Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 haftalığız ikinci hamilelik benim bu sanırım o yüzden biraz erken hissetmeye başladımYaa ne guzel masallah kac haftaliksinizz
Benim de göbekten önce midem çok büyüdü çok fazla da yemiyorum ama midem acayip kötü görünüyor niye böyle oluyor anlamadım çok canım sıkılıyorKızlar ben işim gereği sürekli bilgisayarlayım ve klavyeye uzanırken eğilirken bile karnım sıkışıyor acıyor kaburgalarım batıyor başka böyle şeyler yaşayan var mı? Bu arada karnım sürekli taş gibi sanki 2 porsiyon İskender yemiş gibiyim. Karnımda çıkmaya başlamadı daha şimdiden böyleysek sonra nolucaz ya
Haklısın kuzum oturuş şeklimden sanırım çok şükür sırtımda ağrı yok ama karnımın içi acıyor malesef yatarken yada ayakta gayet iyiyim amaCanım bende home office çalışıyorum bütün gün bilgisayar başındayım. Arkana bir yastık koyabilirsin ya da oturdugun sandalyeni ortopedik olanla değiştirebilirsin. Yanılş oturmadan kaynaklı hamilelikte böyle ağrılar çıkıyormuş ara ara nmeydana. Normalde de sırt ağrısı çeken biriydim şimdi daha iyi anladım. ama daha iyiyim şükür
Doktorunuz kimdir? Doktorunuzdan memnun musunuz?Canım ben Koşuyolu Medipole gidiyorum yani fiyat İstanbul özel hastaneler gibi 1250 muayenem
Neden kötü gözüksün hamilelik geçici bişey canım herkes farklı kilo alıyor gayet normaldir eminimBenim de göbekten önce midem çok büyüdü çok fazla da yemiyorum ama midem acayip kötü görünüyor niye böyle oluyor anlamadım çok canım sıkılıyor
Bir damla kan mı çok kanama mı? Ben iğneyi çıkarırken daha bastırıyorum peçeteyi. Bir nokta kader iz oluyor peçetedeOksapar kullanan kızlar sizinde göbek kanıyor mu.2 gündür kanıyor ya canım sıkıldı.Normalde hep göbekten yaparım böyle bişey olmamıştı
Ben devlete günü aldım bile özel ler ücretliİstanbuldada çok pahalı detaylo usg
Devlette doktorlar içeri bir hasta almayıp iki üç hastayı birden aliyolar o yüzden yasak özel de alınıyor onda sıkıntı gormuyolarBen bunun neden olduğunu hiç anlamıyorum ya
Ben aldım bile günümü bence gününü al ama özle gittiğin için sorun olmaz hemen yer bulunuyor devlette malesef bulunamiyor 20 marta zor gün bulduk okadar hamiş varki anlatamamEvet banada 21. haftadan itibaren yönlendiricem sizi dedi
Normalde üstüne bişey basmayın diyorlar canım reçetede.bikaç damla geldi bugünBir damla kan mı çok kanama mı? Ben iğneyi çıkarırken daha bastırıyorum peçeteyi. Bir nokta kader iz oluyor peçetede
Bazen benimde kanıyor ama arada birkaç damla kadar sorun olmaz benceNormalde üstüne bişey basmayın diyorlar canım reçetede.bikaç damla geldi bugün
Morarmasın diye evet ama onun dışında bir sorun olmuyor:)Normalde üstüne bişey basmayın diyorlar canım reçetede.bikaç damla geldi bugün
Genelde öyle yapıyorlar merak etmeKızlar ya devlette gittiğim doktor 2 li taramanın sonucu iyi olduğu için 3lü tarama yapmıyorum dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben de ilk gebeliğimde 2li yaptırdım sonucu normal görünce doktorum yapmamıştı 3lü ve 4lüyü :) bunda da ikili sonucum iyi çıktı şükür..detaylıya kadar başka bişey baktırmaya düşünmüyorum doktorumda aksi bişey söylemediKızlar ya devlette gittiğim doktor 2 li taramanın sonucu iyi olduğu için 3lü tarama yapmıyorum dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim ara arankanıyor bazen hüç kanaamıyor hatta bu hafta 2 kez kanattım morluklar baya fazlalaştı. Bizde çözemedik bu işi bazen hiç acımıyor girdigi cıktıgı belli değil ama bazen canımdan can gidiyorOksapar kullanan kızlar sizinde göbek kanıyor mu.2 gündür kanıyor ya canım sıkıldı.Normalde hep göbekten yaparım böyle bişey olmamıştı
Bana da cinsiyet yorumu yapabilecek var mı? Nolurrr