Pazartesi kontrole gideceğiz o zaman detaylı konuşurum. Bugün sabah bi kalktım sağ gözü ve çevresi kıpkırmızı olmuştu. Hala da öyle. Ne çekiyor çocuğum yaaaKuru çekmemek lazım bildiğim kadarıyla bi doktorunuza sorun isterseniz tahriş edebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi kontrole gideceğiz o zaman detaylı konuşurum. Bugün sabah bi kalktım sağ gözü ve çevresi kıpkırmızı olmuştu. Hala da öyle. Ne çekiyor çocuğum yaaaKuru çekmemek lazım bildiğim kadarıyla bi doktorunuza sorun isterseniz tahriş edebilir
Canım bebeklerde tıkanma tehlikeli bence, senin yerinde olsam kesin acile götürmüştüm. Orda daha iyi açıyorlar burnunu ve ciğerlerini dinlerler en azından.Pazartesi kontrole gideceğiz o zaman detaylı konuşurum. Bugün sabah bi kalktım sağ gözü ve çevresi kıpkırmızı olmuştu. Hala da öyle. Ne çekiyor çocuğum yaaa
Bence doktora git canım yatış bile verebilir benim ilk kızımda 1 aylikken hasta olmustu 3 gün yatırdı doktor. Ama onlar çok iyi bakıyor hemen toparlıyor evde biz öyle bakamıyoruz. Yazık bebek daha onlar evde vakit kaybetme bencePazartesi kontrole gideceğiz o zaman detaylı konuşurum. Bugün sabah bi kalktım sağ gözü ve çevresi kıpkırmızı olmuştu. Hala da öyle. Ne çekiyor çocuğum yaaa
Ben de öyle düşünüyorum ilk kızımda 10 gün bu kızımda 3 gün yattık. Hastanede sürekli kontrol halindeler, evde o kadar kontrol edemiyorsun.Bence doktora git canım yatış bile verebilir benim ilk kızımda 1 aylikken hasta olmustu 3 gün yatırdı doktor. Ama onlar çok iyi bakıyor hemen toparlıyor evde biz öyle bakamıyoruz. Yazık bebek daha onlar evde vakit kaybetme bence
Aynen canım çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah. Keşke çocuklar hiç hasta olmasaBen de öyle düşünüyorum ilk kızımda 10 gün bu kızımda 3 gün yattık. Hastanede sürekli kontrol halindeler, evde o kadar kontrol edemiyorsun.
Sağol canım, keşke ama bağışıklık kazanmaları içinde hastalanmaları gerekiyor. Evde okula giden çocuk olunca, hastalıklardan korunmak çok zorAynen canım çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah. Keşke çocuklar hiç hasta olmasa
Açıldıktan sonra 4 hafta canımKızlar mamanin kutusu açıldıktan sonra ne kadar kullanılabilir. İlk günler mama verdik yarisi duruyor kutunun atsam mi lazim olursa kullansam mi bilemedin
Benim kaynımın kalbi delik ve o şekilde 30 yaşına kadar geldi. Askeriyenin sınavlarına girdiğinde sağlık kontrolünde öğrenmiş. Düşün. Kapanmasa bile bir şey olmaz inşallah kendini üzme. Takibinde ol.Normalde oluyormuş doğduğunda delik ama kapanması lazımmış bu zamana ama bizimki kapanmamış bir tanesi ve boyutu da büyük dedi doktor 3 ay sonra Bi daha çağırdı düzenli takip edecek inşallah kapanır ya kapanma ihtimali yüzde 15 ama yüzde 75 de genelde kapanmıyor sizin çocuğunuza bağlı dedi zamanla göreceğiz rabbim onu korusun Bi evlat kaybettim 8.5 aylık bir tane daha kaybetmek istemiyorum
Ay ayni haftalar bizimde öyle olmuştu. Muhtemelen mama kaynaklı. Sapsimplex gaz damlası, çok ikinir kaka yapamazsa zeytinyağı kullandık. Damla düzenli kullanınca iyi geldi. Mamayı da kesmiştim bir süre ama kilo alımı azalmış, sarıligi duraklamis tekrar başladım. Masajda iyi geliyor. Bol bol oynat hareket ettir uyanıkken. Kvalidem öyle demişti bana. Cidden çocuk rahatlamıştı onların elinde top gibi yuvarlana yuvarlana.Kızlar bebişim yarın tam 5 haftalık olacak. İki gündür filan akşamları memede kavga ediyo memeyle kundaklayınca rahatlıyo. Bacaklarını kendine çekiyo acaba gaz sancısı var da ondan mı memede ağlıyor? Kiraz çekirdekli kemer sipariş ettim kullanan var mı?
Kız değil ama oğlum oldu. 2 farklı antibiyotik kullandı. Hastanede yattık bir hafta.kızlar bebeği kız olup idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? antibiyotik mi veriyorlar bebeklere ?
Ya bende az önce yaşadım bunu. Akşam zorlanmıştım gece kan geldi. Çok moralim bozuldu. Benim dikişlerden gelmiş galiba. Makati sildim bir şey yoktu. Neden böyle oluyor ya çok moralim bozuldu benim.Kızlar büyük tuvaletinize çıkarken zorlanan kan geleb var mı doğum yaptıgımdan beri ıkınarak canım acıyarak zorla tuvaletimi yapıyorum
4 hafta ömrü var. At bence. Risk almamak lazım bunlar küçük.Kızlar mamanin kutusu açıldıktan sonra ne kadar kullanılabilir. İlk günler mama verdik yarisi duruyor kutunun atsam mi lazim olursa kullansam mi bilemedin
Bana kardeşim elektrikli verdi onu sevmedi manueli daha çok sevdi duyduğum kadarıyla bir çok çocuk elektrikli sevmiyorKızlar anakucagı kullanıyor musunuz,? Kasım indirimlerinde almak istiyorum bir tane. Sizce ne alayım? Çok seçenek var. Elektrikli ve manueller var. Siz ne önerirsiniz.?
Öyle canim. Bugün nasıl bebeginSağol canım, keşke ama bağışıklık kazanmaları içinde hastalanmaları gerekiyor. Evde okula giden çocuk olunca, hastalıklardan korunmak çok zor
Açıldıktan sonra 4 hafta canım
Tamam kızlar sağolun atıyım o zamanBenim kaynımın kalbi delik ve o şekilde 30 yaşına kadar geldi. Askeriyenin sınavlarına girdiğinde sağlık kontrolünde öğrenmiş. Düşün. Kapanmasa bile bir şey olmaz inşallah kendini üzme. Takibinde ol.
Ay ayni haftalar bizimde öyle olmuştu. Muhtemelen mama kaynaklı. Sapsimplex gaz damlası, çok ikinir kaka yapamazsa zeytinyağı kullandık. Damla düzenli kullanınca iyi geldi. Mamayı da kesmiştim bir süre ama kilo alımı azalmış, sarıligi duraklamis tekrar başladım. Masajda iyi geliyor. Bol bol oynat hareket ettir uyanıkken. Kvalidem öyle demişti bana. Cidden çocuk rahatlamıştı onların elinde top gibi yuvarlana yuvarlana.
Kız değil ama oğlum oldu. 2 farklı antibiyotik kullandı. Hastanede yattık bir hafta.
Ya bende az önce yaşadım bunu. Akşam zorlanmıştım gece kan geldi. Çok moralim bozuldu. Benim dikişlerden gelmiş galiba. Makati sildim bir şey yoktu. Neden böyle oluyor ya çok moralim bozuldu benim.
4 hafta ömrü var. At bence. Risk almamak lazım bunlar küçük.
Eşim "elektrijliler çok afilli, elektrikli alalım" dedi diyr elektrikli aldım umarım pişman olmayız. Zaten aynı fiyatlar hep.Bana kardeşim elektrikli verdi onu sevmedi manueli daha çok sevdi duyduğum kadarıyla bir çok çocuk elektrikli sevmiyor
Canım iyileştik biz çok şükür, 2 hafta önce yattık 3 gün bir hafta da evde devam ettik hava vermeye, ciğeri temizlendi şükürÖyle canim. Bugün nasıl bebegin
Elektrikliyi iptal mi etsemBana kardeşim elektrikli verdi onu sevmedi manueli daha çok sevdi duyduğum kadarıyla bir çok çocuk elektrikli sevmiyor
Allah Allah doktora gidin bence artık ya fotoğrafini falan çek ama pipisini, videosunu VS. Doktora gösterirsinKızlar bebeğimin pipisini atsam anlar mısınız acaba? Etrafı kanamış kurumuş pipisinin ucunun altı da ağladıkça kanıyor. Sinirlerim bozuldu ağlamamak için zor duruyorum çok ağlıyo
Bence de doktora gidin mutlaka içiniz rahat etsinKızlar bebeğimin pipisini atsam anlar mısınız acaba? Etrafı kanamış kurumuş pipisinin ucunun altı da ağladıkça kanıyor. Sinirlerim bozuldu ağlamamak için zor duruyorum çok ağlıyo