorum ağrı kesiciye dayanicam
Ay bende de tutsun yaŞu ana kadar sadece iki kişi de tutmadı onun dışında hep tuttu ayyy valla sevindim saol haber verdiğin için
Cnm ilk gebelikte ağrım olmadı ikinci doğumdan sonra iki gün sancı çektim son doğumda üç gün sancı çektim doğumdan sonra normal doğum benim kisi cnm bundada yine normal olucak kendimi hazirliyorum dört gün doğumdan sonra ara ara doğum sancısı cekicemAyy evet hastane den hastaneye fark ediyor demekki benim olduğum hastane eğitim araştırma ben çok memnunum ilk başlarda bende çok tereddüt etmiştim ilk doğum özelde olduğu için tedirgindim ama çok şükür herşey güzel gitti o yüzden yine Allah nasip ederse devlette yapıcam..
Aaa ne güzel refakatçi alınması keşke benimde annemi alsalar çok isterim... Doğumdan sonra mı sancı çektin canım anlamdım ynş bende 22 saat suni sancı aldım sürekli ama doğumdan sonra geçti yani doğumdan sonra bikaç saat çektim aynı sancıyı sonra geçti senin niye öyle günlerce sürdü ki normal doğummu sezeryan mı senin kuzum
İyiym sağol kuzum, nefes alabildikten sonra düzeldimÇok geçmiş olsun iyi misin şimdi
Yok cnm hic anlamdm sadece ufaktan bi karnım nye boyle kucuk ya guzel buyuyo gbydi flan oldm bi ara su azlgi karni kucuk gsteriyoSuyunuz bittiğinde hiç belirtiniz oldu mu
Geçmiş olsun canım maalesef böyle durumlar yaşanabiliyorİyiym sağol kuzum, nefes alabildikten sonra düzeldim
Ben de burdan bi arkadaştan öğrendim sonra eczacı da aynı şekilde tarif etti. Yok canım hiç morarma yaşamıyorum buzdan beri. Sadece önceki gün telefonla konusurken vurayım cıksın aradan diye dikkatsiz vurduğum için çok kanattım. Yavaş yavaş sakince vurup 10dk kesintisiz buz uygularsan tertemiz olur. Morarınca 3 hafta geçmiyor cunku buyuk bir alan morardıgı icin yer de kalmıyor yeni iğneye :)Hiç buz koymadıkkmse demedi sende hiç morarma olmuyor mu ozaman peki
Bende durum aynı boleBen de burdan bi arkadaştan öğrendim sonra eczacı da aynı şekilde tarif etti. Yok canım hiç morarma yaşamıyorum buzdan beri. Sadece önceki gün telefonla konusurken vurayım cıksın aradan diye dikkatsiz vurduğum için çok kanattım. Yavaş yavaş sakince vurup 10dk kesintisiz buz uygularsan tertemiz olur. Morarınca 3 hafta geçmiyor cunku buyuk bir alan morardıgı icin yer de kalmıyor yeni iğneye :)
Evet tahmin edebiliyorum altında yumru olunca göbekte eğilip doğrulunca bile ağrı yapıyo bir hafta. Jel buzun çok faydası olacaktır direkt tene koyun ama. Zor bir süreç evet ama inşallah sonu güzel olacak rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin her şey yavruşlar içinBende durum aynı bole
Allah Allah peki bunun sebebi ne acaba benimkilerde normal doğum ama hiç böyle bişey yaşamadım Allah yardımcın olsun kuzum. Ben bu sefer sezeryan olucam ya tüpleri bağlatmak için ama çok korkuyorum sezeryandan yaCnm ilk gebelikte ağrım olmadı ikinci doğumdan sonra iki gün sancı çektim son doğumda üç gün sancı çektim doğumdan sonra normal doğum benim kisi cnm bundada yine normal olucak kendimi hazirliyorum dört gün doğumdan sonra ara ara doğum sancısı cekicem
Bende bağlatmak istiyorum ama sezeryanida hiç istemiyorum sprail taktiriyim barinAllah Allah peki bunun sebebi ne acaba benimkilerde normal doğum ama hiç böyle bişey yaşamadım Allah yardımcın olsun kuzum. Ben bu sefer sezeryan olucam ya tüpleri bağlatmak için ama çok korkuyorum sezeryandan ya