Bence bu yüzden oluyoruz bende kısa kolluylayim bir donup bir terliyorum onu gevtim idrarım geldi diyelim ışık vardı çocuklarla ilgilendimmi gidemedim mi gittigim zaman varya ağrı giriyor resmen baskı yiyorum kasıklara ama hemen gidince hiç bir şey yok ama
Hiç sorma mutfakta makine ye bulaşıkları yerlestirdim yıkanıyor ama kalanları yıkamadan geldim oturdum o derecedeyim resmen dün ağzım felan kup kuru oldu resmen beynim catliycakti yine başladı kuruluk suyu fark etmeden azalttım galiba
Vücut bence susuz kalıyor diyicem bütün gün su içiyoruz tuzluda yemiyorum hele tatlı hiç yiyemiyorum ne zaman tatlı yesem midem kalkıyor görmek dahi istemiyorum
Vücut bence susuz kalıyor diyicem bütün gün su içiyoruz tuzluda yemiyorum hele tatlı hiç yiyemiyorum ne zaman tatlı yesem midem kalkıyor görmek dahi istemiyorum
Ben de tatli yiyince midem bulaniyor normalde de tatliyla cikolatayla aram yoktur hic. Ama geceleri boguluyormus gibi oluyorum uykumdan uyandiriyor nefes alamiyorum resmen