2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Hayırlısı olsun bakalım dogum tarihide doktora gore Ağustos son haftası ama ne olacak bilmiyorum hangi tarihe göre
Benim doktorum sen zayıf olduğum için haftası ileri çıkabilir dedi ilerleyen aylarda haftasını yakalar dedi USG ye göre 17 Eylül ama sata göre 26 Eylül sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil

Kızlar bugün dayanamayıp başka bir doktora gittim, dr bacak arasını gösterdi. Videoya çekmiştik, bu görüntüleri videodan çektim. Erkek dedi, erkek bebek bekleyenler sizin de böyle mi acaba?
Üc çizgi gibi duruyor sanki pek anlamıyorum ama ben kıza benzettim hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin

Teşekkür ederim yanıt için suan iyiyim canım basta ishal yaptı ama gecti. Doktora ulasamayınca eczaneyi arayıp sordum. Bisey olmaz dediler. Senin de dediğin gibi bi dahakine ben de öyle yapayım

Dünden beri karnımda seğirme gibi şeyler hissediyorum. Baloncuk patlıyo gibi sanki bebiş dimi bu
Büyük ihtimalle bebiş hareketi canım bnde aynı şeyi yaşıyorum dünden beri bazen daha sık ve net bazen belli belirsiz hissettiriyor kndini bağırsak hareketi falan değil yani

Kızlar karnimda bı şey çıktı çok kötü eglip kalkamıyorum yürürken bile çok acıyor napabilirim buna başına gelen var mı

Bende tabloda eksik kalan yerleri yazayim canım kalp atımını 7 +1 de duymuştuk cinsiyetimiz kız

Benim doktorum sen zayıf olduğum için haftası ileri çıkabilir dedi ilerleyen aylarda haftasını yakalar dedi USG ye göre 17 Eylül ama sata göre 26 Eylül sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil
Bende zayıfım ondan olsa diğer 2 çocuğum var onlarda öyle olması gerekmezmiydi ki kafam karıştı iyice ya sata göre 11eylul doğum tarihi ultrasona göre 24 25 Ağustos çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…