2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Ozman ne olucak biliyormusun elfatiha olacak
Hayır yürüyüş yapmamıza da imkan kalmayacak hava cehennem ateşi gibi yanarsa bizde yanarız Evden çalışıyorum çatı katına kurdum ofisimi camlar açık yine yanıyor içerisi kapatıyorum yine yanıyor valla daha nisan başı böyleyse temmuz ağustos bittik

Yanani görür Allah derler

Bizde bugün 16 haftalık olduk tam olarak anlattığın gibi şeyler yaşıyorum sabhtan beri demk ki bu bebiş hareketi artık yavaş yavaş daha da net olarak hissedeceğiz ilerleyen haftalarda senin kaç haftalık şu anda

18.Haftama girdim belirtiler bitiyor derkenmide ekşimesi başladı bu niye oluyor şimdiii

Kızlar su gibi akıntınız varmı 15. Haftada. Korktum doktora geldim çok korkuyorum yine. Bebeğin suyu mu diye bi korku geldi kendimi doktora attım. Dünden beri fark ettim. Bazen beyaz peynirimsi akıntı şeklinde ama sulu.

evet canımm ama ben oğluşuma 2.bir isim de koyacağım :)
Mete ismine de yükseliyorum hiç niyetim. Yoktu ama Göktürk mete de düşünebilirim. Tek Göktürk diye düşünmüştüm sen böyle diyince direk. Aklıma Göktürk mete geldi soy isim. De yiğit

Mete ismine de yükseliyorum hiç niyetim. Yoktu ama Göktürk mete de düşünebilirim. Tek Göktürk diye düşünmüştüm sen böyle diyince direk. Aklıma Göktürk mete geldi soy isim. De yiğit

ben kız erkek fark etmeksizin çift ismi savunuyorum açıkçası canım çünkü hem örnek veriyorum Göktürk Yiğit diye belki 1000 kişi varsa, Göktürk Mete Yiğit diye çok daha az kişi var sonuçta daha özel geliyor. hem de çocuğa bi seçme hakkı olsun, büyüynce hangisini daha çok severse o ismini kullansın :) bence güzel oldu seninki de böyle.

Hareketleri hissetmeye başlayınca da bişey değişmiyor hanımlar kendi açımdan söylüyorum bebek azcık hareket etmedi mi bişey mi oldu diyip soluğu doktorda alıyordum ben
Kızlar bu konuda çok farklı görüşler var ama bende çok evhamlı olduğum için. Ve kanamalı bir hamilelik geçirdiğim için eve fetal doppler aldım. Kafama takılır sa dinliyorum rahatlıyorum. Geçen hafta yoğun kanama yaşadığımda kalp atışını duyana kadar öldüm öldüm dirildim. Zararsız olduğuna dair belgeleri var benim aldığımın

Hangi marka canım.onların 22 den önce kalp atışını almadığını okumuştum

Sata göre 16+5 ultrasona göre 19+2 haftalık

Kızlar doktordan geliyorum sata göre 16+5haftalik ultrasona göre 19+2 haftalık artık olasılıklara mahal vermeden kesinlikle kızım oluyor Mergül Şifa geliyor listeye ekleyebilirsiniz
Hayırlı olsun cnm bir kızımız daha oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…