2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Büyük 1 aylık bekleyişim inşallah 3 gün sonra sona eriyor. Bebeğimi çok özledim, umarım sağlıklı olduğunun haberini sonra da cinsiyetini öğrenirim. Bir de hamileliğimin başında verdiğim kan dışında doktorum hiç benden rutin kan istemedi, sizlerde de böyle mi?

İlk 3 ayda pek kan falan istenmiyor sonraki kontrollerde muhtemelen hep ister

Az kalmış geçmiş gitmiş bile canım uzun süren bekleyiş benimde 3 haftam kaldı tekrar say baştan yapıcaz randevu günümüze kadar böyle böyle bende hamileliğimin başında vermiştim sonra sağlık ocagı detaylı bakmadıgı için doktorum benden toksoplazma vs şeyler için istemişti o kadar bide ikili tarama için vermiştim işte

Yok canım gaz sancısı olmuyor ama hazımsızlık oluyo. Çok az yemek yiyince sanki dünyaları yemiş gibi sisiyo midem.

Ayn öyle canım ya.neden kanar ki bu

Ayn öyle canım ya.neden kanar ki bu
Vallahi bende kime sorsam olur normal falan diolar. Ama yani bence de bi çözümü bişeyi olması lazım diorum. Sonra aklıma hastanede kan alırkenki faciaları geliyoe. Yılların kan alıcısı bile kanatıyor saglıklı olsunlar da varsın kanasın diorum sonra

Ben bunun neden olduğunu hiç anlamıyorum ya
Kuşum şöyle söyleyeyim devlette işler özeldeki gibi işlemiyor doğumhane kısmında doğum yapıcakların ayrı ayrı odaları ve doğumhanenin koridorlarıda sancı çekenler için yürüyüş alanı zaten ve çok kalabalık yani benim gittiğim hastnede gerçi o sancıyla tam saymadım ama 8 oda falan vardı herkesin bir odası var refakatçi almıyolar hijyenden dolayı ve sancı çektiğin odadaki yatak zaten doğum için çatal haline geliyor ve doğumu orada yapıyosun. Yani eşleri alsalar uygun olmaz çünkü koridorda ve odalarda kadınlar var çoğusunun kapısı açık yani erkeklerin olması zaten uygun olmaz. Hem zaten herkesin üstünde ameliyat önlüğü var vücudun birçok yeri nerdeyse açık yani kimse bunu kabul etmez.
İlk kızımı da özelde doğurmuştum tabi özelde işler farklı kendine ait oda var koridorlar nerdeyse boş ailen yakınların yanında falan sadece doğum esnasında ayrı yere geçiliyor çatala çıkıyosun e tabi eşinde girebiliyor.
Ben yine bu doğumumu Allah nasip ederse devlette yapıcam çünkü hastaneden ilgi alakadan çok memnundum tam 22 saat suni sancı çektim ama ebe hemşireler hep yanımdaydı odaların hepsinde duş imkanı falanda vardı ara sıra ebe hemşire gelip sıcak suyla belime masaj bile yaptı. Plates topu, yer matı herşey vardı. Sadece özelden tek farkı ailem yanımda değil de kapıdaydı bu kadar.

Crl ölçümlerini 1 aydan fazladır geçtik fl ölçülüyor üni hastanesi özel muayeneye gidiyorum

Allah muhtaç etmesin ama bulundugum yerdeki hastanede hiçbir işleme girmem inşallah muayeneye bile gitmiyorum çok kötü burası. İlk dogumumda da da fazlaca ihmal oldu ve bebegim yanımda değil.

kızlar selamlar bugün kontrol vardı iyi geçti çok şükür.
Bebeğin şuan haftasına göre iri olduğunu ve bu hafta da yapılan tahminler tutar ve böyle giderse kilolu doğar sende cok kilo aldın dedin ve kızdı
Liste olanlar vardı elınde banada yol göstermesi için paylaşmanız mumkun mu?

Crl ölçümlerini 1 aydan fazladır geçtik fl ölçülüyor üni hastanesi özel muayeneye gidiyorum
Yani muhtemelen sana da detaylı zamanında bişeyler soylerler diye tahmin ediyorum. Ama emin değilim eski topikte de bikaç arkadasın detaylı ultrason zamanı değiştirmişlerdi 2 hafta fark vardı. Ama sen yine de bi sor kontrolde devlette işler biraz aksak yürüyebiliyor. Üniversitelerde de nasıl takip yapıyorlar bilemedim

Eṣime çok sinirlendim gerçekten.
Hamileliyimden beri çok çok az eṣime ṣikayet ettim zorluklarımı. Bugünde bana diyor ki ailelerimizi davet edelim iftara. Bende dedim ki ben hamileyim fark ettiysen zorlanıyorum dedim. Bana "yav he he eminim öyledir " diyor.
Ya salak ben hem iṣe gidiyorum, hem evi temizliyorum hem yemek yapıyorum bir de hamileyim.
Benimle aynı anda hamile olan tanıdığımız var sürekli yatıyormuṣ. Iṣ yok, temizlik yok. Ama ona kimse laf etmiyor.
Kızlar gerçekten erkeklere sürekli nazlanan zırlayan kadın lazım.

Burdada aynı şekilde ama tek farkı refakatçi alınıyor doğum haneye annemi almışlardı zaten oda yarım saat bile surmemisti doğum anında çıkardılar sonra hemen geri aldılar annemi sonra giyinip çıkardılar zaten yatış yerine bir gece kalıp donmustum şimdi oglanda doğumdan sonra üç gün sancı çekmeye devam etmiştim bunda dört gün nasıl dayanicam bilmiyorum ağrı kesiciye dayanicam

Kaç kilo almışsın cnm ki doktor öyle konuşmuş sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…