2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Kızlar bugün dayanamayıp başka bir doktora gittim, dr bacak arasını gösterdi. Videoya çekmiştik, bu görüntüleri videodan çektim. Erkek dedi, erkek bebek bekleyenler sizin de böyle mi acaba?🙈

Eklentiler

• IMG_2931.jpeg
    IMG_2931.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_2933.png
    IMG_2933.png
    404,2 KB · Görüntüleme: 66
Bazen dondurmaları sevkiyattan sonra dolaba koyana kadar reyonun dışında bekletiyorlar, eriyip tekrar donunca bozulmuş oluyor. Öyle bir dondurmaya denk gelmiş olabilirsin. İnşallah hemen atlatırsın canım geçmiş olsun.
Sanırım öyle oldu ya uzun zamandır canım çekiyordu o da burnumdan geldi napalım sağol canım

Çok teşekkür ederim hoş buldum☺ sağlıkla alalım kucağımıza inşallah🤲🏻 peki gaz sancısı oluyor mu sende de çok gaz sancım oluyor söylemesi ayıptır o da etkiliyor belki krampsı ağrıları
-alıntı yapamamışım Ayla- Ayla-

Son düzenleme:
Kızlar bugün dayanamayıp başka bir doktora gittim, dr bacak arasını gösterdi. Videoya çekmiştik, bu görüntüleri videodan çektim. Erkek dedi, erkek bebek bekleyenler sizin de böyle mi acaba?🙈
Renkli kan akımına baktı mı? Kordon falan değilse erkeğe benzettim ben de.

Benim bacak arası tamamen boş 3 çizgi gördük dudakları da gösterdi doktor resmide böyle verdi ultrasonda daha net halini gördük

Algidanın Maraş usulü varya büyük kapta ondandı onu yedikten sonra başladı herşey tarihi de geçik değil ama anlamadım
Ayy deme 😅 bugün benim de canım aynı bundan çekti, kapta bulamadığım için kornetli aldım ama daha yemedim. Korktum şimdi 😬 Şimdi aklıma geldi çok soğuk soğuk yediysen mideni de üşütmüş olabilirsin canım. Nasıl oldun? Sabah daha kuru, mideni tutacak şeyler ye

İcimden erkek bebiş geçti canım hiç Bi şeyini göremiyorum his olrk dedm. Ama kafatası net o da kızı gösteriyor gbi cözemedm🥺
Tşk ederim canım 😘 Dr a gittim kız ddi
Tekrar usg sini atayım istersen🥰
Diğer arkadaşlarda önceden yorum yapmıştı etiketlemeyi bilmiyorum 🙈
Onlara da tekrardan tşk ediyorum 😘❣️

IMG_20240402_023703.jpg

Burda usg olarak 14 haftalıkdı
Hayalet gibi çıkmış ama🤭😂

Arkadaşlar bu bebişkolar sabah nereye kaçıyorlar ya da akşamları bu karınlar nasıl şişiyor. Sabah bir kalktım karnım 5 kilo almışım da azcık yağlanmıştan hallice 😂

Arkadaşlar bu bebişkolar sabah nereye kaçıyorlar ya da akşamları bu karınlar nasıl şişiyor. Sabah bir kalktım karnım 5 kilo almışım da azcık yağlanmıştan hallice 😂
Bebiş 13-14 cm boyunda bi de üstüne cenin pozisyonunda olunca iyice küçülüyor annesi😁 Benim karnım da öyle valla öğleden sonra kocaman oluyor 🤷😂

Bebiş 13-14 cm boyunda bi de üstüne cenin pozisyonunda olunca iyice küçülüyor annesi😁 Benim karnım da öyle valla öğleden sonra kocaman oluyor 🤷😂
Hahahah ya yicem bunları gerçekten o kadar minikler ve biz onların büyümesini o kadar hasretle bekliyoruz ki 🥹 hele bi hareketlensinler gör bak benim kızlar bu sanki bugün hareketlenmedi adlı anksiyetik şiirlerimi 😂

Hahahah ya yicem bunları gerçekten o kadar minikler ve biz onların büyümesini o kadar hasretle bekliyoruz ki 🥹 hele bi hareketlensinler gör bak benim kızlar bu sanki bugün hareketlenmedi adlı anksiyetik şiirlerimi 😂
Haha çok tatlısın canım 🌺 biz de öyle olacağız senden farklı değiliz😁 halimiz duman 😂

Doktor ultrasona göre takip ediyor . Sata göre de ben ediyorum benim taaa ilk haftalardan beri böyle önde hatta 9 haftalıkken gittiğimde kız demişti o zamanda 13 haftaya yakın çıkmıştı ama ben 9 haftalığım nasıl olur diyimce sat ı yanlış biliyorsun dedi
Anladım benim de her seferinde ilerde çıkıyor ama bilmiyorum nasıl takip edecegimi

X