Ay canım ne takıyorsun ya bana da geçen hamileliğimde sürekli laf yapıyorlardı sen hiç hamile değil gibisin bunun neresi doğurcak diyip duruyorlardı bilmiyorum iç karnım geniş heralde benim fazla belli olmuyor insan üzülüyor ama boşver yani hiç sallama önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi ve hamileliğinin sağlıklı geçmesiİnşallah sabah kv bin bı akrabası gelmiş bu dogururda bende görürüm su haline bak diyo karıda yok diyo
O neymiş acaba önemli olan göbeğim çıkması degilki bebeğin kilolu olması cnmİnşallah sabah kv bin bı akrabası gelmiş bu dogururda bende görürüm su haline bak diyo karıda yok diyo
Canım kendin tartın yoksa edin mutlaka bence de 80 değilsin yani ben 70’im senden kilolu duruyorumBeni görseniz 80 kilo der misiniz? Doktorun tartısı bozuk bence ya ben en son kasım ayında 68 kiloydum bu kadar kiloyu nereme aldım ben
Sen nasıl 80 kilosun laBeni görseniz 80 kilo der misiniz? Doktorun tartısı bozuk bence ya ben en son kasım ayında 68 kiloydum bu kadar kiloyu nereme aldım ben
sağol canım içime su serptin, öyle yapayım en iyisiKanaman yoksa endişelenme canım. Rahim büyüyüp baskı yapıyor olabilir, magnezyum eksikliğinden kaynaklı kas ağrısı olabilir. Biraz izle istersen, geçmezse bi doktoruna danışırsın
Ayyy süpersinBen de 68’le başladım 72’ye kadar çıktım sonra diyetisyene başladım an itibariyle 70 çıktım az önce
Ben kendim ve yengem ve ablam için yapmıştö hepsi erkek hepsi tuttuKızlar merhaba, şu an 13+4’teyim. Tahmini doğum tarihi 2 Ekim gibi görünüyor ancak sezaryen düşündüğüm için Eylül annesi olabilirimCinsiyeti belli olan bebiş annelerine bir şey sormak istiyorum Çin takvimini daha önceden hiç duydunuz muuu, eğer duyduysanız cinsiyetler uyuşuyor mu acabaaa çok merak ediyorum
Benim tuttu. Geçen bir doktor anket yapmıştı çin takvimine baktınız mı tuttu mu diye. Oy veren annelerin %68i tuttu demiş. Ben çok inanmıyorum zaten %50 ihtimal var tutma ihtimali yüksek ama işte insan merak ediyor bakıyorKızlar merhaba, şu an 13+4’teyim. Tahmini doğum tarihi 2 Ekim gibi görünüyor ancak sezaryen düşündüğüm için Eylül annesi olabilirimCinsiyeti belli olan bebiş annelerine bir şey sormak istiyorum Çin takvimini daha önceden hiç duydunuz muuu, eğer duyduysanız cinsiyetler uyuşuyor mu acabaaa çok merak ediyorum
Ben de anlayamadım kız en son gittiğimde 81 çıktım hemde geçen ay şok oldum. Yanlış olabilir mi dedim yok tartı yeni dediler hattaSen nasıl 80 kilosun la
Valla anlayamadım ilk tartıldığımda 7 haftalıktım 76 çıktım ordaki tartıda. 12. haftada 81 çıktım şimdi 17. HaftadayımCanım kendin tartın yoksa edin mutlaka bence de 80 değilsin yani ben 70’im senden kilolu duruyorum
Ben kendim ve yengem ve ablam için yapmıştö hepsi erkek hepsi tuttu
Aynı haftadayız benim de çok oluyo bu ara batma gibi acıyo sanki karnımın içiKızlar selam 17 haftaligim bugün tam birkac gündür sancım var doktor buyuyordur dedi ama endişelendim. Benim gibi olan var mı? Kasıkta, rahimde sancı oluyor ara ara dayanılmaz değil ama rahatsız edici.
Bazen idrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapıyor yarın sağlık ocağında idrar tahlili yaptır istersenKızlar selam 17 haftaligim bugün tam birkac gündür sancım var doktor buyuyordur dedi ama endişelendim. Benim gibi olan var mı? Kasıkta, rahimde sancı oluyor ara ara dayanılmaz değil ama rahatsız edici.
Evet haklısın pek umursamamaya çalışıyorumAyy insanlar ne kadar hadsiz yasanane yani tamamen kötü kalp başka bir şey değil. Hiç takma bile canım her hamilelik başka kimi çok kilo alır kimi az kiminin karnı büyük olur kiminin küçük ortak bir şey yok asla bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın daha da önemlisi yok
Aynen de işte keşke herkes herşeyi konusmasa hamile kalmadan önce de sürekli hamile mısın diye soruyordu tedaviyle oldu bizim moral bozmak için var galiba böyle insanlarAy canım ne takıyorsun ya bana da geçen hamileliğimde sürekli laf yapıyorlardı sen hiç hamile değil gibisin bunun neresi doğurcak diyip duruyorlardı bilmiyorum iç karnım geniş heralde benim fazla belli olmuyor insan üzülüyor ama boşver yani hiç sallama önemli olan bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesi ve hamileliğinin sağlıklı geçmesi
Aynen bakalım sağlıklı olsunda herşey güzel olur inşallahO neymiş acaba önemli olan göbeğim çıkması degilki bebeğin kilolu olması cnm