2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Vallahi al benden de o kadar ben de tuttugum zaman biraz aninda agri giriyor

Ben de gece uykum uyaniyorum agzim bogazim kurumus nefes alamiyorum dudaklarım da çok kuruyor

Ben de gece uykum uyaniyorum agzim bogazim kurumus nefes alamiyorum dudaklarım da çok kuruyor
Vücut bence susuz kalıyor diyicem bütün gün su içiyoruz tuzluda yemiyorum hele tatlı hiç yiyemiyorum ne zaman tatlı yesem midem kalkıyor görmek dahi istemiyorum

Vücut bence susuz kalıyor diyicem bütün gün su içiyoruz tuzluda yemiyorum hele tatlı hiç yiyemiyorum ne zaman tatlı yesem midem kalkıyor görmek dahi istemiyorum
Ben de tatli yiyince midem bulaniyor normalde de tatliyla cikolatayla aram yoktur hic. Ama geceleri boguluyormus gibi oluyorum uykumdan uyandiriyor nefes alamiyorum resmen

Ketcap mayonez soslar vs asiri canim istiyor yiyorum da . Az once patates kizartmasini ketcap mayoneze bana bana yedim ne olacak benim bu halim bilmem

Ketcap mayonez soslar vs asiri canim istiyor yiyorum da . Az once patates kizartmasini ketcap mayoneze bana bana yedim ne olacak benim bu halim bilmem
Hahah bende döner yedim doldurdum içine ketcabi mayonezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…