2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Bu nasıl canım yağlı his bırakıyor mu hemen emiliyor mu
Çok aşırı yağlı bir his bırakmıyor hemen emiliyor ama mesela sürüp biraz beklediğim halde atletime hafif hafif geçmişti
Ben genelde duştan sonra sürüyorum canım sen ne kadar aralıklarla kullanıyorsun? Günde bir mi yoksa iki mi az kullanmak istemiyorum da 😁
Ben günde iki kez sürmeye çalışıyorum sabah akşam, sadece kokusunu çok beğenemedim😒

Kızlar bıgün 14+6yız 70.5 ile hamile kalmıştım ama 73.5 74 kg falan cıkıyorum kg almaya da meyilli bi insanım hiç bulantım olmadı ve iştahım yerinde sizler hiç kg aldınız mıııı

Herkese güzel haftasonlari diliyorum kızlar 🌸☀️ grubumuz güzel haberlerle dolsun taşsın inşallah hep😍 ben uyku düzenimi hala oturtamadım gece geç yatıp 11-12 gibi uyanabiliyorum kahvaltım da 12-13 gibi oluyor kimi zaman acıkmıyorum da 😁 benim gibi olanlar vardı acaba bebis için sorun olur mu ya doktoruna bunu soran oldu mu 😑 geç kahvaltı edince öğlen de ara öğün yapıyorum akşam normal yemeğimi yiyorum.
Canım sen sanki diyetisyene gidiyordun bıraktın mı? Ya da faydasını gördün mü?

Canım sen sanki diyetisyene gidiyordun bıraktın mı? Ya da faydasını gördün mü?
Yok canım gitmedim hamilelik sürecimde. Hamilelik öncesi bir kaç başarısız deneyimim olmuştu 🤷🏻‍♀️ suanda da sagliksiz ve aşırı beslenmememe rağmen hızlı kilo alıyorum ama maalesef😔 doktora her gidişimde tartı fobim oluştu resmen 🫠 kabizlikta var bende önceden de çoktu. Herkesin bünyesi farklı işte ama üzülmüyor da değilim 😕

Kızlar bıgün 14+6yız 70.5 ile hamile kalmıştım ama 73.5 74 kg falan cıkıyorum kg almaya da meyilli bi insanım hiç bulantım olmadı ve iştahım yerinde sizler hiç kg aldınız mıııı
62 hamileliğe başlarken şimdi 63 800 olmuşum

Yok canım gitmedim hamilelik sürecimde. Hamilelik öncesi bir kaç başarısız deneyimim olmuştu 🤷🏻‍♀️ suanda da sagliksiz ve aşırı beslenmememe rağmen hızlı kilo alıyorum ama maalesef😔 doktora her gidişimde tartı fobim oluştu resmen 🫠 kabizlikta var bende önceden de çoktu. Herkesin bünyesi farklı işte ama üzülmüyor da değilim 😕
Aa sanki senle konuştuk sanıyorum ben Anadolu yakasında biri gidiyordu diyetisyene🫣 Kuzum ben internetten bir diyetisyen buldum çok baskıcı bir kadın değil rahat hissettiriyor istersen onu önerebilirim sana. 1 haftada hemen 2.5 kilo verdim ben de. Aylık paketleri var ben en uygun olanını aldım 700₺ idi çok uygun bence 4 liste veriyor her hafta değişik.

Aa sanki senle konuştuk sanıyorum ben Anadolu yakasında biri gidiyordu diyetisyene🫣 Kuzum ben internetten bir diyetisyen buldum çok baskıcı bir kadın değil rahat hissettiriyor istersen onu önerebilirim sana. 1 haftada hemen 2.5 kilo verdim ben de. Aylık paketleri var ben en uygun olanını aldım 700₺ idi çok uygun bence 4 liste veriyor her hafta değişik.
Hahah ben de tam onu yazmıştım bu haftaki listemi atayım kuzum ama özelden atayım da yakalanmayayım kadın iş yapıyor sonuçta 🤣🤣
Ayy süper olur atarsan🥳 adını da verirsen ben de inceleyeyim 😍 çok iyi gidiyorsun darısı başıma 😖

Sağ kasığıma anlık 4 5 kere sancı girdi sag tarafım böyle yandı gibi bir acı oldu normal midir neden olmuş olabilir.

İnşallah sabah kv bin bı akrabası gelmiş bu dogururda bende görürüm su haline bak diyo karıda yok diyo
Ayy insanlar ne kadar hadsiz ya 😒 sanane yani tamamen kötü kalp başka bir şey değil. Hiç takma bile canım her hamilelik başka kimi çok kilo alır kimi az kiminin karnı büyük olur kiminin küçük ortak bir şey yok asla 😏 bebeğin sağlıklı sen sağlıklısın daha da önemlisi yok😍❤️

Beni görseniz 80 kilo der misiniz? Doktorun tartısı bozuk bence ya ben en son kasım ayında 68 kiloydum bu kadar kiloyu nereme aldım ben🤔

Eklentiler

• 20240331_124731.jpg
    20240331_124731.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 88
X