Rabbim sonsuz sabırlar versin, acını anlamak mümkün değil biliyorum ki tesellisi de yok ancak zaman şifa olacak yüreğine. Tez zamanda sağlıkla kucaklayacaksın yavrunu yine. Çok geçmiş olsun..
Hamile kaldığımı öğrendiğim gün bi yandan çok sevindim bi yandan geçen sefer yaşadığım zorluklar aklıma gelmişti üzülmüştüm açıkçası bide çok erken kaldım hamile o yüzden normal de Temmuz Ağustos gibi hamile kalmayı planlıyordum ama sürpriz oldu
Kızlar siz cinsel ilişki durumunu napıyorsunuz? Kafamın bir yanı başlaması lazım bir yerinden diyor bir yanım da tedirgin. Doktor serbest dedi ama korkuyorum galiba da 9 ay da böyle geçmez ki....
Doktorun aksini söylemediyse mutlaka tok karna git kontrole. Ben açken gitmiştim, 10 dakikalık ultrasonda bebeğim iki sefer hareket etti, sadece 1 kere ayaklarını başına götürdü, en son da el salladı. Kalan tüm süre boyunca uyudu... öksürdüm kahkaha attım göbeğimi dürttük doktorla yok asla uyanmadı çocuk, dolayısıyla cinsiyetini de öğrenemedik
O kuruluk bende de çok oluyor ya hele geceleri, uyurken ağzım burnum kurumaktan çatlayacak raddeye geliyor. Halbuki su da içiyorum ama bilemedim. Bu arada farkettim de SAT lerimiz aynı bizim
Normalde düzensizdim doğumdan sonra iki kere anca oldum oda 20 gün arayla olmuştum daha olmamıştım doktor bu şekilde yaptı tarihi bende kabul ettim napiyim şuan 15+ 4 dum sendemi aynisin şansa bak ikimizde cinsiyeti bile bilmiyoruz hala