- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Aynen meraktan zaten benimki de çıktı diyebilirizBenimki çıktı cnö çin takviminde ilk oğlumda da çıkmıştı.Arkadaşlarıma da yaptım bi kaç defa hepside doğru çıktıYine de işte Allah bilir bizimki merak
Bana kalsa bana bi çorba yeter de benim adam biraz fazla obur yemeyi seviyorOrası öyle her akşam dışarıda olmuyor ben ıspanak yaptım çocuklarla tek olunca yanına salata derken yeter bize fazla yemiyolar zaten
Köfteyi ben yiyemiyorum ki bide kızartırken mide bulantısından mahvoluyorum bi kere yaptım bi daha töbeCanım eşinle köfte falan yapıp buzluğa atarsanız sonrasında sana çok kolay olur. Benim kurtarıcım buzluktaki köfte
Sanki bu, şuan obur degilizBana kalsa bana bi çorba yeter de benim adam biraz fazla obur yemeyi seviyor
Aynen canım doğum yaklaşınca bizim için kolaylık oluyor doğumdan sonradaKizlar doguma dogru kofteleri mantıları buzluga döseyelim hakikaten
Buzluktakiler bizi kurtaracak İnan ki bir iki ay kala doldurmak lazım baya biKizlar doguma dogru kofteleri mantıları buzluga döseyelim hakikaten
Bide bi gün yediği yemeği diğer gün istemiyor beyefendi geçen kuru fasulye pilav yaptım biraz bol yaptım bi kaç gün idare eder diye aman aman benim adam başladı söylenmeyeSanki bu, şuan obur degiliz
Hahahah Allah'tan benim ki yok başımda oda geçen gün mercimek çorbası istemişti yola gitmeden bende ezo var iç dedim ben sana mercimek istiyorum ezo hazır ben onu yemem dedi sonra mecbur kaldı yedi dün soruyor ne yaptın çorba die mercimek diyince vay pijjj diyor bana ben isterim yapmaz ama oğluna yedirmek için yapıyorsun diyor eeee o benim kanım dedim sanada anan yapsın dedim gülüyorBide bi gün yediği yemeği diğer gün istemiyor beyefendi geçen kuru fasulye pilav yaptım biraz bol yaptım bi kaç gün idare eder diye aman aman benim adam başladı söylenmeyezehirlicen bizi diyor
Ozmanda ne koyucagimizi şaşırıyoruz desem yeridirBuzluktakiler bizi kurtaracak İnan ki bir iki ay kala doldurmak lazım baya bi
Sende azcık yiyince doygunluk hissi oluyor mu ya azcık yiyorum patlıcak gibi oluyorum kalkıyorum sofradanOzmanda ne koyucagimizi şaşırıyoruz desem yeridir
Yok valla ben oturunca yarım ekmeği yiyorum kavaltida akşam fazla yemiyorumSende azcık yiyince doygunluk hissi oluyor mu ya azcık yiyorum patlıcak gibi oluyorum kalkıyorum sofradan
Maşallah canım bende de lavabo sorunu yok işte bulantı sadece yakamı bırakmadıYok valla ben oturunca yarım ekmeği yiyorum kavaltida akşam fazla yemiyorumhiç hazimsizlik kabızlık çekmedim şuana kadar
Canım adet dönemin mi benim adet dönemlerinde ağrım fazla oluyorKızlar böyle her an adet sökülecek gii ağrım var sürekli wcdeyim bakıyorum kahverengi akıntım zaten 2 aydır hiç gitmedi.Niye böyle sancı var anlamıyorum
Canım sürekli oluyor aslında ama bugün fazla oldu zaten 2 aydır uzanıyorum kanama hep var yataktan pek çıkmıyorum bu nerden çıktı bilmiyorumCanım adet dönemin mi benim adet dönemlerinde ağrım fazla oluyor
Bende öyle düşünüyorum ya hareketini hissetmek nimet gibi olacak bana daBebegimizin hareketlerini ne zaman hissetmeye baslayacagizz, en ufak agrida sancida acaba bir sey mi oldu gerginligim korkum hic bitmiyor. Hareketlerini hissetsek de icimiz rahat etse