2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Bide bi gün yediği yemeği diğer gün istemiyor beyefendi geçen kuru fasulye pilav yaptım biraz bol yaptım bi kaç gün idare eder diye aman aman benim adam başladı söylenmeye zehirlicen bizi diyor
Hahahah Allah'tan benim ki yok başımda oda geçen gün mercimek çorbası istemişti yola gitmeden bende ezo var iç dedim ben sana mercimek istiyorum ezo hazır ben onu yemem dedi sonra mecbur kaldı yedi dün soruyor ne yaptın çorba die mercimek diyince vay pijjj diyor bana ben isterim yapmaz ama oğluna yedirmek için yapıyorsun diyor eeee o benim kanım dedim sanada anan yapsın dedim gülüyor

Sende azcık yiyince doygunluk hissi oluyor mu ya azcık yiyorum patlıcak gibi oluyorum kalkıyorum sofradan
Yok valla ben oturunca yarım ekmeği yiyorum kavaltida akşam fazla yemiyorum hiç hazimsizlik kabızlık çekmedim şuana kadar

Yok valla ben oturunca yarım ekmeği yiyorum kavaltida akşam fazla yemiyorum hiç hazimsizlik kabızlık çekmedim şuana kadar
Maşallah canım bende de lavabo sorunu yok işte bulantı sadece yakamı bırakmadı ama azalıyor gibi akşamları fazla yok ama sabahtan ikindiye kadar beni benden alıyor

Kızlar böyle her an adet sökülecek gii ağrım var sürekli wcdeyim bakıyorum kahverengi akıntım zaten 2 aydır hiç gitmedi.Niye böyle sancı var anlamıyorum

Bebegimizin hareketlerini ne zaman hissetmeye baslayacagizz, en ufak agrida sancida acaba bir sey mi oldu gerginligim korkum hic bitmiyor. Hareketlerini hissetsek de icimiz rahat etse
Bende öyle düşünüyorum ya hareketini hissetmek nimet gibi olacak bana da sürekli bişey oldu Allah korusun kaygısı da gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…