Çok geçmiş olsun canım benim İkiniz de iyisiniz inşallahKızlar sabah 5 ten beri hastanedeydim besin zehirlenmesi yaşıyorum ve hamile olduğum için hiçbir ilaç yapmıyorlar neyden zehirlendim onu da anlamadım akşam kap dondurma almıştık ondan sonra eşim de de bende de bi karın ağrısı ishal kusma mahvolduk evde bozuk bişey yok dondurmadan şüpheleniyorum geceden beri istifra etmekten mahvoldum
Siyah çıkmış net göremedim
Ah çok geçmiş olsunKızlar sabah 5 ten beri hastanedeydim besin zehirlenmesi yaşıyorum ve hamile olduğum için hiçbir ilaç yapmıyorlar neyden zehirlendim onu da anlamadım akşam kap dondurma almıştık ondan sonra eşim de de bende de bi karın ağrısı ishal kusma mahvolduk evde bozuk bişey yok dondurmadan şüpheleniyorum geceden beri istifra etmekten mahvoldum
İyiyiz çok şükür bebeğe de baktılar zaten iyi o da sağolasınÇok geçmiş olsun canım benim İkiniz de iyisiniz inşallah
Geçmiş olsun yemekte et tavuk vb. yemediyseniz dondurmadan olmuş olabilirKızlar sabah 5 ten beri hastanedeydim besin zehirlenmesi yaşıyorum ve hamile olduğum için hiçbir ilaç yapmıyorlar neyden zehirlendim onu da anlamadım akşam kap dondurma almıştık ondan sonra eşim de de bende de bi karın ağrısı ishal kusma mahvolduk evde bozuk bişey yok dondurmadan şüpheleniyorum geceden beri istifra etmekten mahvoldum
Çok geçmiş olsun hayatımİyiyiz çok şükür bebeğe de baktılar zaten iyi o da sağolasın
Ne düşünüyorsun canım6 YA DA 7 haftalık var mı ben ordan anlıyorum
Kız benceNe düşünüyorsun canım
Ay hadi inşallllaaaaaaahhhh çin rus hepsinde erkek çıkıyorKız bence
20. Haftada dineleyebileceklerini söylemişti bana buradaki ebe bn ilk kez dinleyeceğim bakalım kanı ne için vereceksinKızlar ya ben şimdi yarın saglık ocağına gidicem artık erteleyemiyorum kaç haftadır. Kan vereceğim zamana denk getiriyim die bekledim. Gecen yıl kaçta yaptıklarını unuttum. Doppler dinlemeyi kaçıncı haftada yapıyorlardı.
Doktor muaynesinde istiyor ya. Ben o kanları saglık ocagında veriyorum genelde20. Haftada dineleyebileceklerini söylemişti bana buradaki ebe bn ilk kez dinleyeceğim bakalım kanı ne için vereceksin
Yemedik sadece dondurma işte farklı olarakGeçmiş olsun yemekte et tavuk vb. yemediyseniz dondurmadan olmuş olabilir
Cok geçmiş olsun canım. Şanssızlıklar seni bırakmıyor sanki, sonuçları güzel olsun inşallah. Daha iyi misin şimdiKızlar sabah 5 ten beri hastanedeydim besin zehirlenmesi yaşıyorum ve hamile olduğum için hiçbir ilaç yapmıyorlar neyden zehirlendim onu da anlamadım akşam kap dondurma almıştık ondan sonra eşim de de bende de bi karın ağrısı ishal kusma mahvolduk evde bozuk bişey yok dondurmadan şüpheleniyorum geceden beri istifra etmekten mahvoldum
Merhaba canim. Hoşgeldin , amin inşallah.. bende ufak bı kanama oldu 12. Haftada ama iki günde geçti sildikce lekelenme şeklinde oldu. Ama o kasık ağrısı , batmalar hamileliğin başından beri var bende. Bende sordum doktora normal dediMerhaba sevgili eylül annelerinasipse bende eylül annesi olacağım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım miniklerimizi Kanama geçiren annelere bir sorum olacaktı 12 haftalıkken kanama başladı pembemsi ve akıntıdan daha fazla. 13 haftalıkken boşalırcasına olacak şekilde yoğun kanama da iğne ile durduruldu kanama 1 hafta içerisinde fakat ayakta biraz kalınca kasık ve alt karında batmalar krampsı ağrılar oluyor salı doktora gittik cuma kontrole gideceğiz doktor normal karşılıyor. Acaba herkes böyle mi oluyor yoksa hamilelik normali mi?
Carte dor gibi markalı bi dondurma mıydı yoksa açık markasız mı almıştınızYemedik sadece dondurma işte farklı olarak
Bazen dondurmaları sevkiyattan sonra dolaba koyana kadar reyonun dışında bekletiyorlar, eriyip tekrar donunca bozulmuş oluyor. Öyle bir dondurmaya denk gelmiş olabilirsin. İnşallah hemen atlatırsın canım geçmiş olsun.Yemedik sadece dondurma işte farklı olarak
Oh çok şükür canım benimİyiyiz çok şükür bebeğe de baktılar zaten iyi o da sağolasın