2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Benim de göbekten önce midem çok büyüdü çok fazla da yemiyorum ama midem acayip kötü görünüyor niye böyle oluyor anlamadım çok canım sıkılıyor

Haklısın kuzum oturuş şeklimden sanırım çok şükür sırtımda ağrı yok ama karnımın içi acıyor malesef yatarken yada ayakta gayet iyiyim ama

Benim de göbekten önce midem çok büyüdü çok fazla da yemiyorum ama midem acayip kötü görünüyor niye böyle oluyor anlamadım çok canım sıkılıyor
Neden kötü gözüksün hamilelik geçici bişey canım herkes farklı kilo alıyor gayet normaldir eminim

Oksapar kullanan kızlar sizinde göbek kanıyor mu.2 gündür kanıyor ya canım sıkıldı.Normalde hep göbekten yaparım böyle bişey olmamıştı

Oksapar kullanan kızlar sizinde göbek kanıyor mu.2 gündür kanıyor ya canım sıkıldı.Normalde hep göbekten yaparım böyle bişey olmamıştı
Bir damla kan mı çok kanama mı? Ben iğneyi çıkarırken daha bastırıyorum peçeteyi. Bir nokta kader iz oluyor peçetede

Evet banada 21. haftadan itibaren yönlendiricem sizi dedi
Ben aldım bile günümü bence gününü al ama özle gittiğin için sorun olmaz hemen yer bulunuyor devlette malesef bulunamiyor 20 marta zor gün bulduk okadar hamiş varki anlatamam

Kızlar ya devlette gittiğim doktor 2 li taramanın sonucu iyi olduğu için 3lü tarama yapmıyorum dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

Kızlar ya devlette gittiğim doktor 2 li taramanın sonucu iyi olduğu için 3lü tarama yapmıyorum dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben de ilk gebeliğimde 2li yaptırdım sonucu normal görünce doktorum yapmamıştı 3lü ve 4lüyü :) bunda da ikili sonucum iyi çıktı şükür..detaylıya kadar başka bişey baktırmaya düşünmüyorum doktorumda aksi bişey söylemedi

Benim ara arankanıyor bazen hüç kanaamıyor hatta bu hafta 2 kez kanattım morluklar baya fazlalaştı. Bizde çözemedik bu işi bazen hiç acımıyor girdigi cıktıgı belli değil ama bazen canımdan can gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…