2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Ay keşke kız ama benim ki eve gelsede aynı oturur gider balkona sigara içer evdeki kulluklari kırdım bir tane bıraktım onuda sakladım çene yapmasin die en azından bir tane dursun dedim
Hayır işe yaramadıkları gibi bide iş çıkartıyolar bize yemeği bulaşığı çamaşırı

Sağol kuzum, kan da vermiş miydin benim kanlar hep normalden yüksek çıkmış onlarda da enfeksiyon var galiba. Ben şok oldum beklemiyordum bu kadar

Eklentiler

• Screenshot_20240330-050542_Chrome.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20240330-050516_Chrome.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 81
Kesinlikle biri ismi soruyorsa karşılığında ismiyle büyüsün denir hayır dua edilir kapanır konur . İnsanlar bi Alamet İnşallah gönlünüzce olur herşey

Sana alışveriş yüzü gözüktü önceki kızdı yanlış hatırlamıyorsam bu erkek mecbur alışveriş olur hayırlı olsun sağlıkla doğsun büyüt inşallah
Aynen bir kısım alışverişler mecbur artık . ama erken daha ben son ay alırım. Ablasından olanları kullanırız. Uygun renkleri falan yani etek falan olmaz artık

Aynen bir kısım alışverişler mecbur artık . ama erken daha ben son ay alırım. Ablasından olanları kullanırız. Uygun renkleri falan yani etek falan olmaz artık
Aynen bir tane daha çocuk düşünürsen ona saklarsın olmadı hediye götürürsün etekleri felan. Son ay yaparsın alışverişi bence de ben de öyle yapıcam

BEN üye olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…