2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Hangi marka canım.onların 22 den önce kalp atışını almadığını okumuştum
Benimkisi ilk aldım duyamadım sandım. Sonra duymaya başladım. Kendi kalp atışı mız da kasıktan duyuluyor. Ama bebeğin ki bizim gibi değil daha hızlı dört nala koşan at gibi duyuluyor çok net. 15. Haftamda yım. Ben

Kızlar doktordan geliyorum sata göre 16+5haftalik ultrasona göre 19+2 haftalık artık olasılıklara mahal vermeden kesinlikle kızım oluyor Mergül Şifa geliyor listeye ekleyebilirsiniz :KK25:
Benim de en sevdiğim isim. Kız olsa idi şifa koyacaktım

Benimkisi ilk aldım duyamadım sandım. Sonra duymaya başladım. Kendi kalp atışı mız da kasıktan duyuluyor. Ama bebeğin ki bizim gibi değil daha hızlı dört nala koşan at gibi duyuluyor çok net. 15. Haftamda yım. Ben
Ben de 15yetim canım ama korkuyorum zararı var mı diye

Kızlar doktordan geliyorum sata göre 16+5haftalik ultrasona göre 19+2 haftalık artık olasılıklara mahal vermeden kesinlikle kızım oluyor Mergül Şifa geliyor listeye ekleyebilirsiniz :KK25:
Canım sen de var mı bacak arası fotoğraf bi umut benimkiyle kıyas edeyim

Eklentiler

• Screenshot_20240401_170250_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20240401_170250_com.android.gallery3d.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 60
Duyuyorum ben canım valla çok net. Tam kasıktan duyuluyor. Ben çok stresliyim bu hamilelikte yoğun kanamalar yaşadım alayım dursun dedim. Sürekli doktora gideceğime alayım dedim. Ama bu sefer de başka sebepler den yine doktora gidiyorum. Su gibi akıntı için gittim hem mantar hem idrar yolları enfeksiyonu olmuşum

Duyuyorum ben canım valla çok net. Tam kasıktan duyuluyor. Ben çok stresliyim bu hamilelikte yoğun kanamalar yaşadım alayım dursun dedim. Sürekli doktora gideceğime alayım dedim. Ama bu sefer de başka sebepler den yine doktora gidiyorum. Su gibi akıntı için gittim hem mantar hem idrar yolları enfeksiyonu olmuşum
Ne kadardı canım

Nereden aldın acaba ben bulamadım ama, 🫠

Sata gore mi takip ediyosun ultrasona göre mi takip ediyosun benimki de öyle 14+2 de gittim bı hafta 10 gün falan önde çıktı
Doktor ultrasona göre takip ediyor . Sata göre de ben ediyorum benim taaa ilk haftalardan beri böyle önde hatta 9 haftalıkken gittiğimde kız demişti o zamanda 13 haftaya yakın çıkmıştı ama ben 9 haftalığım nasıl olur diyimce sat ı yanlış biliyorsun dedi

Talii etiket yapamadım bana ultrason vajinal olduğu için erkek demiştin canım tutmadı 🤦 karından ise eğer kız demiştin vajinalde erkek demiştin

Bu baş ağrısını ne yapıcam ben ya herr gün başım ağrıyor. Bugün 3 parol içtim başıma patates bağladım yattım bana mısın demiyor😑😑

Kızlar sabah 5 ten beri hastanedeydim besin zehirlenmesi yaşıyorum ve hamile olduğum için hiçbir ilaç yapmıyorlar neyden zehirlendim onu da anlamadım akşam kap dondurma almıştık ondan sonra eşim de de bende de bi karın ağrısı ishal kusma mahvolduk evde bozuk bişey yok dondurmadan şüpheleniyorum geceden beri istifra etmekten mahvoldum 😞

Kızlar sabah 5 ten beri hastanedeydim besin zehirlenmesi yaşıyorum ve hamile olduğum için hiçbir ilaç yapmıyorlar neyden zehirlendim onu da anlamadım akşam kap dondurma almıştık ondan sonra eşim de de bende de bi karın ağrısı ishal kusma mahvolduk evde bozuk bişey yok dondurmadan şüpheleniyorum geceden beri istifra etmekten mahvoldum 😞
Çok geçmiş olsun canım 😔 Hamile olunca maksimum parol verebiliyorlar hiçbişey yapamıyorlar. Miden kaldırırsa yoğurt ye istersen, zehirlenmeye iyi gelir

Çok geçmiş olsun canım 😔 Hamile olunca maksimum parol verebiliyorlar hiçbişey yapamıyorlar. Miden kaldırırsa yoğurt ye istersen, zehirlenmeye iyi gelir
Bi parol yaptılar dinleniyorum işte bir sürü kan tahlili idrar tahlili halim kalmadı eve git zaten bişey yapamıyoruz dediler geldik eve kendi doktorum da şansıma izne çıkıyormuş yarına çektiler randevumu normalde cuma günüydü doktora söylerim iki gece yatırır bulantım rahatlar diyordum ama şidmi
Olmayacak sanırım direksiyon derslerim var bide bu hafta bugün gidemedim hakkım yandı 😞 şansıma da böyle bi zamana denk geldi ya 😢

X