Benim doktorum 3 lü yapmıyor cogu doktor yapmıyor. Cok dogru sonuc vermedigi için.Kızlar ya devlette gittiğim doktor 2 li taramanın sonucu iyi olduğu için 3lü tarama yapmıyorum dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
İlk 3 ayda pek kan falan istenmiyor sonraki kontrollerde muhtemelen hep isterBüyük 1 aylık bekleyişim inşallah 3 gün sonra sona eriyor. Bebeğimi çok özledim, umarım sağlıklı olduğunun haberini sonra da cinsiyetini öğrenirim. Bir de hamileliğimin başında verdiğim kan dışında doktorum hiç benden rutin kan istemedi, sizlerde de böyle mi?
Maşallah15 haftalığızikinci hamilelik benim bu sanırım o yüzden biraz erken hissetmeye başladım
Az kalmış geçmiş gitmiş bile canım uzun süren bekleyişBüyük 1 aylık bekleyişim inşallah 3 gün sonra sona eriyor. Bebeğimi çok özledim, umarım sağlıklı olduğunun haberini sonra da cinsiyetini öğrenirim. Bir de hamileliğimin başında verdiğim kan dışında doktorum hiç benden rutin kan istemedi, sizlerde de böyle mi?
Yok canım gaz sancısı olmuyor ama hazımsızlık oluyo. Çok az yemek yiyince sanki dünyaları yemiş gibi sisiyo midem.Çok teşekkür ederim hoş buldum☺ sağlıkla alalım kucağımıza inşallahpeki gaz sancısı oluyor mu sende de çok gaz sancım oluyor söylemesi ayıptır o da etkiliyor belki krampsı ağrıları
-alıntı yapamamışımAyla-
Ayn öyle canım ya.neden kanar ki buBenim ara arankanıyor bazen hüç kanaamıyor hatta bu hafta 2 kez kanattım morluklar baya fazlalaştı. Bizde çözemedik bu işi bazen hiç acımıyor girdigi cıktıgı belli değil ama bazen canımdan can gidiyor
Vallahi bende kime sorsam olur normal falan diolar. Ama yani bence de bi çözümü bişeyi olması lazım diorum. Sonra aklıma hastanede kan alırkenki faciaları geliyoe. Yılların kan alıcısı bile kanatıyorAyn öyle canım ya.neden kanar ki bu
Kuşum şöyle söyleyeyim devlette işler özeldeki gibi işlemiyor doğumhane kısmında doğum yapıcakların ayrı ayrı odaları ve doğumhanenin koridorlarıda sancı çekenler için yürüyüş alanı zaten ve çok kalabalık yani benim gittiğim hastnede gerçi o sancıyla tam saymadım ama 8 oda falan vardı herkesin bir odası var refakatçi almıyolar hijyenden dolayı ve sancı çektiğin odadaki yatak zaten doğum için çatal haline geliyor ve doğumu orada yapıyosun. Yani eşleri alsalar uygun olmaz çünkü koridorda ve odalarda kadınlar var çoğusunun kapısı açık yani erkeklerin olması zaten uygun olmaz. Hem zaten herkesin üstünde ameliyat önlüğü var vücudun birçok yeri nerdeyse açık yani kimse bunu kabul etmez.Ben bunun neden olduğunu hiç anlamıyorum ya
Ben çok memnunum zaten tanıdığım çocuklarını orada doğurmuş. Seval pata doktorumDoktorunuz kimdir? Doktorunuzdan memnun musunuz?
Crl ölçümlerini 1 aydan fazladır geçtik fl ölçülüyor üni hastanesi özel muayeneye gidiyorumDevlet hastanesine mi gidiyorsun. Bide düzeltme yapılan arkadaşlarda genelde detaylı zamanı falan yapmıslardı doktorları. Benimki her kontrolde 1 hafta ondeydi oyle dogurdum. Normal karsılıyorlar ama 3 hafta onemli aslında. Belki daha kucuk diyedir. Cünkü mesela crl olcümleri artık bitiyor fl baslıyor o haftalara geldik bu haftadan sonra yapılıyordur belki
Allah muhtaç etmesin ama bulundugum yerdeki hastanede hiçbir işleme girmem inşallah muayeneye bile gitmiyorum çok kötü burası. İlk dogumumda da da fazlaca ihmal oldu ve bebegim yanımda değil.Kuşum şöyle söyleyeyim devlette işler özeldeki gibi işlemiyor doğumhane kısmında doğum yapıcakların ayrı ayrı odaları ve doğumhanenin koridorlarıda sancı çekenler için yürüyüş alanı zaten ve çok kalabalık yani benim gittiğim hastnede gerçi o sancıyla tam saymadım ama 8 oda falan vardı herkesin bir odası var refakatçi almıyolar hijyenden dolayı ve sancı çektiğin odadaki yatak zaten doğum için çatal haline geliyor ve doğumu orada yapıyosun. Yani eşleri alsalar uygun olmaz çünkü koridorda ve odalarda kadınlar var çoğusunun kapısı açık yani erkeklerin olması zaten uygun olmaz. Hem zaten herkesin üstünde ameliyat önlüğü var vücudun birçok yeri nerdeyse açık yani kimse bunu kabul etmez.
İlk kızımı da özelde doğurmuştum tabi özelde işler farklı kendine ait oda var koridorlar nerdeyse boş ailen yakınların yanında falan sadece doğum esnasında ayrı yere geçiliyor çatala çıkıyosun e tabi eşinde girebiliyor.
Ben yine bu doğumumu Allah nasip ederse devlette yapıcam çünkü hastaneden ilgi alakadan çok memnundum tam 22 saat suni sancı çektim ama ebe hemşireler hep yanımdaydı odaların hepsinde duş imkanı falanda vardı ara sıra ebe hemşire gelip sıcak suyla belime masaj bile yaptı. Plates topu, yer matı herşey vardı. Sadece özelden tek farkı ailem yanımda değil de kapıdaydı bu kadar.
Yani muhtemelen sana da detaylı zamanında bişeyler soylerler diye tahmin ediyorum. Ama emin değilim eski topikte de bikaç arkadasın detaylı ultrason zamanı değiştirmişlerdi 2 hafta fark vardı. Ama sen yine de bi sor kontrolde devlette işler biraz aksak yürüyebiliyor. Üniversitelerde de nasıl takip yapıyorlar bilemedimCrl ölçümlerini 1 aydan fazladır geçtik fl ölçülüyor üni hastanesi özel muayeneye gidiyorum
Evet yapmiyolar ilki güzel çıkıyorsa üçüncüye gerek duymuyolarKızlar ya devlette gittiğim doktor 2 li taramanın sonucu iyi olduğu için 3lü tarama yapmıyorum dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Burdada aynı şekilde ama tek farkı refakatçi alınıyor doğum haneye annemi almışlardı zaten oda yarım saat bile surmemisti doğum anında çıkardılar sonra hemen geri aldılar annemi sonra giyinip çıkardılar zaten yatış yerine bir gece kalıp donmustum şimdi oglanda doğumdan sonra üç gün sancı çekmeye devam etmiştim bunda dört gün nasıl dayanicam bilmiyorum ağrı kesiciye dayanicamKuşum şöyle söyleyeyim devlette işler özeldeki gibi işlemiyor doğumhane kısmında doğum yapıcakların ayrı ayrı odaları ve doğumhanenin koridorlarıda sancı çekenler için yürüyüş alanı zaten ve çok kalabalık yani benim gittiğim hastnede gerçi o sancıyla tam saymadım ama 8 oda falan vardı herkesin bir odası var refakatçi almıyolar hijyenden dolayı ve sancı çektiğin odadaki yatak zaten doğum için çatal haline geliyor ve doğumu orada yapıyosun. Yani eşleri alsalar uygun olmaz çünkü koridorda ve odalarda kadınlar var çoğusunun kapısı açık yani erkeklerin olması zaten uygun olmaz. Hem zaten herkesin üstünde ameliyat önlüğü var vücudun birçok yeri nerdeyse açık yani kimse bunu kabul etmez.
İlk kızımı da özelde doğurmuştum tabi özelde işler farklı kendine ait oda var koridorlar nerdeyse boş ailen yakınların yanında falan sadece doğum esnasında ayrı yere geçiliyor çatala çıkıyosun e tabi eşinde girebiliyor.
Ben yine bu doğumumu Allah nasip ederse devlette yapıcam çünkü hastaneden ilgi alakadan çok memnundum tam 22 saat suni sancı çektim ama ebe hemşireler hep yanımdaydı odaların hepsinde duş imkanı falanda vardı ara sıra ebe hemşire gelip sıcak suyla belime masaj bile yaptı. Plates topu, yer matı herşey vardı. Sadece özelden tek farkı ailem yanımda değil de kapıdaydı bu kadar.
Kaç kilo almışsın cnm ki doktor öyle konuşmuş sanakızlar selamlar bugün kontrol vardı iyi geçti çok şükür.
Bebeğin şuan haftasına göre iri olduğunu ve bu hafta da yapılan tahminler tutar ve böyle giderse kilolu doğar sende cok kilo aldın dedin ve kızdı
Liste olanlar vardı elınde banada yol göstermesi için paylaşmanız mumkun mu?
9 kilo 5. aya yeni girdim fazlaKaç kilo almışsın cnm ki doktor öyle konuşmuş sana