2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ayyy kızlar böyle cinsiyetler belli oldukça aklıma doğum geliyor o zamanlar geldiğinde de hepimiz tek tek yazacağız ağız tadıyla inşallah 🥹😊
O kadar korku sarmaya başladı ki içimi, etraftan sezeryan olan arkadaşlar da gözümü baya korkuttu kesik dikiş sevmiyorum zaten inşallah normal dogum yaparım hayırlısı tabi😏

Yaa benim 3 hafta üstü düzeltme yapmıyor kendisi bakıyor şu kadarlık diyor ama bana tarih söylemiyor 🤦
Devlet hastanesine mi gidiyorsun. Bide düzeltme yapılan arkadaşlarda genelde detaylı zamanı falan yapmıslardı doktorları. Benimki her kontrolde 1 hafta ondeydi oyle dogurdum. Normal karsılıyorlar ama 3 hafta onemli aslında. Belki daha kucuk diyedir. Cünkü mesela crl olcümleri artık bitiyor fl baslıyor o haftalara geldik bu haftadan sonra yapılıyordur belki

Ben iyice bebeği hissetmeye başladım pıtır pıtır karnım iki üç günden beri çok net anlamaya başladım 😍
Bende hissediyorum doktorum normal olduğunu kaydığında yer değiştirdiğinde anlık olarak hissedeceğimiz 2 3 haftaya da tekme ve net olarak anlayabileceğimi söyledi 🥰 detaylı ultrason sonrası gideceğiz. Özelde pahalı sizler nasıl yapıcaksınız kızlar?

Bende hissediyorum doktorum normal olduğunu kaydığında yer değiştirdiğinde anlık olarak hissedeceğimiz 2 3 haftaya da tekme ve net olarak anlayabileceğimi söyledi 🥰 detaylı ultrason sonrası gideceğiz. Özelde pahalı sizler nasıl yapıcaksınız kızlar?
Geçen sene detaylıyı 1500 yaptırmıştım dışarda bu sene bilmiyorum bu doktorum nereye sevk edecek firmadan firmaya ücret değişiyor

O kadar korku sarmaya başladı ki içimi, etraftan sezeryan olan arkadaşlar da gözümü baya korkuttu kesik dikiş sevmiyorum zaten inşallah normal dogum yaparım hayırlısı tabi😏
İnşallah ya bende eşimle otururken arada doğum geliyor aklıma ben bu çocuğu nasıl doğuracağım ya diye söyleniyorum yani nasıl isterse öyle geliyor çocuk diyorlar bakalım 😂

Ya ben de normal istiyorum ama onunla da ilgili korkunç şeyler söyleyenler var napcaz 😬😬

Arkadaşlar anadolu yakasında iyi bir doktor uygun orta halli bi hastane önerebilir misiniz? İyi bi kadın doğumcu 🙏🙏🙏

X