- 17 Temmuz 2022
- 4.006
- 3.534
- 63
- 30
Hayırlı olsuuunKızlarrr İlhan Ali geliyor
Oğlumuz geliyor Rabbim izin verirse
Fetal Dna sonuçları geldi, çok şükür temiz sonuçlar, cinsiyeti de telefonda öğrendik. Sizlerle paylaşmak istedimLinakiz tabloda yer almaya hazırız biz de artık
Son günlerde bende öyleyim. Ne yesem patlayacak gibi oluyorumYa böyle benimde aynı bide azcık bi
Çorba içiyorum karnım patlayacakmış gibi ağrıyor Bırakıyorum direk hele gece o kadar çok karnım ağrıdı ki o şişlikten dolayı
Oyy isimleriyle upuzun yaşasınlar inşallahHayırlı olsuuunikinci Ali geliyor bizimki de Ali olacak
Ay gözlerim dolduOyy isimleriyle upuzun yaşasınlar inşallah
Bebekliğimde her fotoğrafımda elimde saçları olmayan bir erkek bebek tutardım. Annem en sevdiğin oyuncağındı, ismini Ali koymuştun, Ali’siz uyumazdın diye anlatırdı. Bugüne kısmetmiş demek.. Rabbim hem Ali’yi koymayı, hem de rahmetli dedesinin ismini sağlıkla yaşatmayı nasip etsin.. Hepimizin evlatlarına sağlık, mutluluk versin..
Ayy yok canım 15 é giriyorum kalsın dahaHala geç değil10. haftadan sonra her zaman yapılabiliyor. Hatta hafta büyüdükçe anne kanında bebeğin DNA’sı daha rahat bulunabiliyor. Bir düşün istersen
Oh şükür maşallah, inşallah hamileliğin devamında sağlıkla ve keyifle geçirirsinKızlar merhaba doktordan geliyorum. Bebeğim çok iyi maşallah bu kontrolde de erkek dedi doktor. Yiğidin malı meyfandadır dercesine açmış gösteriyor du. Bacak arasında da çok net gördüm. Kanama alanı da yok bebişin keyfi yerinde idi. O kadar çok kan gitti ki kesin bebek gitti demiştim oysaki. Eşime dün diyorum ki bebek iyi midir acaba diye. O bile diyor ki o kadar kanamaya gitmediyse daha bimşey olmaz diyor. rabbim ne kadar büyük plasentam da yukarı çıkmış soran herkese çok teşekkür ederim.
Hadi gözün aydınKızlar merhaba doktordan geliyorum. Bebeğim çok iyi maşallah bu kontrolde de erkek dedi doktor. Yiğidin malı meyfandadır dercesine açmış gösteriyor du. Bacak arasında da çok net gördüm. Kanama alanı da yok bebişin keyfi yerinde idi. O kadar çok kan gitti ki kesin bebek gitti demiştim oysaki. Eşime dün diyorum ki bebek iyi midir acaba diye. O bile diyor ki o kadar kanamaya gitmediyse daha bimşey olmaz diyor. rabbim ne kadar büyük plasentam da yukarı çıkmış soran herkese çok teşekkür ederim.
Ayy ne kadar guzel haberler. Acıklanamyan bazı hormanal durumlar yasıyorsun demekki. Bence yumurtlamaya devam edıyorsun korunmasız aman dikkat et :)Kızlar merhaba doktordan geliyorum. Bebeğim çok iyi maşallah bu kontrolde de erkek dedi doktor. Yiğidin malı meyfandadır dercesine açmış gösteriyor du. Bacak arasında da çok net gördüm. Kanama alanı da yok bebişin keyfi yerinde idi. O kadar çok kan gitti ki kesin bebek gitti demiştim oysaki. Eşime dün diyorum ki bebek iyi midir acaba diye. O bile diyor ki o kadar kanamaya gitmediyse daha bimşey olmaz diyor. rabbim ne kadar büyük plasentam da yukarı çıkmış soran herkese çok teşekkür ederim.
Doğumdan sonra da 40 çıkınca da dikkat edin sonra ben gibi olursunuz bakAyy ne kadar guzel haberler. Acıklanamyan bazı hormanal durumlar yasıyorsun demekki. Bence yumurtlamaya devam edıyorsun korunmasız aman dikkat et :)
Biz önlemimizi aldık şöle böle demedikDoğumdan sonra da 40 çıkınca da dikkat edin sonra ben gibi olursunuz bakbiri büyümeden yine hamile kalırsınız temmuz annelerinden 4 kişi olmuşuz hamile olan ucu Kasım ayında doğum yapacak
Yalnız değilsin canım bende varımİsyan edecek az kaldı herkez öğrendi nerdeyse cinsiyeti ben hala öğrenemedim
Nedense doğumlardan sonra daha çabuk hamile kalıyoruz bak bende beş ay arayla hamile kaldım ve korunuyorduk yani ama nasıl oldu anlamış değilim resmen en ufak bi şeyden nem kapıyoruzDoğumdan sonra da 40 çıkınca da dikkat edin sonra ben gibi olursunuz bakbiri büyümeden yine hamile kalırsınız temmuz annelerinden 4 kişi olmuşuz hamile olan ucu Kasım ayında doğum yapacak
Bende korunmayı bıraktıgımda kaldım bikaç ay olmaz diye bazı planlar yapıyorduk. Hemen olmaz die dusunmustumNedense doğumlardan sonra daha çabuk hamile kalıyoruz bak bende beş ay arayla hamile kaldım ve korunuyorduk yani ama nasıl oldu anlamış değilim resmen en ufak bi şeyden nem kapıyoruz
Çok can sıkıcı uzun süre kontrole gidememek.Ben zaten 20 gün dayandım var daha 10 günüm. 1 ay periyotlar çok arkadaşlar. Ben doktora da diyeceğim benim akıl sağlığım için en azından bir 10 gün sonra kontrol randevusuna geleyim
Canım bence artık basınç hissi doluluk ağrı vs normal hiç endişelenme
Ve bennnnİsyan edecek az kaldı herkez öğrendi nerdeyse cinsiyeti ben hala öğrenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?