• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Hamile kaldığımı öğrendiğim gün bi yandan çok sevindim bi yandan geçen sefer yaşadığım zorluklar aklıma gelmişti üzülmüştüm açıkçası bide çok erken kaldım hamile o yüzden normal de Temmuz Ağustos gibi hamile kalmayı planlıyordum ama sürpriz oldu 😊
Hayırlısıymıs zamanıda gelmiş demekki rabbi biliyor en iyi 🙈

Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Yapmıyoz 😂😂😂 ama doktor tamam dediginde baslarız. Bişey demedi en son ben de sormadım zaten ramazan die 😂

Yapmıyoz 😂😂😂 ama doktor tamam dediginde baslarız. Bişey demedi en son ben de sormadım zaten ramazan die 😂
Neyse aynen araya ramazan girdi temizinden 2 hafta atar. bebişko da o ara inşallah 17. haftasına ulaşır sen sağ ben selamet :halay: :halay: :halay:

Doktorun aksini söylemediyse mutlaka tok karna git kontrole. Ben açken gitmiştim, 10 dakikalık ultrasonda bebeğim iki sefer hareket etti, sadece 1 kere ayaklarını başına götürdü, en son da el salladı. Kalan tüm süre boyunca uyudu... öksürdüm kahkaha attım göbeğimi dürttük doktorla yok asla uyanmadı çocuk, dolayısıyla cinsiyetini de öğrenemedik 😂😂😂
Cok zor demi tutturabilmek aç gelmeyin diolar tatlı yemeden gelin diolar😂 aclık toklugumuz bile standart😂

O kuruluk bende de çok oluyor ya hele geceleri, uyurken ağzım burnum kurumaktan çatlayacak raddeye geliyor. Halbuki su da içiyorum ama bilemedim. Bu arada farkettim de SAT lerimiz aynı bizim 🥹🥹
Normalde düzensizdim doğumdan sonra iki kere anca oldum oda 20 gün arayla olmuştum daha olmamıştım doktor bu şekilde yaptı tarihi bende kabul ettim napiyim 🤣🤣🤣 şuan 15+ 4 dum sendemi aynisin ☺️☺️☺️şansa bak ikimizde cinsiyeti bile bilmiyoruz hala

Neyse aynen araya ramazan girdi temizinden 2 hafta atar. bebişko da o ara inşallah 17. haftasına ulaşır sen sağ ben selamet :halay: :halay: :halay:
Aynen bayramdan sonra salı gunu randdevum var ozamana 17+4 sadece artık gobek faktoru devreye gürmeye baslıyor cok rahat uçup kaçamıyoz 😂😂

Back
X