- 6 Aralık 2021
- 1.922
- 2.301
evet ya herşey çok zor ilerliyor zaten zordu daha da zorlaşıyor şuan biraz daha iyiyim sağolasınCok geçmiş olsun canım. Şanssızlıklar seni bırakmıyor sanki, sonuçları güzel olsun inşallah. Daha iyi misin şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya herşey çok zor ilerliyor zaten zordu daha da zorlaşıyor şuan biraz daha iyiyim sağolasınCok geçmiş olsun canım. Şanssızlıklar seni bırakmıyor sanki, sonuçları güzel olsun inşallah. Daha iyi misin şimdi
Algidanın Maraş usulü varya büyük kapta ondandı onu yedikten sonra başladı herşey tarihi de geçik değil ama anlamadımCarte dor gibi markalı bi dondurma mıydı yoksa açık markasız mı almıştınız
Sanırım öyle oldu ya uzun zamandır canım çekiyordu o da burnumdan geldi napalım sağol canımBazen dondurmaları sevkiyattan sonra dolaba koyana kadar reyonun dışında bekletiyorlar, eriyip tekrar donunca bozulmuş oluyor. Öyle bir dondurmaya denk gelmiş olabilirsin. İnşallah hemen atlatırsın canım geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun... Allah korumuş gerçekten...evet ya herşey çok zor ilerliyor zaten zordu daha da zorlaşıyor şuan biraz daha iyiyim sağolasın
Renkli kan akımına baktı mı? Kordon falan değilse erkeğe benzettim ben de.Kızlar bugün dayanamayıp başka bir doktora gittim, dr bacak arasını gösterdi. Videoya çekmiştik, bu görüntüleri videodan çektim. Erkek dedi, erkek bebek bekleyenler sizin de böyle mi acaba?
Hayır, o şekilde bakmadı ve bakarken hiç sivri bir şey de görmedim. Bacak arası hep böyle. Kordon değil çünkü pipisi diye o yuvarlak şeyi gösterdi bana.Renkli kan akımına baktı mı? Kordon falan değilse erkeğe benzettim ben de.
Kıyamam kuzum benim çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimevet ya herşey çok zor ilerliyor zaten zordu daha da zorlaşıyor şuan biraz daha iyiyim sağolasın
Ayy deme bugün benim de canım aynı bundan çekti, kapta bulamadığım için kornetli aldım ama daha yemedim. Korktum şimdi Şimdi aklıma geldi çok soğuk soğuk yediysen mideni de üşütmüş olabilirsin canım. Nasıl oldun? Sabah daha kuru, mideni tutacak şeyler yeAlgidanın Maraş usulü varya büyük kapta ondandı onu yedikten sonra başladı herşey tarihi de geçik değil ama anlamadım
Tşk ederim canım Dr a gittim kız ddiİcimden erkek bebiş geçti canım hiç Bi şeyini göremiyorum his olrk dedm. Ama kafatası net o da kızı gösteriyor gbi cözemedm
Bebiş 13-14 cm boyunda bi de üstüne cenin pozisyonunda olunca iyice küçülüyor annesi Benim karnım da öyle valla öğleden sonra kocaman oluyorArkadaşlar bu bebişkolar sabah nereye kaçıyorlar ya da akşamları bu karınlar nasıl şişiyor. Sabah bir kalktım karnım 5 kilo almışım da azcık yağlanmıştan hallice
Hahahah ya yicem bunları gerçekten o kadar minikler ve biz onların büyümesini o kadar hasretle bekliyoruz ki hele bi hareketlensinler gör bak benim kızlar bu sanki bugün hareketlenmedi adlı anksiyetik şiirlerimiBebiş 13-14 cm boyunda bi de üstüne cenin pozisyonunda olunca iyice küçülüyor annesi Benim karnım da öyle valla öğleden sonra kocaman oluyor
Haha çok tatlısın canım biz de öyle olacağız senden farklı değiliz halimiz dumanHahahah ya yicem bunları gerçekten o kadar minikler ve biz onların büyümesini o kadar hasretle bekliyoruz ki hele bi hareketlensinler gör bak benim kızlar bu sanki bugün hareketlenmedi adlı anksiyetik şiirlerimi
İyi ki varsınız ananın halinden gerçekten analar anlıyorHaha çok tatlısın canım biz de öyle olacağız senden farklı değiliz halimiz duman
Anladım benim de her seferinde ilerde çıkıyor ama bilmiyorum nasıl takip edecegimiDoktor ultrasona göre takip ediyor . Sata göre de ben ediyorum benim taaa ilk haftalardan beri böyle önde hatta 9 haftalıkken gittiğimde kız demişti o zamanda 13 haftaya yakın çıkmıştı ama ben 9 haftalığım nasıl olur diyimce sat ı yanlış biliyorsun dedi
Bende de var bu durum doktor magnezyum kalsiyum yazdı onlarda pek işe yaramıyorBu baş ağrısını ne yapıcam ben ya herr gün başım ağrıyor. Bugün 3 parol içtim başıma patates bağladım yattım bana mısın demiyor
Hayırlısı olsun bakalım dogum tarihide doktora gore Ağustos son haftası ama ne olacak bilmiyorum hangi tarihe göreAnladım benim de her seferinde ilerde çıkıyor ama bilmiyorum nasıl takip edecegimi