- 17 Temmuz 2022
- 2.480
- 2.111
- 30
Bakalım yarın sorcam nasıl olacağınıBazı doktorlar kendileri de yapan var ama benim doktorum başka yere gönderecek önceki doğum doktorum da dışarı göndermişti beni sanırım doktordan doktora değişiyor
Bence çok duygulu ve anlamlı bir doğum günü olur yazabilirsiniz internette çok örnek görmüştüm öyleKızlar yardımınıza ihtiyacım var yineYarın eşimin doğum günü ben bugünden pastasını alıp buzdolabına sakladım gece kutlucam ama pastanın üzerine ne yazıcağımı bulamadım babayla ilgili bişey yazsam komik mi olur hani daha doğmadı falan diye Önerilere açığımmm
Bu arkadaşımın ki ben tabi normal pasta anca alabildin not kağıdına yazıcam da aklına farklı bi söz gelen varsa güzel olur.Bence çok duygulu ve anlamlı bir doğum günü olur yazabilirsiniz internette çok örnek görmüştüm öyle
Kontrollerde bile almıyorlar canım doğuma da almıyorlar. Yanında 1 tane kadın refakatçin oluyor. Benim yaşadığım şehirde öyle en azından,devlette doğum yapan arkadaşlarımdan biliyorumDevlette yaptırdığımızda eşi alıyorlar mı yanınıza acaba bilginiz var mı
Beni de şehir dışında (memleketimiz Eskişehir'de) başka bir doktora yönlendirdi detaylı için 22. Haftada gidersiniz şimdiden randevu alın dediEvet yaa öyleymiş benimde 3 hafta sonra randevum var doktorum başka doktora yönlendirecek
Benimki de öyle dediBenim doktorum her zaman sata göre takip et diyor
Ay evet ya benimde eşimin 19 nisanda dogum günü var birsürü güzel şey buldum seçemedim bide nazar deger diye korkuyorum daha bebiş doğmamışken ay çok karışık duygularBu arkadaşımın ki ben tabi normal pasta anca alabildin not kağıdına yazıcam da aklına farklı bi söz gelen varsa güzel olur.
Canım bende home office çalışıyorum bütün gün bilgisayar başındayım. Arkana bir yastık koyabilirsin ya da oturdugun sandalyeni ortopedik olanla değiştirebilirsin. Yanılş oturmadan kaynaklı hamilelikte böyle ağrılar çıkıyormuş ara ara nmeydana. Normalde de sırt ağrısı çeken biriydim şimdi daha iyi anladım. ama daha iyiyim şükürKızlar ben işim gereği sürekli bilgisayarlayım ve klavyeye uzanırken eğilirken bile karnım sıkışıyor acıyor kaburgalarım batıyor başka böyle şeyler yaşayan var mı? Bu arada karnım sürekli taş gibi sanki 2 porsiyon İskender yemiş gibiyim. Karnımda çıkmaya başlamadı daha şimdiden böyleysek sonra nolucaz ya
Hediyen karnımda, senden çok güzel babişko olur, yeni sezonda baba, gibi şeyler yazabilirsin çevremden gördüklerimi yazayım dedimBu arkadaşımın ki ben tabi normal pasta anca alabildin not kağıdına yazıcam da aklına farklı bi söz gelen varsa güzel olur.
Evet banada 21. haftadan itibaren yönlendiricem sizi dediBeni de şehir dışında (memleketimiz Eskişehir'de) başka bir doktora yönlendirdi detaylı için 22. Haftada gidersiniz şimdiden randevu alın dedi
Canım ben Koşuyolu Medipole gidiyorum yani fiyat İstanbul özel hastaneler gibi 1250 muayenemArkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu
Hayır devlette baba alinmiyor ne doğuma nede doktorun yanınaBilmiyorum canım bilen varsa yazsın
İstanbuldada çok pahalı detaylo usgHayır devlette baba alinmiyor ne doğuma nede doktorun yanına
Ben bunun neden olduğunu hiç anlamıyorum yaHayır devlette baba alinmiyor ne doğuma nede doktorun yanına
Sanki kendimiz yapıyoruz bebişi hey allahımBen bunun neden olduğunu hiç anlamıyorum ya
Yaa ne guzel masallah kac haftaliksinizzBen iyice bebeği hissetmeye başladım pıtır pıtır karnım iki üç günden beri çok net anlamaya başladım
Hic komik olmaz cok guzel olur benceeeKızlar yardımınıza ihtiyacım var yineYarın eşimin doğum günü ben bugünden pastasını alıp buzdolabına sakladım gece kutlucam ama pastanın üzerine ne yazıcağımı bulamadım babayla ilgili bişey yazsam komik mi olur hani daha doğmadı falan diye Önerilere açığımmm