Hayır yürüyüş yapmamıza da imkan kalmayacak hava cehennem ateşi gibi yanarsa bizde yanarızOzman ne olucak biliyormusun elfatiha olacak
Yanani görür Allah derlerHayır yürüyüş yapmamıza da imkan kalmayacak hava cehennem ateşi gibi yanarsa bizde yanarızEvden çalışıyorum çatı katına kurdum ofisimi camlar açık yine yanıyor içerisi kapatıyorum yine yanıyor valla daha nisan başı böyleyse temmuz ağustos bittik
Görür inşallah ❤Yanani görür Allah derler
Bizde bugün 16 haftalık olduk tam olarak anlattığın gibi şeyler yaşıyorum sabhtan beri demk ki bu bebiş hareketi artık yavaş yavaş daha da net olarak hissedeceğiz ilerleyen haftalarda senin kaç haftalık şu andaBen çok net hissediyorum hareketlerini artık 1 haftayı geçkin ilk başta böyle pıt pıt içerde dokunma hissi gibi geliyor sanki baloncuk patlar gibi seyirme gibi hissedebilirsiniz şimdi daha güçlendi galiba daha güçlü hissediyorum vurma gibi oldu hatta eşim bile eliyle hissediyor vurduğunu. Yorulduğunuzda yürüdüğünüz de vs hareket etmeyebilir benim genelde akşam saatlerinde başlıyor 15 20 dk kadar devam edip duruyor
Midene baskı yapıyor18.Haftama girdim belirtiler bitiyor derkenmide ekşimesi başladı bu niye oluyor şimdiii
canım çok büyük ihtimal benim oğluşumun ismi de Göktürk olacak, biz çok seviyoruz
6 YA DA 7 haftalık var mı ben ordan anlıyorumEki Görüntüle 3409820 12 Haftalık
evet canımm ama ben oğluşuma 2.bir isim de koyacağım :)Aaa süper oğluşumun adaşı olacak
Ay doğru diyorsun Nar kadar olmuşuz artık nefesim bile zorlanmaya başladııMidene baskı yapıyor
Mete ismine de yükseliyorum hiç niyetim. Yoktu ama Göktürk mete de düşünebilirim. Tek Göktürk diye düşünmüştüm sen böyle diyince direk. Aklıma Göktürk mete geldi soy isim. De yiğitevet canımm ama ben oğluşuma 2.bir isim de koyacağım :)
Mete ismine de yükseliyorum hiç niyetim. Yoktu ama Göktürk mete de düşünebilirim. Tek Göktürk diye düşünmüştüm sen böyle diyince direk. Aklıma Göktürk mete geldi soy isim. De yiğit
Kızlar bu konuda çok farklı görüşler var ama bende çok evhamlı olduğum için. Ve kanamalı bir hamilelik geçirdiğim için eve fetal doppler aldım. Kafama takılır sa dinliyorum rahatlıyorum. Geçen hafta yoğun kanama yaşadığımda kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim. Zararsız olduğuna dair belgeleri var benim aldığımınHareketleri hissetmeye başlayınca da bişey değişmiyor hanımlar kendi açımdan söylüyorum bebek azcık hareket etmedi mi bişey mi oldu diyip soluğu doktorda alıyordum ben
Hangi marka canım.onların 22 den önce kalp atışını almadığını okumuştumKızlar bu konuda çok farklı görüşler var ama bende çok evhamlı olduğum için. Ve kanamalı bir hamilelik geçirdiğim için eve fetal doppler aldım. Kafama takılır sa dinliyorum rahatlıyorum. Geçen hafta yoğun kanama yaşadığımda kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim. Zararsız olduğuna dair belgeleri var benim aldığımın
Sata göre 16+5 ultrasona göre 19+2Kaç haftalıksınız :)
Sata göre 16+5 ultrasona göre 19+2 haftalıkBizde bugün 16 haftalık olduk tam olarak anlattığın gibi şeyler yaşıyorum sabhtan beri demk ki bu bebiş hareketi artık yavaş yavaş daha da net olarak hissedeceğiz ilerleyen haftalarda senin kaç haftalık şu anda
Hayırlı olsun cnm bir kızımız daha olduKızlar doktordan geliyorum sata göre 16+5haftalik ultrasona göre 19+2 haftalık artık olasılıklara mahal vermeden kesinlikle kızım oluyor Mergül Şifa geliyor listeye ekleyebilirsiniz