2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Selam kızlar sizden birşey isteyeceğim

Benim bir arkadaşım var oda Fransa’da yaşıyor 3 tane kızı var eşi ve kendisi evlatlarından gayet memnunlar ama aileleri sürekli laf sokuyorlar bir oğlunuz yok gibicesine .bayagı yıpranmış durumdalar.cinsiyet belirleyip tüp bebek yapmayı planlıyorlar.istanbul ve çevresinde yapan doktor varmı . Bu yaz sadece bunun için İstanbul’a gelip araştırma yapacaklar. Yani sizden istediğim

İstanbulda yaşayan arkadaşlar doktorlarına benim için şu soruyu sorabilirlermi ? Cinsiyet belirleyerek tüp bebek yapan doktor varmı İstanbul da.öğrenebilirseniz sevinirim.

Canım bu sadece üstten beyne bakan kafa tası ultrasonu
Vücududa yok mu ekrandan bana öyle göstermişti ben mi yanlış anladım acaba. Kafa tasını gözlerini felan gösterdi de karnını bacaklarını felanda göstermişti ekranda

Vücududa yok mu ekrandan bana öyle göstermişti ben mi yanlış anladım acaba. Kafa tasını gözlerini felan gösterdi de karnını bacaklarını felanda göstermişti ekranda
Evet canım tam bebeğin üst kafa tasından çekilmiş bir ultrason resmi ama kafatasına ve beynine odaklanılmış gözleri burnu herşeyi hatta ben orda küçükte bir çıkıntı görürüyorum cinsiyet bellimi .erkeğe benziyor

Evet %70 erkeğe benziyor dedi büyük ihtimalle erkek doktorumun yanıldığını hiç duymadım

Normal kuzum moralini bozma bebek kendine yer açmaya çalıştığı için kemiklerin ağrıyor veya vajinana birşey oluyormuş ağrı giriyomus gibi hissede bilirsin
Evet öyle bir ağrı iç kısımda kemikte baskı gibi ağrı gibi degisik bir şey

Türkiye'de cinsiyet tercihi yapılması yasak. Yapmaz hiçbir kurum bunun riskine girmez, Kıbrıs'ta yapılıyor diye biliyorum.

kızlar dün yeni doktorumuza gittik 14+3 de. Kızımız iyi çok şükür kıpır kıpırdı.

Maalesef plasenta çok aşağıdaymış her şey yasak dedi. Çok büyük kanamaların olabilir dedi. Yukarı çıkmazsa normal doğum yapamazsın dedi. Erken doğum riski de oluşur dedi. İlişki iş yapmak ağır kaldırmak vs yasak. Bir damla bile kanamam olmadı şimdiye kadar o kadar mutluydum ki. Sizden ricam bana dua edebilir misiniz şu plasenta yukarılara çıksın inşallah

Benim ilk gebeliğimde plasenta aşağı yerleşimliydi, hamilelik süresince hiçbir sıkıntısını yaşamadım bunun. Sadece dediğin gibi normal doğum ihtimal dahilinde bile değil birde 37+ haftasında doğumu gerçekleştirmeleri gerekiyor bebek biraz küçük doğuyor çünkü doğumun normal olarak başlamaması gerekiyor. Birdee doğumdan sonraa 2 yıl gebelik önermiyorlar ki, risk düşsün diye ama hep var olma ihtimali. Benim 12. haftada söylemişti aşağıda diye, yukarı cıkmaz demişti çıkmadı da. Korkulacak bir durum değil ama bence ayrıca normal doğumunda çoktaa farz olduğunu düşünmüyorum :)

Kızlar sabahtandır adet sancısı gibi sancım var çok korkuyorum.Sürekli kanama yaşayınca herşeyi ona yoruyorum 14+4 üz bugün var mı adet sancısı yaşayan bu haftalarda

Kızlar sabahtandır adet sancısı gibi sancım var çok korkuyorum.Sürekli kanama yaşayınca herşeyi ona yoruyorum 14+4 üz bugün var mı adet sancısı yaşayan bu haftalarda
Var hayatım geçen hafta 14. haftamdı bir tam gün boyunca adet sancısı çektim şükür 3 gün önce de bebişkoyu gördüm bir sıkıntı yoktu. Ancak kanama geçmişin varsa sancılanma durumunda yine de doktora görün derim ben sonuçta bu işin %60'ı da psikolojik savaş. Dinlen geçmezse bir gider bebeğini görürsün

Kız adet sancısını gec gece agrılar kramplar yerlerde kıvrandım. Sıcak su torbası masaj agladım saatlerce tuvalete gidiyorum yok bişey. Hepsinin sonunda ishal olmusum. Sabah kabız aksam ishalim müthiş. Ama oyle agrı ki ben normal dogum yapamammm die gecirdim hep dayanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…