Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Açık açık dedim adama, gelmezsen göremezsin bebeğini, ben haftaya gidiyorum diye hamilelikte analık duygusunun yarısı şu adamlarda da olsa çok güzel olacak da işte
Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Kızlar merhaba doktordan geliyorum. Bebeğim çok iyi maşallah bu kontrolde de erkek dedi doktor. Yiğidin malı meyfandadır dercesine açmış gösteriyor du. Bacak arasında da çok net gördüm. Kanama alanı da yok bebişin keyfi yerinde idi. O kadar çok kan gitti ki kesin bebek gitti demiştim oysaki. Eşime dün diyorum ki bebek iyi midir acaba diye. O bile diyor ki o kadar kanamaya gitmediyse daha bimşey olmaz diyor. rabbim ne kadar büyük plasentam da yukarı çıkmış soran herkese çok teşekkür ederim.
Açık açık dedim adama, gelmezsen göremezsin bebeğini, ben haftaya gidiyorum diye hamilelikte analık duygusunun yarısı şu adamlarda da olsa çok güzel olacak da işte
Kızlarrr İlhan Ali geliyor
Oğlumuz geliyor Rabbim izin verirse
Fetal Dna sonuçları geldi, çok şükür temiz sonuçlar, cinsiyeti de telefonda öğrendik. Sizlerle paylaşmak istedim Linakiz
tabloda yer almaya hazırız biz de artık
Nedense doğumlardan sonra daha çabuk hamile kalıyoruz bak bende beş ay arayla hamile kaldım ve korunuyorduk yani ama nasıl oldu anlamış değilim resmen en ufak bi şeyden nem kapıyoruz
Doktorun aksini söylemediyse mutlaka tok karna git kontrole. Ben açken gitmiştim, 10 dakikalık ultrasonda bebeğim iki sefer hareket etti, sadece 1 kere ayaklarını başına götürdü, en son da el salladı. Kalan tüm süre boyunca uyudu... öksürdüm kahkaha attım göbeğimi dürttük doktorla yok asla uyanmadı çocuk, dolayısıyla cinsiyetini de öğrenemedik
Ayy sadece 1 hafta hamileliği deneyimlesin isterdim ama eşimde son zamanlarda değişiklikler var, resmen benimle aynı şikayetleri başladı, bel ağrısı mide yanması, bulantı, iştahsızlık, duygusal çalkantılar... Dün dedim, rolümü çalma hamile olan benim diye gülüyo
Canım benim.. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Geçmiş olsun, başın sağolsun. İnşallah rabbim kısa sürede sağlıklı bir hamilelikle, sağlıklı bir bebekle seni müjdelendirir ve bu acını mükafatlandırır..
Ayy sadece 1 hafta hamileliği deneyimlesin isterdim ama eşimde son zamanlarda değişiklikler var, resmen benimle aynı şikayetleri başladı, bel ağrısı mide yanması, bulantı, iştahsızlık, duygusal çalkantılar... Dün dedim, rolümü çalma hamile olan benim diye gülüyo
Doktorun aksini söylemediyse mutlaka tok karna git kontrole. Ben açken gitmiştim, 10 dakikalık ultrasonda bebeğim iki sefer hareket etti, sadece 1 kere ayaklarını başına götürdü, en son da el salladı. Kalan tüm süre boyunca uyudu... öksürdüm kahkaha attım göbeğimi dürttük doktorla yok asla uyanmadı çocuk, dolayısıyla cinsiyetini de öğrenemedik