2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Arkadaşlar merhabalar herkese benim gebeliğim bugün sonlandı Eylül annesi hikayem buraya kadarmış..
Rabbim sonsuz sabırlar versin, acını anlamak mümkün değil biliyorum ki tesellisi de yok ancak zaman şifa olacak yüreğine. Tez zamanda sağlıkla kucaklayacaksın yavrunu yine. Çok geçmiş olsun..

Hayırlısıymıs zamanıda gelmiş demekki rabbi biliyor en iyi

Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Yapmıyoz ama doktor tamam dediginde baslarız. Bişey demedi en son ben de sormadım zaten ramazan die

Yapmıyoz ama doktor tamam dediginde baslarız. Bişey demedi en son ben de sormadım zaten ramazan die
Neyse aynen araya ramazan girdi temizinden 2 hafta atar. bebişko da o ara inşallah 17. haftasına ulaşır sen sağ ben selamet

Cok zor demi tutturabilmek aç gelmeyin diolar tatlı yemeden gelin diolar aclık toklugumuz bile standart

O kuruluk bende de çok oluyor ya hele geceleri, uyurken ağzım burnum kurumaktan çatlayacak raddeye geliyor. Halbuki su da içiyorum ama bilemedim. Bu arada farkettim de SAT lerimiz aynı bizim
Normalde düzensizdim doğumdan sonra iki kere anca oldum oda 20 gün arayla olmuştum daha olmamıştım doktor bu şekilde yaptı tarihi bende kabul ettim napiyim şuan 15+ 4 dum sendemi aynisin şansa bak ikimizde cinsiyeti bile bilmiyoruz hala

Neyse aynen araya ramazan girdi temizinden 2 hafta atar. bebişko da o ara inşallah 17. haftasına ulaşır sen sağ ben selamet
Aynen bayramdan sonra salı gunu randdevum var ozamana 17+4 sadece artık gobek faktoru devreye gürmeye baslıyor cok rahat uçup kaçamıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…