2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Yoo yok canım tok gittm bir ton çikolata yedik su içtik bebiş uyuyordu yüzü koyun ne yaptıysa adam tık yoktu.Normalfe aç giderdim öylr hareketliydi ki
Dün burda biri demişti, maden suyu içmek de fayda sağlıyormuş diye istersen onu da dene işe yararsa haber ver benim bebe de önceki kontrollerde hep aç gidiyordum ve hepsinde hareketliydi ama son muayenede niye böyle oldu anlamadım

Ay tövbe ya Rabbim, nasıl koyduysan öyle çıkarcan dicen de olmicak
Olmuyor ki işte çiki çağını bilsem ver cikariyim diyor Allah'tan kafam rahat ise gitti zor gelir eve o olmayınca yemek derdi yok oh gel keyfim gel bir çocukta o zaten evi topluyomuyum duzeltiyomuyum belli değil sabah işe giderken tüm kıyafetlerini salonun ortasına atmış üstünü değişmiş gitmiş ise lafı saya saya topladim

Evet
evet gördüm alıcam yanıma Bakalım nub ve diğer tahminler çıkacak mı yoksa ters köşe mi

Bende korunmayı bıraktıgımda kaldım bikaç ay olmaz diye bazı planlar yapıyorduk. Hemen olmaz die dusunmustum
Hamile kaldığımı öğrendiğim gün bi yandan çok sevindim bi yandan geçen sefer yaşadığım zorluklar aklıma gelmişti üzülmüştüm açıkçası bide çok erken kaldım hamile o yüzden normal de Temmuz Ağustos gibi hamile kalmayı planlıyordum ama sürpriz oldu

Arkadaşlar merhabalar herkese benim gebeliğim bugün sonlandı Eylül annesi hikayem buraya kadarmış..
Çok üzüldüm canım sebep nedir açıklayabilecek durumdaysan ? Merak etme Allah ım izniyle tekrar hamile kalıp kucağına alıcaksın inşallah hepimizin kayıpları var seni anlıyoruz çok geçmiş olsun

Evlilik stratejisi gibi olmasın da, benim eşim de çoraplarını atıveriyor hayır bi de kokuyo zaten burnum normalde de çok keskin, gebelikten dolayı kokuları x10 daha iyi alıyorum, benim için eziyet. Kalkıp toplayasıya kadar huzur vermiyorum. Askeri disiplin başladı artık. İlerde inşallah çocuk doğunca çocuğun g.tünü mü toplicam yoksa koca adamın mı. Ay sinirlendim durduk yere

Her ikisinin sen gene iyisin ben doğumdan sonra beş kişinin gotunu toparliycam resmen resmen şey gibi hissettim kendimi hizmetçi

Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Bize de doktor yasak koymadı ama riske atmak istemiyoruz

1 saat önce ishal yorumlarını okudum Allah Allahh derken ben de oldum
Hahah kız kabızlıkta çekmiyorum ki bence havalar yüzünden baksana kimi yere kar yağıyor demin güneş yakıyordu şimdi ise kap kara bulut doldu

Bana rutin kontrolümde bebeğin bağırsakları dışarda ve ense kalınlığı var denildi bende aynı gün içinde farklı bi doktora göründüm o da benzer şeyler söyledi ve cvs istedi çok tatmin edici konuşmadı başka bi doktora daha göründüm o da nipt istedi yaptırdık 1 hafta içinde sonuçlar geldi ve genetiği temizdi ama ultrason bulgumuz hala vardı cinsiyeti öğrendiğimiz gün doktor detaylı ultrason da yapalım dedi bi perinataloğa yönlendirdi dün çekim yapıldı ve hem bağırsakları dışarda hem vücudu ödemli hem kordonu kısa ve kalbi karnında denildi bu hastalığında adı varmış limb body wall Complex dedi yaşama ihtimali yok bebek büyüdükçe hem katlanacak hem omuriliği sıkıntılı olacakmış sonlandırmamızı istediler ve bugün bitti ama mental olarak bende bittim.

Ayy sizin aile kalabalıktı dimiii ben onu unuttum Allah yardımcın olsun bacım
Hiç sorma mutfakta makine ye bulaşıkları yerlestirdim yıkanıyor ama kalanları yıkamadan geldim oturdum o derecedeyim resmen dün ağzım felan kup kuru oldu resmen beynim catliycakti yine başladı kuruluk suyu fark etmeden azalttım galiba

Burda 2 gün once kar yagiyordu suan yarımkollu dolanıyorum
Bence bu yüzden oluyoruz bende kısa kolluylayim bir donup bir terliyorum onu gevtim idrarım geldi diyelim ışık vardı çocuklarla ilgilendimmi gidemedim mi gittigim zaman varya ağrı giriyor resmen baskı yiyorum kasıklara ama hemen gidince hiç bir şey yok ama

Olsun canım üzülme ben 8.5 aylıkken kaybettim ilk bebeğimi karnımda biliyorum çok zor ama tekrar hamile kalacaksın ve inşallah bu sefer sağlıklı olucak dualarımız seninle umarım bir an önce toparlanırsın

O kuruluk bende de çok oluyor ya hele geceleri, uyurken ağzım burnum kurumaktan çatlayacak raddeye geliyor. Halbuki su da içiyorum ama bilemedim. Bu arada farkettim de SAT lerimiz aynı bizim

Şimdi ben sana ne desem fayda vermeyecek biliyorum. Tüm kalbimle öncelikle senin iyi olmanı diliyorum. Sonra da senin için dileğim topaç gibi sağlıklı bebeğini kucağına sağlıkla alman en kısa sürede. Desteğe ne zaman ihtiyacın olursa biz burdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…