2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Bende öyle düşünüyorum ya hareketini hissetmek nimet gibi olacak bana da sürekli bişey oldu Allah korusun kaygısı da gidecek
Ay evet yaa surekli kötü kötü seyler aklima geliyor internette de okudukca daha da korkutuyorum kendimi en ufak seyde acaba bisey mi oldu diyorum. Hareketlerini hissetmeye baslasam da rahatlasam

Ay evet yaa surekli kötü kötü seyler aklima geliyor internette de okudukca daha da korkutuyorum kendimi en ufak seyde acaba bisey mi oldu diyorum. Hareketlerini hissetmeye baslasam da rahatlasam
Hareketleri hissetmeye başlayınca da bişey değişmiyor hanımlar kendi açımdan söylüyorum bebek azcık hareket etmedi mi bişey mi oldu diyip soluğu doktorda alıyordum ben

Hareketleri hissetmeye başlayınca da bişey değişmiyor hanımlar kendi açımdan söylüyorum bebek azcık hareket etmedi mi bişey mi oldu diyip soluğu doktorda alıyordum ben
Ben de cok panigimdir evhamliyimdir en ufak seyde surekli aklima kotu kotu seyler geliyor

Ben de cok panigimdir evhamliyimdir en ufak seyde surekli aklima kotu kotu seyler geliyor
Yapacak birşey yok dua etmekten başka nasipleri varsa gelecekler dünyaya nasipleri yoksa gidecekler takdiri ilahi ne kadar üstüne düşsen de olacak olan oluyor o yüzden çok da düşünme takma olumlu ol ki herşey güzel olsun

Çoook haklisinn

Bebeğin hareketini hissedenler tanımlayacak olursa nasıl tanımlar benim ilk gebeliğim 18 haftalığım bir şeyler oluyorsa da sanırım ben anlamıyorum

Ayyy süpersin darısı başıma mı diyim ne diyim nasıl dizginliyorsun ya kendiniii benim de online diyetisyenim var ama hiç uygulamadığım için almıyorjm liste şuan
Valla tek değiliz kuzu bu bilinci oturt ben bir karikatür görmüştüm bebeğin kordonundan cips kola çikolata falan geçiyor onu görünce dedim ben napıyorum yazık yavruma o beni gazladı

Bebeğin hareketini hissedenler tanımlayacak olursa nasıl tanımlar benim ilk gebeliğim 18 haftalığım bir şeyler oluyorsa da sanırım ben anlamıyorum
Kuzum bende 18 haftama girmek üzereyim 2 kere hissettim şans eseri bir eşim severken vurdu geçti ama eli orada olmasa anlamazdık bide biraz önce hissettim böyle karnımın içinde birşey oynadı bağırsak hareketi yada gaz gibi değildi farklıydı ama ben psikopatım elim hep orada o yüzden hissetmiş olabilirim

Kızlar merhaba 18.haftata girdim kabızlık sonucu magnesie calsinee kullandım ama bir ölçek kullanılması gerekirken ben onu içinden cıkan büyük ölçek sanıyordum. Meger diğer ucundaki sap görünümlü şeymiş benim gibi böyle yanılıp kullnan oldu mu bebegime bisey olur mu

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar ya da korunmak isteyenler bu cranberry'nin takviye versiyonları da var. Hergün yemekte ya da ürünü bulmakta zorlananlar doktorlarına danışarak takviyesini kullanabilirler, bir öneri :)

Merhaba canım aynı haftayız. Aynı sorundan dolayı bana da doktorum bu ilacı verdi. Ben söylediği şekilde kullandım ilk etapta mucizeler yaratmadı bende. Sonra ben dozu arttırdım o zaman tam anlamıyla beni rahatlattı bir kereliğine mahsus ishal yaptı gün boyu devam etmedi. O yüzden korkma bol bol su iç sadece. Zaten 1 ölçek dozu döküp dene eğer fayda etmezse arttır demişti bende 4e çıkardım öyle bu etkiyi gördüm. Sanırım büyük taraf 6 falan bi dahakine diğer küçük tarafı kullanıp denersin. Ama seni çok kötü de yaparsa doktoruna danış mutlaka suan nasılsın?

Ben çok net hissediyorum hareketlerini artık 1 haftayı geçkin ilk başta böyle pıt pıt içerde dokunma hissi gibi geliyor sanki baloncuk patlar gibi seyirme gibi hissedebilirsiniz şimdi daha güçlendi galiba daha güçlü hissediyorum vurma gibi oldu hatta eşim bile eliyle hissediyor vurduğunu. Yorulduğunuzda yürüdüğünüz de vs hareket etmeyebilir benim genelde akşam saatlerinde başlıyor 15 20 dk kadar devam edip duruyor

Kaç haftalıksınız :)

canım çok büyük ihtimal benim oğluşumun ismi de Göktürk olacak, biz çok seviyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…