2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Bizim yasak kanamasürekli var ilişki olmamasına rağmen

Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Biz de hiç yapamadık eşim de tedirgin oluyo galiba yapamıcaz

Canımm çok sevindim sağlıkla kucağına al inş

Açık açık dedim adama, gelmezsen göremezsin bebeğini, ben haftaya gidiyorum diye hamilelikte analık duygusunun yarısı şu adamlarda da olsa çok güzel olacak da işte
Onlarda analık duygusu olmaz ki ahbirde bizim yerimize hamile kalsalar

Çok güzel haberler maşallah
Bende dün fetal dna için kan verdim , bakalım inş hepımız için iyi olur

Aynen valla daha hızlı gebe kalınıyor nieyse hormonlar hızlı hareket ediyor ozman
Nedense doğumlardan sonra daha çabuk hamile kalıyoruz bak bende beş ay arayla hamile kaldım ve korunuyorduk yani ama nasıl oldu anlamış değilim resmen en ufak bi şeyden nem kapıyoruz

Yarın rapor yazdırmaya gidicez bakalım kendini gösterse bakar ama sanki göstermeyecek gibi
Doktorun aksini söylemediyse mutlaka tok karna git kontrole. Ben açken gitmiştim, 10 dakikalık ultrasonda bebeğim iki sefer hareket etti, sadece 1 kere ayaklarını başına götürdü, en son da el salladı. Kalan tüm süre boyunca uyudu... öksürdüm kahkaha attım göbeğimi dürttük doktorla yok asla uyanmadı çocuk, dolayısıyla cinsiyetini de öğrenemedik

Onlarda analık duygusu olmaz ki ahbirde bizim yerimize hamile kalsalar
Ayy sadece 1 hafta hamileliği deneyimlesin isterdim ama eşimde son zamanlarda değişiklikler var, resmen benimle aynı şikayetleri başladı, bel ağrısı mide yanması, bulantı, iştahsızlık, duygusal çalkantılar... Dün dedim, rolümü çalma hamile olan benim diye gülüyo

Arkadaşlar merhabalar herkese benim gebeliğim bugün sonlandı Eylül annesi hikayem buraya kadarmış..
Canım benim.. Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Geçmiş olsun, başın sağolsun. İnşallah rabbim kısa sürede sağlıklı bir hamilelikle, sağlıklı bir bebekle seni müjdelendirir ve bu acını mükafatlandırır..

Hahahha benim adamda sanki ne taşıyorsun ki yoruluyorsun diyip duruyor al sen taşı dedim nasıl cikaricam diyor

Yoo yok canım tok gittm bir ton çikolata yedik su içtik bebiş uyuyordu yüzü koyun ne yaptıysa adam tık yoktu.Normalfe aç giderdim öylr hareketliydi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…